• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Henüz araştırma aşamasındayım. Malum tüp bebek tedavisiyle bitmiyor masraflar. Araştırıp ona göre önceden bir bütce çıkarmak istiyorum. Son günlerde beynim bana oyunlar oynuyor ve sabrım tükeniyor. Allah dayanma gücü versin. Dermansız dert vermesin inşallah

Son günlerde beynim bana oyunlar oynuyor ve sabrım tükeniyor.
çok normal bu merak etme
daha neler yapacak o beyin sana ah ah arkadaşım
ama işin özü rahat olup çok araştırmamak benden sana tavsiye

Herkese merhaba bende 4.denememi ataşehir memorialde yaptırmıştım oda olmadı.tekrar tedavi düşünüyoruz ancak diğer memorial arasında fark varmıdır acaba şehir dışından geldiğim için ataşehir yakın oluyordu.sizleri takib ediyorum ve hepiniz memnunsunuz.ımsı ve metabolimiks için istanbulu tercih etmiştik şimdi bulunduğum şehirdeki hastanedede bu metodlar var..karar vermekte zorlanıyorum..

Kızlar yeni hamilelik haberleri yokmu ? hergün buraya bakıyorum ama bir kaç gündür yeni hamile haberleri okuyamıyorum...Hani memorialın yeni anne adayları :16::16::16: Hadi güzel haberlerinizi yazında bizlerde mutlu olalım:34::34::34:

cnm hadi hayırlısı olsun tedavinin,sana tavsiyem yumurtaları büyütürken ilaçlarla her gün düzenli kuru incir badem vefındık içi ye abartmadan 3 5 tane falan hepsinden ye...bu arada dr olarak şu dr diyemem sana çünkü hangisi kontrolnü yaparsa yapsın akşam ekip toplanıp senin durumunu değerlendiriyorlar...bide hale hanımı transferini yapmasını istersen çok faydasını görürsün derim...

cnm benim tavsiyelerin için teşeşkkür ederim ama bu ay tedaviye başlıyamıyorum maalesef :50:
e2 değerim yüksek çıktı, yumurtalarımın boyutları dengesizdi birisi diğerlerine göre çok büyümüş dr. bu durumda tedaviye başlarsak sonuç olumsuz olabilir dedi. şimdi bi bant varmış onu kullanıcam yanında da göbekten yapılan bir iğne verdi, önümüzdeki ay başlayacağız inşallah napalım her işte bir hayır vardır diyoruz, sabretmeye devam.........

merhabalar....öncelikle tedavide olanlara rabbim güzel sonuçlar göstersin..hamile olanlara da sağlıklı doğumlar nasip etsin...
bende geçen yaz memorıalde 3. denememi yapmıştım boş gebelik oldu...
önümüzdeki bir kaç ay içinde 4. denemeye başlıycam...histereskopi istedi doktor benden...
bu histereskopi ne kadar tutuyor acaba memorıalde?
Allahım bana ve isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah...hem umutluyum hemde çok korkuyorum...rabbim yardımcımız olsun...

ben yeni yaptırdım cnm histeroskopi memorialde 970 tl verdim, anestezi alıyorsun zaten hiçbişi anlamadım korkacak bişi yok için rahat olsun :61:

mai cim nerdesin ben dayanamadım 9. gün yani biraz önce test yaptırdım değerim 41 çıktı çok şaşkının cnm pazar testi tekrarlıycam bakalım 2 ye katlarsa heralde aklımda daha bi şüpe kalmayacak pazar günü yazıcam sana cnm yine.......

ben yeni yaptırdım cnm histeroskopi memorialde 970 tl verdim, anestezi alıyorsun zaten hiçbişi anlamadım korkacak bişi yok için rahat olsun :61:

çok teşekkür ederim canım cvpladığın için....
biraz korkuyorum ama başa gelen çekilir...
bu bebekler için neler çekmiyoruz ki...
hakkımızda hayırlısı...

mai cim nerdesin ben dayanamadım 9. gün yani biraz önce test yaptırdım değerim 41 çıktı çok şaşkının cnm pazar testi tekrarlıycam bakalım 2 ye katlarsa heralde aklımda daha bi şüpe kalmayacak pazar günü yazıcam sana cnm yine.......

tebrik ederim 9. gün için iyi bi değer...
allah tamamına erdirsn...
doktorun kimdi acaba?

