- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
aminnnnn rabbim hepinze nasip etsin,,gözünaydın cnm..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahh
bende akşamları dahada şişiyorum yatmakta bile zorluk çekiyorum bence yaptır inşallah olcak dualarımdasınAhhhh Nurme ne yaptın :) benim de test günüm yarın ama bugün yapmaya cesaret edemiyorum :)
inşallah değerin artarak ilerler :))))))
gözünüz aydın...
bu arada şişliklerin gün boyu devam ediyor mu? benim akşam olunca 3-4 aylık gibi oluyoryürüyemiyorum bile
2 lt su içiyorum protein sebze de yiyorum ben de anlamadım inan niye oluyor?
çok teşekkür ederim sende inşallah bir avazda doğum yaparsın rabbim bütün arkadaşlarıma tattırsın bu duyguyuçok sevindim canımmmmm allah emeklerinin karşılığını verdi.gözün aydın....geliyor bebişşşşş....darısı mikro ve happynin başına ben inci gibi bi hafızaya sahip değilim ilk onlar vardı sanırım..
aminnnn mikrom sırayla gelin inşallah hamile olmayan kalmıycak rabbim izniyle müjdeni heycanla bekliiyorumcanımmmm çok sevindimmm rabbim tamamına erdirsin inş...darısı bekleyen hepimizin başınaaaa![]()
Haftanın ilk müjdesi senden inşallah hepimizin başına hayırlı uğurlu kucağına al eşini ve seni tebrik ederim
inşallah hafta bol hamişli olcak rabbime hepimiz için dua ediyorum içinizi ferah tutun olcak emin rabbim okadar merhametliki yeterki istemesini bilelim