• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.

teşekkürler cnm..

normalde evet o gün kim varsa o giriyor bende kendi doktorumu istedim her ikisinede yani Nur hanımı o girdi ve benim içim o yüzden daha rahat etmişti.heleki işleme başlarken besmeleyle başladı ya o zaman ki huzurumu anlatamam sana...

slm canım kusura bakma geç gördüm.....ben de ataşehire gidicem mayısın 20 si gibi başlıcam inşlh karşılaşırız.....

selam pikocu ben dün cem beyin yanındaydım dondurulmuşlarla başlıcaktık ama mayısa ertelendi ben de mayıs 20 gibi tekrar gidicem inş görüşürüz seninle :34::34:

kızlar cuma günü histereskopi için randevum var.inşallah herşey yolunda gider.
ben tedavi olanlara birşey sorucam.yumurta toplama ve transferde belli doktorlarmı giriyor.yoksa o gün kim varsa omu yapıyor.

cnm özelden yazamıyorum ben henüz msj sayım yetmiyor :) korkulacak hiçbirşey yok içini ferah tut, anestezi alacaksın zaten hiçbirşey hissetmeyeceksin, işlemden sonra birkaç gün lekelenme tarzı kanaman olabilir bu çok normal zaten hemşirelerde anlatacak sana. ben bu ay ki adetimle başlayacağım tedaviye sanırım 2 hafta sonra olur, inş. görüşürüz

teşekkürler cnm..

normalde evet o gün kim varsa o giriyor bende kendi doktorumu istedim her ikisinede yani Nur hanımı o girdi ve benim içim o yüzden daha rahat etmişti.heleki işleme başlarken besmeleyle başladı ya o zaman ki huzurumu anlatamam sana...

cevap için teşekkürler canım.benim 4. tedavim olacak o yüzden böyle tedirginim doktorum müstecep bey aslında oradaki diğer doktorlar hakkında bilgim yok ama sitede hep aynı doktorların ismi geçiyor.güvenç bey nur hanım gibi o yüzden kafam karıştı.

cnm özelden yazamıyorum ben henüz msj sayım yetmiyor :) korkulacak hiçbirşey yok içini ferah tut, anestezi alacaksın zaten hiçbirşey hissetmeyeceksin, işlemden sonra birkaç gün lekelenme tarzı kanaman olabilir bu çok normal zaten hemşirelerde anlatacak sana. ben bu ay ki adetimle başlayacağım tedaviye sanırım 2 hafta sonra olur, inş. görüşürüz

benimde histereskopiden yaklaşık 10 gün sonra tedavim başlıyacak.umarım görüşürüz.

Arkadaşlar merhaba, Ataşehir memorial'de herkese IMSI tekniği uygulanıyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
slm canım inşlh görüşürüz ....haberleşelim gidiceğimiz zaman......sen nerde oturuyosun ...ben pendikteyim...bayyyy:72:

selam pikocu ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum canımmm mayıs 20 gibi başlıcaz inş burdan görüşürüz haberleşiriz by byyy....:3::3::3:

Arkadaslar memorialde transferri sadece hale yada güvenç bey mı yapıyor.gecen ay kontrole. Gittiğimde Nur hanım vardı.yakın bir arkasim güvenç beyle hamile kaldı yumurta takibi için Ozel birisini seçmemiz gerekiyormuş sanırım ama karar veremedim normalde Nur hanım diyecektim ama transfere girip. Girmemesi çok onemli. Bilginiz var mı?

Arkadaslar memorialde transferri sadece hale yada güvenç bey mı yapıyor.gecen ay kontrole. Gittiğimde Nur hanım vardı.yakın bir arkasim güvenç beyle hamile kaldı yumurta takibi için Ozel birisini seçmemiz gerekiyormuş sanırım ama karar veremedim normalde Nur hanım diyecektim ama transfere girip. Girmemesi çok onemli. Bilginiz var mı?

bütün doktorlar transfere giriyor...
mesela yarın nur hanımın opu günü diyelim tüm opuları o yapıyor...veya yarın müstecep beyin transfer günü tüm transferleri o yapıyor...
ama kendi doktorunu özellikle istersen gelip yapıyomuş...
benim doktorum müstecep beydi opu aynur hanıma denk geldi..transferde müstecep beye denk geldi...
bilmem anlatabildim mi?

