gozdemmmmm masallah cnm ne guzel katlanmis...sen rahat ol ki bebisinde rahat rahat buyusun...saglikla kucagina alman dilegiyle...insallah usg de de gorceksin, hersey yolunda gidecek...
cagdas44fk,dervis..test gununuz ne zaman...insallah birlikte seviniriz....
baska sonuc bekleyen,tedavide olan arkadaslar varmiydi..bazen hatirlayamiyor,atliyorum...herkes durumunu ara ara yazarsa iyi olur..mubarek gunlerin hurmetine isteyen herkesin kucaklari dolu dolu olsun insallahhh...
delimai1 nasilsin canim..dogal kurlere basladin mi?insallah gelir mucizen....
baharnaz tahlillerinin normal cikmasina sevindim...kilo cok sorun degil verebildigin kadar ver...tedaviye baslamana az kalmis...hayirlisi olsun insallah...canim hastanede eczaci arkadaslar var..gelis fiyatindan veriyorlar...esim eczacinin tavrini begenmedigi icin ordan almadik..mahalledeki eczaneden rica ettik durumu bildirdik onlarda gelis fiyatindan verdi...
ilaclarin gelis fiyati yuksek pek indirim yapilmiyor..sende ister bi eczaneden rica et ister ordan al..bence yazilan kadar alma..bana cok gelmisti..once 2 kutu aldim bitince 2 kutu daha yetti..yazilan kadar alsaydim elimde kalcakmisti..ilaclar pahali hesabimizi kullanmayi bilmeliyiz..sana iyi tatiller