Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOk sevindim allah tamamına erdirsin inşallah:92::92:
Mavi 2 embrio transfer edilmisti ikiz geliyor mu bir de..ahh ne super olur.Degerin kac cikti?
Kanaman icin doktorunla konustun mu?kan sulandirici ilaclari kesmen gerek.
merhaba arkadaşlar.Ben de 5 . tüp bebek tedavimi memorial de yaptı.transferim pazar günü oldu.Allah bizim gibi bebek isteyen emek veren umut eden herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
tebrik ederim canım çoooooooooooooooook sevindiiiiiiiiiiiiiim.Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
ben de buradan edindiğim bilgilerle sizin yazdıklarınızla memoriali seçtim sonucu bilmeme ama süreç diğer merkezlerden daha olumlu ve güzel geçti.
ikiz değildir heralde canım değerim 93çıktı....tek olsun benim olsun....
kanama için doktorla konuşmadım ....sonucu faksladım bakalım aramasını bekliyorum...
ilaçları kesermi acaba bende kan pıhtılaşması var...
Gozunaydin canim cokkkk sevindim.Bana gelin geliyor demek.(gonlumden kiz gecti)Allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina alman dilegiyle.Korktuguna ,bebisi etkiledigine degmedi bak.Bundan sonra birsey takmak, bebisi uzmek yok..
Lekelenmeler yogun olmadikca normal.Arkadasimin 5.ayina kadar surdu.Cok sukur kizi kollarinda.
amiiiiiiinnn....inşallah inşallah kucağıma gelir kuzucuğum...
bu arada kız tahmini çok hoşuma gitti...ölüyorum kız çocuklarına...gerçi kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun...
söz bundan sonra rahat olcam...becerebilirsem inşallah...
allahım inşallah yavrumu bana bağışlasın...
hala inanamıyorum şaka gibi sankii....
allah razı olsun canım bana destek oldun burdan....
allah razı olsun darısı başına inşaaalllaaahhh...allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
valla canım benim dördüncü denemem son iki deneme memorıalde oldu...inan burdaki tedavilerim su gibi geçti çok şükür...
iki tedavimdende pozitif sonucu aldım...ilki düşük oldu bakalım bu ne olcak...hayırlısı allahtan...
ben çok memnun kaldım....
MEMORIALİ SEÇEN ARKADAŞLAR DOĞRU YERDESİNİZ...
ÇOK ŞÜKÜR SONUCUM POZİTİF...
İNŞALLAH BU KEZ TAMAMINA ERERİM....AMİİİNN...
BİR İKİ DAMLA KANAMAM GELMİŞ ÇOK KORKUYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN....
RABBİM BU UĞURDA UĞRAŞAN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN....
tebrikler çok sevindim evet bencede memorial doğru tercih ben geçen perşembe bebişimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu ama normalden biraz düşükmüş çok tedirginim haftaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır umarım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
AMİİİİİİİİNN....rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....
hala elim ayağım titriyor...nasıl bir heycan bu böyle yaaa...
eşim telefonda sonucu öğrenirken kalbim yerinden çıkacak sandım ...
Hayirlisi olsun.onceden de denemen olmustu sanirim hatirladim seni.insallah birakmaz seni.sonucu yazarsin.Dua ile..Tuana boyle bir tecrubem yok. Doktorunuza danışın bence. Ben de memorial da tedavi oluyorum. Pazartesi bir aksilik olmazsa transferim var.
tebrikler çok sevindim evet bencede memorial doğru tercih ben geçen perşembe bebişimin kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu ama normalden biraz düşükmüş çok tedirginim haftaya kontrolüm var umarım herşey yolundadır umarım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Cumartesi günü Dr. Güvenç bey ile görüştüm.Rahim filmlerimi inceledi ve kapalı olan sol tüpümün laparaskopi ile alınması gerektiğini, sağ tüpümü laparaskopi ameliyatı esnasında duruma göre değerlendireceğini için bunun onayını ben ameliyatta olduğum için eşimden alacağını söyledi.Eğer sağ tüpüm de alınırsa ufak ta olsa normal yoldan hamile kalma şansım hiç kalmayacak.
operasyondan sonra 2 adet dönemi geçirmem gerektiğini ve daha sonra tüp bebek tedavisine başlanacağını söyledi.
Ayrıca yüksek olan E2 hormonumun yumurtalık rezervinde azalmanın işareti olduğunu söyledi.
Allahtan herşeyin hayırlısı diyorum.![]()
Canım tebrik ederim, Allah hayırlısı ile kucağına sağ sağlim mutlulukla almayı nasip etsin![]()