• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyor:( bi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..

Canım maşallah hepinize :nazar: Kuzularından ayrısın şimdi ama en kısa zamanda kavuşacaksın inş. Sen özel bir annesin, onlar da özel evlatlar :nazar: İnş. en kısa zamanda ciğerleri de açılacak ve o güzel kokularından anne babalarını mahrum etmeyecekler. Dualarımızdasınız...

kizlar öncelikle hamile kalan arkadaslara gözü aydin diyorum.allah tamamina erdirsin.size bir sorum olacak gerci bende denedim ama eger embriolar 5 güne giderse gittiginiz tüp bebek yerinde yani sehrinde kac gün kalmaniz gerekiyor.benim pasaport bitiyorda hesap yapmamlazim.birde ilaclari igneleri hastanedenmi aliyorsunuz.bize daha önceki hast fis kesmeden direk depo dan getirtti depo fiyatindan yani.sevgiler.

GÜNAYDIN DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİ

incim grip olucağım galiba midem gözlerim başım çok fena benim mart sonu gibi gelicek sanırım adet sen benden öndesin inşallah arka arkaya mutlu haberi alırız bende çok umutluyum inci ya sanki bu sefer olucak gibi çokda kendimi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum ama içimde acayip umutlu :)))) inciiiiiiiii çok özledim ben bebişleri çok istiyorum çokkkkk mikroya happy test günü ne zaman
DENTURCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TAMAMEN YAKALANMADAN ÖNLEMİNİ AL CANIM BOL MEYVA YE IHLAMUR FALAN İÇ SALGIN VAR CANIM DİNLEN DİNLENMEDEN GEÇMİYOR BU HASTALIK
Mikro'nun 17 şubat

Happy'nin 20 şubat

:52::52::52::52:
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALACAĞIZ
bugün biri daha yokmuydu sonuç alacak olan zeplinmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :31:

inciii eve geldik kocişe aşkım biz neyi bekliyoruz dedim oda seni bekliyor olabilirmiyiz dedi :1:
napsek acaba derken martta başlasakmı kısmında bulduk kendimizi :4:
ODA SENİ BEKLİYORMUŞ CANIM HADİ HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SON OLUR
sukur Rabbime iyiyim.1 hafta once dr gittim kalp atislarini duydum cok sukur 2 gun sonra adet baslangici gibi kanamam oldu.hemen gittim bakti dr bebek duruyor dinlen dedi,simdi 7 haftalik olduk ALLAHim izin verise.
hangi araliklarla dra gitsem ki? cok takinti yapmak istemiyorum.hayirlisi..:16:
CANIM BİZ SENİNLE AYNIYIZ GALİBA MAŞALLAH DUYMUŞSUN KALP ATIŞLARINI RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMAYI
NASİP ETSİN DOKTOR BİR SONRAKİ RANDEVUYU SÖYLEMEDİMİ CANIM NEREYE GİDİYORSUN
canlarım bitanecik arkadaşlarım
oku oku bitmedi maşallah kaynatmışsınız
4emriyoyu dondurmuşlar bugün 2si a kaliteymiş 2side 2.kalite.dr adetin 3.günü gel herşey yolundaysa başlarız yada bi sonraki adetle başlarız dedi.dondurma işlemi için ücret istemediler.
CANIM NASILSIN MAŞALLAH İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY ALIRSIN KUZUCUKLARINI
kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
CANIM KORKMA BENDEDE AYNI ŞEY OLMUŞTU ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİM YERLEŞME KANAMASIDIR O HADİ HAYIRLI HABERLERLE
GEL İNŞALLAH
çök iyiyizz merak etmeyin....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH SİZE
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
TEBRİK EDERİM CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN YAT DİNLEN YARIN İNŞALLAH DAHADA KATLICAK DEĞERLERİN
Günaydın güzel anneler, anne adayları, anne aday adayları :16: :1:
GÜNAYDIN BİTANEMMMMMMMM NASILSIN
Lekelenmeydi canim peceteye geldi insallah birakmaz adet agrisi gibi kaik sancim oldu
KORKMA CANIM YERLEŞME OLABİLİR YAT DİNLEN YORMA KENDİNİ BENDEDE AYNI AĞRILAR OLMUŞTU SONRA BAYA DEVAM EDİYOR
O AĞRILAR
Zambağım ve minişleri günaydın :16:

CANIM BENİM MİNİŞLERDENDE SANA KOCAMAN BİR GÜNAYDIN VAR :16::16:

günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyor:( bi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..

tebrik ederim hilbur,rabbim bebeklerine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin sizlerede hayırlı evlat olsunlar inşallah
üzülmeyeceksin tabi üzülecek nevar,meleklerin nihayet seninle burda senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyorsun
bebişler sadece biraz güçlenip annelerine öyle merhaba diyecekler hepsi bu ve evet sen çok önemli birşey başardın ...

Son düzenleme:
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

Canim gozunaydin. Insallah degerlerin katlanarak ilerler. Allah kucagina almayi da nasip eder insallah...

hilalcim üzülmeyeceksin tabi sen şuan dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun sen artık annesin
ve dünyalara bedel 2 tane ikitane evladın var kuzuların biraz daha toparlanınca doya doya kucaklıcaksın
burkulmasın için sen harika bir annesin herşey çok güzel olucak canım sütün gelmiş maşallah zamanla dahada
artıcak sütün canım sen moralini yüksek tut herzamanki gibi:16::16::16::16:

GÜNAYDIN DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİ

GÜNAYDIN BİTANEMMMMMMMM NASILSIN

KORKMA CANIM YERLEŞME OLABİLİR YAT DİNLEN YORMA KENDİNİ BENDEDE AYNI AĞRILAR OLMUŞTU SONRA BAYA DEVAM EDİYOR
O AĞRILAR

CANIM BENİM MİNİŞLERDENDE SANA KOCAMAN BİR GÜNAYDIN VAR :16::16:

İyiyim tatlım siz nasılsınız? Yerim ben o minişleri :16:

çök iyiyizz merak etmeyin....

Gözün aydın canım..:38: Senin de bebişlerinin de iyi olmasına çok sevindim.. :16:

Canım benim az kaldı. Mutlu sona ulaştın.. Bebeklerini de alıp güle oynaya çıkacaksın hastaneden.:16: Allah bebeklerine sağlıklı, uzun, güzel bir ömür versin inşallahh.. Bahtları açık olsun... :38:

kizlar öncelikle hamile kalan arkadaslara gözü aydin diyorum.allah tamamina erdirsin.size bir sorum olacak gerci bende denedim ama eger embriolar 5 güne giderse gittiginiz tüp bebek yerinde yani sehrinde kac gün kalmaniz gerekiyor.benim pasaport bitiyorda hesap yapmamlazim.birde ilaclari igneleri hastanedenmi aliyorsunuz.bize daha önceki hast fis kesmeden direk depo dan getirtti depo fiyatindan yani.sevgiler.

Transfere kadar 15-20 gün arası kalman gerekebilir.

:nazar: :nazar: kırkbirkere maşallah geçmiş olsun, size hiç üzülme canım hemen gelirler onlar çok aceleci yanlız bırakmazlar seni, Allah şanslarını kaderlerini güzel etsin hayırlı evlatlar olsun inş.acılarını göstermesin hayırlı yazılar yazsın.darısı evlat hasreti çeken herkese olsun..
hilburcum ablam doğum yapalı on gün oldu ama hala bebği hastanede seniin şükür kısa süreliğine inş.Allaha emnet olun en kısa zamanda fototlarıda bekleriz :)

Back
X