Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,3 ve ya daha sonraki tüp bebek deneyimlerini memorial de yaptıranlar acaba tedavi için gittiğinizde hemen tüp bebk denemesi yapılmayarak önceki denemelerin neden olumsuzlukla sonuçlandığı araştırılıyormu?

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,3 ve ya daha sonraki tüp bebek deneyimlerini memorial de yaptıranlar acaba tedavi için gittiğinizde hemen tüp bebk denemesi yapılmayarak önceki denemelerin neden olumsuzlukla sonuçlandığı araştırılıyormu?

Selam benim ilk denemem ama daha önce 3-4 deneyipte memorıala gelen arkadaşlara araştırma yapıyorlarmış yani en azından HSG filmi yada bazı testler yaptırıyorlarmış sorunu buluncada onun tedavisine gidiyorlarmış Zaten gidicek olursan konuşursun Sen istersin araştırılmasını öyle değil mi?

Selam benim ilk denemem ama daha önce 3-4 deneyipte memorıala gelen arkadaşlara araştırma yapıyorlarmış yani en azından HSG filmi yada bazı testler yaptırıyorlarmış sorunu buluncada onun tedavisine gidiyorlarmış Zaten gidicek olursan konuşursun Sen istersin araştırılmasını öyle değil mi?

Evet tabiki isterim.Neden olmuyor diye çok kafama takıyorum zaten.Busefer memorial düşünüyorum ama acaba ne tarz tahliller yaparlar ve bunlar ne kadara mal olur onu düşünüyorum.Rahim filmini ben bulunduğum ilde devlet hastanesinde çektiricem zaten. Ama başka neler yapılır bilemiyorum.

2 negatifle gittim ben memorıale hiç bişey yapmadılar...................hatta kendilerinde 1 kez daha negatif almış olmama ragmen yine co cultur haricinde bişey yapılmadı.............daha yazmak istediklerim varda yazmıycam......

2 negatifle gittim ben memorıale hiç bişey yapmadılar...................hatta kendilerinde 1 kez daha negatif almış olmama ragmen yine co cultur haricinde bişey yapılmadı.............daha yazmak istediklerim varda yazmıycam......

Arkadaşım 3. denememi yapıcam ve sizde biliyosunuz bunlar oldukça maliyetli işler.Artık bu son denemem olsun istiyorum o yüzden gerçekten en iyi olan yere karar vermeye çalışıyorum.Lütfen bildikleriniz neyse paylaşın bize de rehber olsun.

Evet tabiki isterim.Neden olmuyor diye çok kafama takıyorum zaten.Busefer memorial düşünüyorum ama acaba ne tarz tahliller yaparlar ve bunlar ne kadara mal olur onu düşünüyorum.Rahim filmini ben bulunduğum ilde devlet hastanesinde çektiricem zaten. Ama başka neler yapılır bilemiyorum.

Güvenç bey bize tahlilleri dışarıda yaptırmamızı söyledi. Maddi anlamda yani. Bizden genetik kromozom testi istediler memorial 430 tl, acıbadem 380 tl Florence Nightingale 160 tl fiyat verdi. Bence testlerini başka hastanede yaptır. Rubellayada memorıal 109 fitay verdi ben düzcede 39 tl ye özel hastanede yaptırdım.

Merhaba
şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun...
3. denememizi memorialda yaptırdık , Allaha şükür sonuç olumlu, şu an 8 haftalık.. memorial'ı ben çok ilgili, olumlu olarak değerlendirebilirim.. doktorumuz da çok ilgilendi
( Mustafa bey, arada Nur hanım baktı) hastaneye gitmeden önce üniversite hastanesinde tüm genetik testlerimizi yaptırdık, para ödemeden.. (bana rahim filmi hiç çekilmedi)memorial'ın istediği testleri de dışarıda başka bir özel hastanede 250 liraya yaptırdık (rubella+ tüm kan değerleri) genetik testler için üniversite hastanesinde bulunan bir kadın doğumcu 2 negatif tüp bebek denemesi olduğunu söyleyip muayene olunca yardımcı oldu, diğer testleri de her yer yapıyor, sonuç çok geç çıktığı için biz kendi bulunduğumuz ilde bir özel hastanede yaptırdık, orada başka bir doktora da dert anlatmaya zaman olmadığı için özel yaptırdık...memorial'a tüm sonuçlarla gittik ilk görüşmeden sonra.. tedavi öncesi bana injury(rahimde yaralama) dedikleri işlem yapıldı, ekstra ücret ödemedik buna.. bu tedavi bence herkese göre değişkenlik gösteriyor..zaten bakarsan kimimiz çok memnun, kimimiz birdaha gitmem diyor.. o yüzden ilk görüşme için randevu alıp git, sadece konuş, ücret almıyorlar, sadece enine boyuna konuş bence, içine sinerse zaten başlarsın.. benim fikrim bu, çok uzun yazdım ama umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.. şimdiden hayırlı olsun..

Dervis çok teşekkür ederim.Öncelikle senin bebeğinde hayırlı olsun.Umarım sağlıkla doğar ve uzun ömürleri olur.Açıklamaların gayet açıklayıcı olmuş,sanırım bende aynı yolu izlerim.Ben negatif sonucumu daha salı günü aldım o yüzden hmen gitmesemde bir ay kadar sonra bir ön görüşme yapar neler yapılacağını öğrenir ona göre hareket ederim diye düşünüyorum.Bulunduğum ilde genetik testlerin yapılabileceğini hiç sanmıyorum o yüzden mecbur istanbulda yaptırıcaz.Bu arada rubella ne olaki ya onu niye istiyolar.Gebelikte bakılıyormuş galiba int.de bakıp anladığıma göre..