slm kızlar bende görüşmek için memoriale gidicem ama müstecep kavruk diye bi dr a randevu verdiler nasıl birisi giden varmı?bide şimdi tedaviye başlamıycam tedavi sırasında başka dru seçme hakkım varmı?yada şimdiden arayıp değiştirsemmi?sitede söyle bi baktım hiç bu dr un ismini görmedim hep hale ,nur hanımlarla güvenç beyin ismi var?yardımcı olun lütfen 2 gündür düşünmekten uykularım kaçıyoooo:(

slm kızlar bende görüşmek için memoriale gidicem ama müstecep kavruk diye bi dr a randevu verdiler nasıl birisi giden varmı?bide şimdi tedaviye başlamıycam tedavi sırasında başka dru seçme hakkım varmı?yada şimdiden arayıp değiştirsemmi?sitede söyle bi baktım hiç bu dr un ismini görmedim hep hale ,nur hanımlarla güvenç beyin ismi var?yardımcı olun lütfen 2 gündür düşünmekten uykularım kaçıyoooo:(

selam
tabii ki değiştirebilirsin.

cnm müstecep beyde oranın iyi doktorlarından biri istersen bi görüş belki için ısınır aklına takılan bişey olursa başka bir doktoru denersin

Canımmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam sana:nazar::nazar::nazar: Korkma 9. gün için değerin çok iyi:49: Ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam sana :16::16::16: Çok dua ettim senin için...İnanıyordum Memorialdan iyi bir sonuç alıcağına yanılmamışım:16::16::16: Hayırlı olsun arkadaşım:16::16::16: Artık kendinede bebeğinede çok iyi bakma zamanı :nazar::emir_bebek: Hadi bugünkü sonucunuda yazda mutluluğumuz dahada artsın :34:

Merhaba arkadaşlar.Sonunda memorılde karar kıldık.Önümüzdeki ay yaptırıcaz tüp bebek tedavisini.Hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz bana en yakın zamanda cevap yazar mısınız?Randevu almam gerekiyormuş doktor ismi bilirsem daha iyi olur diye düşündüm.Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.Sonunda memorılde karar kıldık.Önümüzdeki ay yaptırıcaz tüp bebek tedavisini.Hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz bana en yakın zamanda cevap yazar mısınız?Randevu almam gerekiyormuş doktor ismi bilirsem daha iyi olur diye düşündüm.Teşekkürler

selam canım ben cem demirelin hastasıyım ben çok memnunum

slm cnm ben memorialde geçen sene tüp bbek yaptırdım çok memnun kaldım istediğin doktoru tabi seçebilirsin zaten onlar bir ekip ve tedavi boyunca hemen hepsi seni görecek benim doktorum nur hanım dı çok cici bir bayan ve iyi bir doktor müstecep bey de aynı şekilde kesinlikle memnun kalacaksın hiç canını sıkma gönül rahatlığıyla tedavine başlayabilirsin

Kızlar yeni hamilelik haberleri yokmu ? hergün buraya bakıyorum ama bir kaç gündür yeni hamile haberleri okuyamıyorum...Hani memorialın yeni anne adayları :16::16::16: Hadi güzel haberlerinizi yazında bizlerde mutlu olalım:34::34::34:

benim 25 martta 5, gun tek embrıyo transferım oldu.12, gun degerim 847.. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur ılk denememde hamıle kaldım. haftaya keseyı gormeye gıdıcem. cok mutluyum. Allah herkesın yuzunu guldursun ınsallah. herkese basarılar dılıyorum. doktorum hale hanımdı..:nazar:

benim 25 martta 5, gun tek embrıyo transferım oldu.12, gun degerim 847.. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur ılk denememde hamıle kaldım. haftaya keseyı gormeye gıdıcem. cok mutluyum. Allah herkesın yuzunu guldursun ınsallah. herkese basarılar dılıyorum. doktorum hale hanımdı..:nazar:

canım iyi akşamlar,

şimdiden hayırlı olsun..maşallahhhh...şimdi birkaç sey sormak istiyorum.5. gün embriyosu transfer edildi sanırım.Buna neye göre karar veriliyor?Yani, genelde 5. gün embriyolarının tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu duyuyoruz hep.Bizim isteğimize göre olmuyordur herhalde değilmi?

Back
X