• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydıınnlaarr hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
az evvel kanımı verdim 10.30 da alabilirsiniz sonucu dediler, çok heyecanlı beklemek. sonucu yazacağım
anammmmmmmmmmmm
mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah'ım hayırlısını versin inşallahhhhh

az evvel kanımı verdim 10.30 da alabilirsiniz sonucu dediler, çok heyecanlı beklemek. sonucu yazacağım

rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel haberi alırsın ve son denemen olur...

sonuç 1.3
bundan sonra sanırım psikiyatriste gideceğim, yok artık dayanamıyorum.........

Canim benim suan ne desem bos.seni cok iyi anliyorum.cok uzuldum ,cok zor.simdi tukendigini hissediyorsun ama bu bebek ozlemi oyle birsey ki.bi sure sonra yine umutlarla devam ediyorsun.yeterki senin esinin cani sagolsun,maddi gucunuz olsun.inaniyorum ki er gec gelecek bu sipa yeterki sen inancla,umutla yola devam et.

sonuç ne canım çok merak diyorum umarım mutluluktan yazmayı unutmuşsundur hadi güzel bir haber hadi lütfeeeeeeeeen:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağolun kızlar desteğiniz için...
ağladım ağladım çok ağladım işyerindeyim şuan öyle anlatabileceğim kadar yakın kimse yok Allah'tan odam var kimse görmeden ağlayabiliyorum....
sabırla ilgili yazılar okudum, eşimle msjlaştık, kendimi biraz rahatlatmayı başardım. yarın daha iyi olacağım, insan herşeye alışıyor..........

ağladım ağladım çok ağladım işyerindeyim şuan öyle anlatabileceğim kadar yakın kimse yok Allah'tan odam var kimse görmeden ağlayabiliyorum....
sabırla ilgili yazılar okudum, eşimle msjlaştık, kendimi biraz rahatlatmayı başardım. yarın daha iyi olacağım, insan herşeye alışıyor.......

:(((((((( aynen öyle canım insan herşeye alışıyor.çok üzüldüm ne diyebilim ki başka

Son düzenleme:
sabırla ilgili yazılar okudum, eşimle msjlaştık, kendimi biraz rahatlatmayı başardım. yarın daha iyi olacağım, insan herşeye alışıyor..........

Benimde bugün test günümdü.sonuç 0,1.Bundan sonra napıcam hayata nasıl devam edicem hiç bilmiyorum.dünyam başıma yıkıldı resmen.Sabretmeye çalışıyorum ben de mecburen.ağzımdan yanlış bir sözün çıkmaması için uğraşıyorum.Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çare kalmadı bize...

Benimde bugün test günümdü.sonuç 0,1.Bundan sonra napıcam hayata nasıl devam edicem hiç bilmiyorum.dünyam başıma yıkıldı resmen.Sabretmeye çalışıyorum ben de mecburen.ağzımdan yanlış bir sözün çıkmaması için uğraşıyorum.Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka çare kalmadı bize...

cok zor.hayirlisini dilemistik,hayir cikarmak gerek.sakin isyankar olma.cokkk sabir istiyor.esinin senin caniniz sagolduktan sonra hayirlisiyla er gec gelecek.umutsuz olmayin gozdem arkadasimizin 2.denemeye basliyacagi ay adeti gecikince gebeligi ortaya cikti.kendiginden kalmis.bi mucizede neden sizlere olmasin.

Kızlar inanılmaz üzüldüm. Bende pazar gunü test yapacagım.meraktayim.Allah dayanma gücü verdin hepimize5. Tedavim korkuyorum bende

Kızlar akşam gördüğüm rüya üzerine sabah idrarda test yaptım. sonuç negatif.
bugün kanda baktırmayı düşünüyorum
5. kez negatif sabahran beri aglıyorum bütün heryerim şiş,
enazından hangi sebeple tutunmadı bilebilsem
allahtan sabır ve güç diliyorum

cok zor.hayirlisini dilemistik,hayir cikarmak gerek.sakin isyankar olma.cokkk sabir istiyor.esinin senin caniniz sagolduktan sonra hayirlisiyla er gec gelecek.umutsuz olmayin gozdem arkadasimizin 2.denemeye basliyacagi ay adeti gecikince gebeligi ortaya cikti.kendiginden kalmis.bi mucizede neden sizlere olmasin.

Biri beni mi andı??? Nasılsın??? Bebişimiz nasl??? Öylesine bi bakıyım dedim baktım adım geçmiş....

Arkadaşlr kimse umutsuzluğa kapılmasın...Rabbim ol deyince bütün engeller ortadan kalkıyor...Allahım hepinize sabırlar versin

ses sonucun ne oldu canım yazmamışsın...
hakkında hayırlısı olsun...

gözdeeemm büyütmüşsün miniği...doğum ne zaman?ismini düşündünüz mü?
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

ses sonucun ne oldu canım yazmamışsın...
hakkında hayırlısı olsun...

gözdeeemm büyütmüşsün miniği...doğum ne zaman?ismini düşündünüz mü?
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

Bende seni merak ediyodum...Ne haber??? Daha çok var doğuma ağustos ortası gibi kısmetse:nazar::nazar::nazar:İsim hala yok:))

Bende seni merak ediyodum...Ne haber??? Daha çok var doğuma ağustos ortası gibi kısmetse:nazar::nazar::nazar:İsim hala yok:))

hadi bakalım çok da kalmamış aslında hazırlıklara başlamışsındır...sağlıkla alırsın inşallah kucağına...isimsiz mi kaldı kuzucuk annesi..:emir_bebek::emir_bebek:
bende haziran adetiyle başlıycam tedaviye...
histereskopi oldum...uzun protokol olcaktı ama kist varmış... adetle atılırsa kısa protokolle başlıycaz...
benden haberler böyle...

haklısın cnm, imtihanımız çok zor gerçekten Allah hepimize dayanma gücü, sabır versin.. hani bilsek şu vakitte hamile kalacaksın dese birileri, emin olsak şuan kesinlikle üzülmeyiz hiçbirimiz. geleceği bilemiyoruz o yüzden endişeleniyoruz, umutsuzluğa kapılıyoruz, fakat sonra düzelince herşey boşuna üzülmüşüm o kadar, bak hamileyim diyoruz.. çektiğimiz tüm sıkıntıları, üzüntüleri sanki biz yaşamamış gibi oluyoruz. ama şuan bilemiyoruz ne zaman olacak, ne zaman hamile kalacağız, yoksa kalamayacak mıyız hiç... bunun gibi bir sürü belirsizlikler aslında şuan bizi bu kadar çok üzen.. ama yine de herzaman dediğimiz gibi hayırlısı olsun....

Kızlar akşam gördüğüm rüya üzerine sabah idrarda test yaptım. sonuç negatif.
bugün kanda baktırmayı düşünüyorum
5. kez negatif sabahran beri aglıyorum bütün heryerim şiş,
enazından hangi sebeple tutunmadı bilebilsem
allahtan sabır ve güç diliyorum

çok üzüldüm cnm :59: ben kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim, memorial için en iyilerinden biri dediler, ama işte olmayınca olmuyor... Allah nasip etmeyince hiçbirşey olmuyor....
sizdeki sorun neydi, ben de rezerv azlığı var bu 3. tedavimdi

Back
X