Dervis çok teşekkür ederim.Öncelikle senin bebeğinde hayırlı olsun.Umarım sağlıkla doğar ve uzun ömürleri olur.Açıklamaların gayet açıklayıcı olmuş,sanırım bende aynı yolu izlerim.Ben negatif sonucumu daha salı günü aldım o yüzden hmen gitmesemde bir ay kadar sonra bir ön görüşme yapar neler yapılacağını öğrenir ona göre hareket ederim diye düşünüyorum.Bulunduğum ilde genetik testlerin yapılabileceğini hiç sanmıyorum o yüzden mecbur istanbulda yaptırıcaz.Bu arada rubella ne olaki ya onu niye istiyolar.Gebelikte bakılıyormuş galiba int.de bakıp anladığıma göre..

5 kere negatif sonuç almış biri olarak negatif sonuç almak çok zor üzülmemek elde değil ama her şeyde bi hayır vardır deyip yola devam etmek gerekir.Memoriale ön görüşmeye adetli değilken gittiğin zaman muayene olursan ücret ödüyorsun sadece konuşursan ödemiyorsun.Ama adetin 2. veya 3. günü gidersen ayrı ücret alınmıyor.Yumurtan varsa tedaviye başlıyorlar.Kanda genetik testini bulunduğun yerde yaptırabilirsin.Benim bulunduğum yerdede yapılmıyordu ama İstanbul'a gönderildi.Sonuçlar yaklaşık 1 ay sonra geliyo.Bence Karabük'te bi araştırmasını yap.Birde istenen kan testlerini yazıyorum bunlarıda tedaviye başlamadan 15-20 gün önce Karabükte yaptırabilirsin devletle anlaşmalı özel hastanedede yapılıyo ama biraz ücret alabilirler.Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II , Rubella IgG , Rubella IgM , Toxo IgG , Toxo IgG ve tam kan sayımı ayrıca adetin 2.veya 3. günü yapılması gereken hormonlar var.Senin durumuna göre isteniyor.Eşindende HBs Ag, Anti-HIV I+II ,Anti-HCV ve sperm analizi isteniyor.

iyi dilekler için çok çok teşekkür ederim, darısı hepinize arkadaşlar..
Emironun dediği gibi bu genetik testlerin sonuçlarını 1,5 ay sonra alabildik biz..onu yazmayı unutmuşum.. bence genetik testler çok önemli..
buarada ilk görüşmede sadece konuştuk ücret almadılar, ama emironun dediği gibi olmadı bizim, adetin 3. günü gidip muayene olduk.. önceden dediğim rahimde injury işlemi yapıldı, normal muayene ücreti aldılar, birdahaki adette 3. günü gittik tedavi başladı.. onun dediği ilk tedavi başladığında ücret almıyorlar sanırım..

benim sonuç maalesef negatif çıktı çok üzüldüm ama yapacak bişey yokmafoldumben

canım üzülme...Allah ın takdiri de..Ben bulupta kaybettim...Sonra dedim ki keşke tutmasaydı...Hep hayırlısı olsun demiyor muyuz?? Rabbim sağlıklı evlatlar göndericek inşallah vakti zamanı gelince........

5 kere negatif sonuç almış biri olarak negatif sonuç almak çok zor üzülmemek elde değil ama her şeyde bi hayır vardır deyip yola devam etmek gerekir.Memoriale ön görüşmeye adetli değilken gittiğin zaman muayene olursan ücret ödüyorsun sadece konuşursan ödemiyorsun.Ama adetin 2. veya 3. günü gidersen ayrı ücret alınmıyor.Yumurtan varsa tedaviye başlıyorlar.Kanda genetik testini bulunduğun yerde yaptırabilirsin.Benim bulunduğum yerdede yapılmıyordu ama İstanbul'a gönderildi.Sonuçlar yaklaşık 1 ay sonra geliyo.Bence Karabük'te bi araştırmasını yap.Birde istenen kan testlerini yazıyorum bunlarıda tedaviye başlamadan 15-20 gün önce Karabükte yaptırabilirsin devletle anlaşmalı özel hastanedede yapılıyo ama biraz ücret alabilirler.Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II , Rubella IgG , Rubella IgM , Toxo IgG , Toxo IgG ve tam kan sayımı ayrıca adetin 2.veya 3. günü yapılması gereken hormonlar var.Senin durumuna göre isteniyor.Eşindende HBs Ag, Anti-HIV I+II ,Anti-HCV ve sperm analizi isteniyor.

Çok teşekkür ederim,gerçekten çok işime yarayacak bu bilgiler bütün bu tahlilleri burdaki doktoruma yaptırabilirim,zaten daha öncede yapılmıştı.Sadece rubella ve ToxoIgG neyse bilmiyorum onları yaptırmadım ama sorarım.Bakalım pazartesi bir araştırayım şu genetik testi olayınıda.Herşey hazır olsunda öyle giderim daha iyi olur.Zaten daha şu anda tedavi düşünmüyorum,yarı yıl tatilini beklerim.Şimdi sadece neden tutunmuyor embriyolar bir sorunmu var onun araştırması içindeyim.Önce onu tespit edip öyle başlamak istiyorum 3. denememe.Senin tüm denemeler memorialdemi oldu acaba,neden tutunmadığını araştırdınızmı bir sorunmu biliyormusunuz...

canım üzülme...Allah ın takdiri de..Ben bulupta kaybettim...Sonra dedim ki keşke tutmasaydı...Hep hayırlısı olsun demiyor muyuz?? Rabbim sağlıklı evlatlar göndericek inşallah vakti zamanı gelince........

Amin inşallah canım...sanada sabırlar diliyorum, tabi hayırlısı olsun hepimizin muradı olsun inşallah

Back
X