slm kızlar nerelerdesiniz.tedavide olan yokmu

sena histereskopi olacaktın nasıl geçti acaba anlatır mısın?
bende müstecep beyin hastasıyım banada histereskopi önerdi...
biraz korkuyorum tedirginim..
daha önce yaptırmadığım için nasıl bir şey olduğunu bilemiyorum...
ne zaman tedaviye başlıycaksın?
bende mayıs haziran gibi başlıycam allah izin verirse...
burdan gelişmeleri paylaşırız eğer istersen...

gözdemm ismini altta gördüm nasılsın canım?
hamilelik nasıl gidiyor?
bebiş de göbüş de büyümüştür artık...
tekmeleriyle seni arada bir yokluyodur artık değilmi?kurban olurum onu verene ...:49:

Arkadaşlar,ben de önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum.İlaçları aldım.3 kutu gonal-f 450 , 5 kutu cetrotide bir de çatlatma iğnesi.Doğrusu gözüm korktu bu kadar seyden zaten iğneden korkarım.Şimdi deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum.gonal f'in iki çeşidi varmış.Birisinin kullaımı daha kolay dedi eczacı.Bana şırıngalı olanı verdiler.Farkedermi sizce?Bir de ilaçları ne zaman ve nasıl kullanıyoruz?Benim takibimi burdaki doktor yapacak.Onunda agzından laf almak icin bayagı ugrasmak gerekiyor. Bana yalnızca adetin 2. günü gel ilaçları getirme dedi.bu kadar iğneyi hangi arada olucaz. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Bir de iğnelere ne zaman başlanıyor? Şimdiden teşekkürler herkese

Arkadaşlar,ben de önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum.İlaçları aldım.3 kutu gonal-f 450 , 5 kutu cetrotide bir de çatlatma iğnesi.Doğrusu gözüm korktu bu kadar seyden zaten iğneden korkarım.Şimdi deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum.gonal f'in iki çeşidi varmış.Birisinin kullaımı daha kolay dedi eczacı.Bana şırıngalı olanı verdiler.Farkedermi sizce?Bir de ilaçları ne zaman ve nasıl kullanıyoruz?Benim takibimi burdaki doktor yapacak.Onunda agzından laf almak icin bayagı ugrasmak gerekiyor. Bana yalnızca adetin 2. günü gel ilaçları getirme dedi.bu kadar iğneyi hangi arada olucaz. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Bir de iğnelere ne zaman başlanıyor? Şimdiden teşekkürler herkese

hiiiçççç korkma hiç acımıyor
reglin 2. günü gideceksin test yapacaklar buna göre doz ayarlanacak cnm o akşam başlayacaksın gonal f e

sena histereskopi olacaktın nasıl geçti acaba anlatır mısın?
bende müstecep beyin hastasıyım banada histereskopi önerdi...
biraz korkuyorum tedirginim..
daha önce yaptırmadığım için nasıl bir şey olduğunu bilemiyorum...
ne zaman tedaviye başlıycaksın?
bende mayıs haziran gibi başlıycam allah izin verirse...
burdan gelişmeleri paylaşırız eğer istersen...

selam canım bende ilk defa histereskopi yaptırdım.açıkçası stres yapmıştım.ama 15-20 dk. sürdü.temiz çıktı.ben hemen uyandım hatta yarım saat sonra kalkıp doktorla görüşmeye gittim.benimkinide müstecep bey yaptı.biz şehir dışından geldiğimiz için arabamız yanımızda yok.okadar iyiydimki taksiye bile binmek istemedim.metrobüs,minübüs derken bayabir gezdim.hiç korkma .benim birgün önce korkudan karnıma ağrılar girmişti.boşuna endişelenmişim.biz tedaviye 1 hafta sonra inşallah başlıycaz.

mrb arkadaşlar bende temmuz ayında memorialde tedaviye başlıyacam. yalnız il dışından gelecem. nur hanımla görüştüm yumurta takibini il dışında yapablirsiniz, toplama işini ve transferi burda yaparız dedi.

sizce bizzat memeorialde takip ettirmeyle il dışında takip arasında fark olur mu?? kararsız kaldım..:43:

Back
X