nzmyhn sayili gun kalmis insallah bu son tedavin olur bebisine kavusursun...bende senin gibiydim o kadar negatiflere alismistim ki son tedavimdede negatif gozuyle bakarken pozitif oldugunu ogrenmistim.darisi sana insallah..
igne durumu zor..ben 80 gun oldum o igneyi..kalcalarimda yer kalmamisti..ignenin yukaridan vurulmasinda sorun yok..yer daraldikca yukarilara cikiyorlar..benim yeri geldi kalcamin yanindan bile vurdular..3.ayda kalcamda yer kalmayinca mecburen jel verdi Nur hnm..oda kanama baslatti...elinden geldigince igneye devam etmeye bak..
hastanelerde igne yaptirmak zor oluyor..misafirhanene yakin bi yerde mutlaka saglik ocagi vardir...saglik ocaklari daha bos oluyor..oda olmazsa eczanelere danis,sana igne yapabilecek bi hemsireye yonlendirebilirler...ya hemsire gelir ya sen evine gidersin..5-6 gun daha bi sekilde idare etmen gerek..memleketinde rahat edersin..(igne saatlerini kacirirsan en fazla 1 er saat farkla yaptir..)
delimai1 transfere 1 gun kalmis...hayirlisiyla emanetini al gel..birdaha ayrilmayin insallah..
gozdemmmmmm bu keciler bizi cok ugrastiriyor...biraz daha sabir cnm..insallah pozitif sonucu alinca butun bu acilari unutcaksin..biraz olumlu yonden bakmaya kendini rahatlatmaya calis...soyleki yumurta rezervin varrrr...yumurtalarin olusuyor,buyuyor,ilaclara tepki veriyor,basin agriyor,miden bulaniyor ohh ohh binlerce sukur demekki hersey yolunda...ya yumurta rezervin olmasaydi napardin..tek olsaydida butun agrilara razi olurum derdin..yumurtalarinin kiymetini bil..tedavinin guzelce ilerlemesini sagla tamam mi seker..
bizde iyiyiz cok sukur..cumartesi kontrol var bakalim sipa kac kg oldu gelisimi nasil...ahh ahh endiseler bitmiyor..hepimize hayirli saglikli evlatlar versin Allahim..bizler anneligi herkesten cok hakediyoruz..insallah emeklerimizin karsiligini aliriz..