• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mavi0 kontrolün nasıl geçti.. hastaneyi aradım 4 emriyoda 1.kalitede henüz seçim yapamadık dediler..siz seçmeyin hepsini transfer edin dicektim az kalsın :)))) sanırım yarın yada çarşamba günü transferim olacak.. zaman ne kadar yavaş akmaya başladı diye düşünmeye başladım.. bir an önce yapılsın istiyorum.. Allah hepimize sabır versin inşallah...bu arada verdikleri iğneler çok ağrı yapıyolar..:(((( ben nasıl dayanıcam 17 gün o iğnelere ???

sağol canım
valla mucize gibi bişey oldukaydirigubbakcemile2
önden giden yumoş değil kistmiş ve bugün görünmedi ultrasonda
vücut adetle atmış
doktorum gayet güzel dedi soldakiler bize yeter dedi...:dance:
senin bebişler kaliteliymiş ne güzel:ecrin_bebek:
inşallah 9 ay sonra kucağında olur minik kuzunn
o iğneleri şimdiden dert etmeye başladım desem inanırmısınkafamçokkarıştı
zaten menagon mahvetti yürürken canım acıyoeyvahedigeldismile

Kızlar hepinizin az kalmış bebişlerinize kavuşmasına, en yakın Angel'ın sanırım.. ben bildiğiniz gibi evdeyim ve sürekli yatıyorum çünkü 10. günden beri ara ara gelen lekelenmem var.. o iğnelere ben hala devam ediyorum angel:) 25 günü geçti sanırım:) lekelenme olmasına rağmen umutluyum, darısı başınıza.. haberlerinizi bekliyorum...

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DERVİŞ
o lekelenmeleri takma bence...
inşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırsın
dualarında bizede yer vermeyi unutma
sen hamilesin duaların kabul olur inşallah

Kızlar hepinizin az kalmış bebişlerinize kavuşmasına, en yakın Angel'ın sanırım.. ben bildiğiniz gibi evdeyim ve sürekli yatıyorum çünkü 10. günden beri ara ara gelen lekelenmem var.. o iğnelere ben hala devam ediyorum angel:) 25 günü geçti sanırım:) lekelenme olmasına rağmen umutluyum, darısı başınıza.. haberlerinizi bekliyorum...

:)))) 25 GÜN MÜ?? :1shok: YAHU 17 GÜNÜ GÖZÜMDE BÜYÜTÜYORDUM BEN sempatiksalakcinni NEYSE BAŞA GELEN ÇEKİLİR ARTIK..CANIM BİZDEN ÖNCE SEN VARSIN BİKERE... BENCEDE BU GECE BİZİM İÇİNDE DUA ET... UMUDUNU SAKIN YİTİRME..

BU ARADA mavi0 SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.. HAYAT MUCİZELER İLE DOLU DEĞİL Mİ?? ALLAH BİZEDE MUCİLERİ YAŞATSIN İNŞALLAH...

Kızlar selaaaam benim transerim oldu bugün 6. günüm :)) :emir_bebek:
Ama nedense içimde umut yok hayırlısıyla test günümü bekliyorum :emir_bebek:
tek embriyo 5. gün

tek embriyo 5. gün

YA SEN NİYE BU KADAR UMUTSUZSUN.. BİŞEYİ 40 KERE SÖYLERSEN ÖYLE OLURMUŞ... TÖVBE TÖVBEE... :oklava: BİRDAHA BÖYLE DÜŞÜNME VE KONUŞMA LÜTFEN..POZİTİF DÜŞÜNMEYE BAŞLA... İNŞALLAH BEBEĞİN SENİNLEDİR... BU AKŞAM BOL BOL DUA ET... VE 6 GÜN SONRA BEBEK HABERİN İLE SEVİNECEĞİZ BAK GÖRECEKSİN..

