canım yaaa rabbim sabırlar versin sana...eminim araştırılmıştır ama neden engel olunamıyo acaba...hatırladığım kadarıyla sende hidrosalpenks vardı....acaba hidrosalpenksten olabilirmi ki?tüpteki sıvının rahme akıp bebeği zehirleyebileceğini duymuştum ama tabi doktorun en iyisini bilir...
rabbim tez zamanda bu acılarını unutturacak evlat nasip etsin:Saruboceq:
arastirildi cnm genetik inceleme dahi yapildi birsey cikmadi. kan pihtilasmasi var bende ilkkez bu gebeligimde kan sulandirici igne kullandim o yuzdende daha umutluydum birsorun var ve biz onlemini aldik bukez diye ama olmadi sanirim baska birsorun daha var ve umarim artik o herneyse ortaya cikar.simdi bebegimide genetik incelemeye gonderdiler sonuc 20 gun sonra cikacak...
ben hidrosalpenksin bebegi zehirleyebilecegini hic duymamistim ilkkez duyuyorum simdi . nur hanim hidrosalpenk dusuge sebep olabilir ama kalp atislarinin durmasina sebep olmaz dedi. daha oncede hidrosalpenksi oldugu halde hamila kalip dogum yapan bircok hastasinin oldugunu soylemisti ama gorusmeye gittigimizde tekrar sorarim boyle bir zehirleme ihtimali olabilirmi diye.