- 1 Şubat 2011
- 4.472
- 105
- 163
ben tekirdağdan gelicem arkadaşım ne sıklıkla gidip gelmem gerekicek ben de ataşehire mi gitsem acaba
bak kararsız kaldım şimdi.bi de 8 hücreli olması ne demek canım onu duymamıştım.inşallah senin içinde bu son olur tatlım.hayırlısıyla al evladını kucağına![]()
ahh canım yaa tekirdağda mı yaşıyosun bende 1 sene öncesine kadar çorluda oturuyodum tam 1.5 sene orda oturdum oraya gelin gitmiştim ama aslen istanbulluyum şuanda beylikdüzündeyim canım tüp bebk tedavisi toplam test sonucunla birlikte 1 ay bile sürmüyoo ilk görüşmeler ücretsizdir heryerde ama eşinle birlikte gitmen şart tabiii ilaç tedavisi süresince 4 yada 5 kez kontrole gidiyosun kişiden kişiye değişiyo benim iğnelere başladıktan tam 10 gün sonra yumurtalarım toplanıyo yanii ameliyatla genel aneztezi ile yumurtalar toplandıktan 3 gün sonrada transfer işlemi yapılıyo senden yumurta toplanırkende eşin sperm veriyo ve aynı gün döllendiriyolar 1.günün sonunda 2 hücreli 2.günün sonunda 4 hücreli 3.günün sonunda da 8 hücreli olmaları gerekiyo yanii her gün 2 katına çıkması gerekiyo hücre sayısının eğer fazla embriyo oluşursa da dondurabiliyosun bi daha ki sefer kullanmak üzere canım biraz uzun yazdım istediğin bişey varsa sorabilirsin