5.GÜN YUMURTA TOPLANDIĞI GÜNLE BERABERMİ SAYILIYOR BU ARADA? ERTESİ GÜNDEN İTİBAREN Mİ?

slm arkadaşlar herkezin tedavisi hayırlı olsun.allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.uzun zamandır takip edemiyorum.son ayım biraz zor gecti.tesadüf bir gün kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmak üzereydi acil sezeryana aldılar.25 haziranda 35+6 2850gr. bir kızım oldu.beş gün kaldık hastanede.şükür şimdi bir aylık oldu.uykusuz gecelerimiz haricinde şükür iyiyiz.hala rüya gibi geliyor benim olduğuna inanamıyorum.rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun hayırlı evlat nasip etsin cok güzel bir duygu.benim 3 denememdi ama memoriyalde ilk keşke başta gitseydim.ama vakti zamanı şimdiymiş demekki.bu sefer hic yatmadım tam aksine akşama kadar gezdim.artı üniversite okuyordum okulada devam ettim.transferden sonra fazla kafanıza takmayın ve düşünmemeye calışın.tutacağı varsa zaten tutar ama tutmayacaksada naparsak faydasız.allaha teslimiyet cok önemli.veren de o alanda.bebek istiyorum allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin.gülegüle büyüt.artvinliden haber varmı arkadaşlar merak ettim onuda.herkezi öpüyorum.herkezin hakkından hayırlısı.

Arkadaşlar çok sevindim güzel haberlerinize .Herşeye güzel bakalım ki. Hayatta bize güzellikler versin.Hayırlısı ile. Allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar,
bugün yumurtalarım toplandı.ayılırken biraz mide bulnatısı oldu.2-3 saat hastanede dinlenip eve döndük.karnımda ağrı var, minoset içtim, bir de parol...30 yumurta toplanmış.akibetlerini yarın öğreneceğiz.kaçı olgun, kaçı döllenecek vs....

zemuszemus
slm arkadaşlar herkezin tedavisi hayırlı olsun.allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.uzun zamandır takip edemiyorum.son ayım biraz zor gecti.tesadüf bir gün kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmak üzereydi acil sezeryana aldılar.25 haziranda 35+6 2850gr. bir kızım oldu.beş gün kaldık hastanede.şükür şimdi bir aylık oldu.uykusuz gecelerimiz haricinde şükür iyiyiz.hala rüya gibi geliyor benim olduğuna inanamıyorum.rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun hayırlı evlat nasip etsin cok güzel bir duygu.benim 3 denememdi ama memoriyalde ilk keşke başta gitseydim.ama vakti zamanı şimdiymiş demekki.bu sefer hic yatmadım tam aksine akşama kadar gezdim.artı üniversite okuyordum okulada devam ettim.transferden sonra fazla kafanıza takmayın ve düşünmemeye calışın.tutacağı varsa zaten tutar ama tutmayacaksada naparsak faydasız.allaha teslimiyet cok önemli.veren de o alanda.bebek istiyorum allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin.gülegüle büyüt.artvinliden haber varmı arkadaşlar merak ettim onuda.herkezi öpüyorum.herkezin hakkından hayırlısı.

zemuszemus hayırlı uğurlu olsun .. darısı inşallah bizimde başımıza...

merhaba arkadaşlar,
bugün yumurtalarım toplandı.ayılırken biraz mide bulnatısı oldu.2-3 saat hastanede dinlenip eve döndük.karnımda ağrı var, minoset içtim, bir de parol...30 yumurta toplanmış.akibetlerini yarın öğreneceğiz.kaçı olgun, kaçı döllenecek vs....

geçmiş olsun yojimbo.. 30 adet güzel bi rakam... bayağı fazla yumurtan döllenir.. 1 tane olsun ama 9 ay 10 gün senin olsun inşallah...

tek embriyo 5. gün

aslında umutsuz olmak için hiç bir sebep yok..
allahtan umut kesilmez canım...
sen neden bu kadar umutsuz oldun başından beri anlayamıyorum...:olmaz:
ara ara herkes düşünüyodur olmıycanı ama bu kadarda yapma bence...
vücuduna olumlu msj ver..bebişe söyle tutunsun anneciğineopuyorumnanaktan

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun...darısı başımıza inşallah..
artvinliyi ikiz gebelikler bölümünden takip edebilirsin...
kızının kalbi karnındayken durmuştu...oğlunu kucağına sağ salim aldı...
allah oğlunu ona bağışlasın...

merhaba arkadaşlar,

geçmiş olsun....
zor kısmını atlattın haırlısıyla..
şimdi güzel güzel embriyoların olsun göbüşe konsun inşallah:CüvCüv:

:)))) 25 GÜN MÜ?? :1shok: YAHU 17 GÜNÜ GÖZÜMDE BÜYÜTÜYORDUM BEN sempatiksalakcinni NEYSE BAŞA GELEN ÇEKİLİR ARTIK..CANIM BİZDEN ÖNCE SEN VARSIN BİKERE... BENCEDE BU GECE BİZİM İÇİNDE DUA ET... UMUDUNU SAKIN YİTİRME..

