Canım sıkıyorum sorularımla belki ama merak ediyorum işte.. İkiside göbekten mi oluyor? Acımıyor mu? Kaç günde bir hastanedesin? Tek embrio mu? Tamam şimdilik bu kadar. Galiba hidroselpenksten bile sıkıcıyım..
canım benim emin ol hiç sıkıcı değilsin sadece samimisin buda benim en sevdiğimşey :) sorularına hep geç cvp veriyorum kusura bakma ama hergün hastanedeyim eve döndüğümde halsiz ve yorgun düşüyorum giremiyorum nete o yüzden böyle gecikiyo cvplarım .
ilk geçen hafta c.tesi başladım tedaviye ogün hastanede iğnemi vuruldum 3 gün sonra çağırdılar. çarşamba tkr gittim perşembe evdeydim. cuma gününden itibarende hergün gidiyorum hatta dün (pazar ) iki kez gittim sabah muayne oldum yumurtalarım büyümüş akşam 22:00 da çatlatma iğnesi için çağırdılar (buarada diğer iğneleride bıraktık ) bu sabahta kan vermek için gideceğim kan sonucumu hastanede aç olarak bekleyeceğim.
iğnelerimin ikisinide göbekten vuruyordum ve canım hiç acımadı ki benim canım çok tatlıdır ben vurabildiysem o iğneleri kendim emin ol herkez vurur endişe etme yani :)
ayrıca malesef tek embiryo transfer edilecek yaşım 35 altında ve ilk denemem olduğu için .