BU ARADA mavi0 SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.. HAYAT MUCİZELER İLE DOLU DEĞİL Mİ?? ALLAH BİZEDE MUCİLERİ YAŞATSIN İNŞALLAH...

sağol angel74....
evet mucizeler çok neden bi gün bizim başımıza gelmesin dimi ama..
dün gerçekten çok rahatladım..
tedaviye 1-0 yenik başladığımı düşünmüştüm...ama rabbim büyük...

Ben bugün test yaptım negatif ( idrar testi ) :sinifsinif: 7.günüm bugün ama üzülmedim erken diye düşünüyorum of bilmiyorum :emir_bebek:
inş 5 gün sonra güzel haberler veririm size a.s.a.s.

Ben bugün test yaptım negatif ( idrar testi ) :sinifsinif: 7.günüm bugün ama üzülmedim erken diye düşünüyorum of bilmiyorum :emir_bebek:

hadi bakalım.. inşallah...

transfer yapıldıktan sonra ne kadar yattın hastanede? senin doktorun kimdi? birde embriyonun fotorafını gösteriyolar mı sana? biyerde okumuştum resmini veriyolarmış diye?

bence erken yapmışınız, sabredip 3-4 gün sonra kan testi yaptırın.
Biz de merkezi aradık biraz önce 25 embriyo döllenmiş ama kaliteleri henüz belli değil.Döllenmiş olmaları bile mutlu etti şimdilik.OHSS olma korkusu yaşıyorum.yarın muayenem var, umarım boş foliküller su toplamamış olur ve kaliteli embriyolarımız olur ve transferim gerçekleşir....Hepimize bol şans:)

Biz de merkezi aradık biraz önce 25 embriyo döllenmiş ama kaliteleri henüz belli değil.Döllenmiş olmaları bile mutlu etti şimdilik.OHSS olma korkusu yaşıyorum.yarın muayenem var, umarım boş foliküller su toplamamış olur ve kaliteli embriyolarımız olur ve transferim gerçekleşir....Hepimize bol şans:)

OPU İŞLEMİNDEN SONRA OHSS OLMA İHTİMALİ Mİ VAR? AY DAHA NELER DUYACAĞIM ALLAHIM YAA.. NE ZOR İŞMİŞ.. TV DİZİLERİNDE İLK GECE HAMİLE KALIYOLAR ( VE BEN SİNİR OLUYORUM O DİZİLERE ) BİDE BİZE BAK YOK OHSS OLDUK YOK DÖLLENDİ YOK BİLMEMKAÇINCI KALİTEDE.... BU ARADA 25 EMBRİYO ÇOK İYİ CANIM GÖZÜN AYDIN... alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım.. inşallah...

transfer yapıldıktan sonra ne kadar yattın hastanede? senin doktorun kimdi? birde embriyonun fotorafını gösteriyolar mı sana? biyerde okumuştum resmini veriyolarmış diye?

Transfer yapıldıktan sonra 30 dk sonra gönderiyorlar ama ben 1 saat kaldım sonra wc ye girdim :))

Benim doktorum konusuna gelince de Hale hanım, Nur hanım, Semra hanım :))

toplama işlemini Aynur hanım yaptı
transferi Güvenç Bey :))

Herkesin elinden geçtim anlayacağın.
Embriyoların fotosunu gösteriyorlar ve sana veriyorlar cnm :emir_bebek:

Bizde sorun eşimde ama sonuçta bu yola baş koyduğumuzda ikimizdede sorun olmuş oluyor :))

Cnm ben sabırsız çıktım erken yaptım ileriki günlerde kan tahlili yaptırıcam kesin sonuç :)))
Korkma lütfen eğer vücudunu dinlersen sorun olmaz beklenmedik bir durum gördüğünde doktorunla hemen görüşürsün emin ellerdesin :))

Back
X