• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım hayırlı olsun ,Allah tamamını erdirsin.umut oldun bize. eğer özel değilse siz de sorun neydi canım. benim yumurtalıklarımda problem var 1 aşılama 2 tüp denedik ama olmadı. yumurtalıkların kalitesiz dedi doktor,2. ve 3. kalite embriyo oluyo o da benim yumurtalarımdan kaynaklanıyomuş dediklerine göre. ve doktor bunun bi ilacı yok dedi ama ben bitkisel kürler yapıyorum kendime inşallah olumlu sonuç alırım.

teşekkür ederim canım. bizde sorun eşimdeydi. ameliyat dediler ama semra hanım ameliyata gerek yok dedi. yumurtaları geliştirmek için ben çörek otu bal ve tarçın kullanmıştım geçen sene ayrıca incir kürü yapmıştım bunlar etkili oluyo ama memorialde tedavide misin şu anda? onlar iğneyi yumurta kalitesine göre ayarlarlar. inşallah allahım sana da yaşatsın bu duyguyu. ben de emin olamıyorum o kadar uzun süre negatif gördüm ki inanamıyorum ve korkuyorum bir terslik olursa diye inşallah allahım hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar verir.

teşekkür ederim canım. bizde sorun eşimdeydi. ameliyat dediler ama semra hanım ameliyata gerek yok dedi. yumurtaları geliştirmek için ben çörek otu bal ve tarçın kullanmıştım geçen sene ayrıca incir kürü yapmıştım bunlar etkili oluyo ama memorialde tedavide misin şu anda? onlar iğneyi yumurta kalitesine göre ayarlarlar. inşallah allahım sana da yaşatsın bu duyguyu. ben de emin olamıyorum o kadar uzun süre negatif gördüm ki inanamıyorum ve korkuyorum bir terslik olursa diye inşallah allahım hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar verir.

yok canım daha başlayamadık bekliyoruz şu anda daha yeni oldu diğeri çünkü. ama gidersem semra hanıma gidicem.bende çörek otu,bal,tarçın ve incir kürünü yapıyorum. inşallah şifa olur.
birden fazla negatif sonuç alınca gerrçektende tekrar inanması güç olur,kalp atışlarıydı falan derken zor bi süreç.Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. hamile arkadaşlar bizlere de dua edin nolur

yok canım daha başlayamadık bekliyoruz şu anda daha yeni oldu diğeri çünkü. ama gidersem semra hanıma gidicem.bende çörek otu,bal,tarçın ve incir kürünü yapıyorum. inşallah şifa olur.
birden fazla negatif sonuç alınca gerrçektende tekrar inanması güç olur,kalp atışlarıydı falan derken zor bi süreç.Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. hamile arkadaşlar bizlere de dua edin nolur

canım benim senden haber bekliyodum çok sevindim. :46: :46: Allah tamamını erdirsin,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. darısı bizlerin başına,dua et bize de. böle hamile haberleri geldikçe insan daha da umutlanıyo valla,çok sevindim çoooooooookkkkkkkk:64::64::64:

amin inşallah. dualarım sizlerle. bol bol dua edin. bugünlerde dahada önemli. rabbim tüm anne olmak isteyen kadınları tez zamanda anne olmayı nasip etsin.

herkese merhaba memorialde tüp bebek yaptırdım 12 temmuzda transferim oldu. geçen hafta test yaptım ve hamile oluğumu öğrendim. allahım hepinize nasip etsin inşallah. ben umudu kırılmış arkadaşlar için yazmak istedim. biz 3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır bebeğimiz olmuyodu. aşılama, serophane, ofis hisreroskopi herşeyi denedik ama olmadı. sonra ben memoriali araştırdım ve iyiki de oraya gitmişiz diyorum. aslında semra hanımın hastasıydım ama o yurt dışındaydı ve nerdeyse bütün doktorlarla tanıştım takiplerde ama sorun etmedim çünkü çok güvendim hastaneye. ve şansıma semra hanım kendisi yaptı transferi şimdi hamileyim ama kalp atışlarını duymadan emin olamıyo insan hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin sakın umudunuzu yitirmeyin allahım hepimize nasip edecek inşallah..

gözün aydın tebrikler. rabbim sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin.:49:

slm kızlar,, benimde yarın transferim var. 5.gün emriyosu transfer edilecek. dua edin inşallh. güzel haberleri duydukça umudum artıyor. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallh..

bu arada bende gonal f arttı. yeni kutudan sadece 225 ml kullandım. dolapta saklıyorum. ihtiyacı olan varsa yazsın ona vereyim.

çok relax ol. çok kolay bir işlem. rabbim dualarını kabul etsin inşalah. burdan sende gebeyim diye seslenirsin inşallah. yat uzan dinlen. kafanı boşalt özellikle. kendini çok dinleme. gonalf 21 kalıyor haberin olsun. açıldıktan sonra. yarın gittiğinde orda oturanlarada verebilirsin.

herkese merhaba memorialde tüp bebek yaptırdım 12 temmuzda transferim oldu. geçen hafta test yaptım ve hamile oluğumu öğrendim. allahım hepinize nasip etsin inşallah. ben umudu kırılmış arkadaşlar için yazmak istedim. biz 3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır bebeğimiz olmuyodu. aşılama, serophane, ofis hisreroskopi herşeyi denedik ama olmadı. sonra ben memoriali araştırdım ve iyiki de oraya gitmişiz diyorum. aslında semra hanımın hastasıydım ama o yurt dışındaydı ve nerdeyse bütün doktorlarla tanıştım takiplerde ama sorun etmedim çünkü çok güvendim hastaneye. ve şansıma semra hanım kendisi yaptı transferi şimdi hamileyim ama kalp atışlarını duymadan emin olamıyo insan hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin sakın umudunuzu yitirmeyin allahım hepimize nasip edecek inşallah..

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah böyle iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum!Ben de haftaya başlamayı planlıyorum.Pazar pazartesi gibi adet olmayı bekliyorum ,tahmin ediyorum ki hemen iğnelere başlatırlar.Ben şimdiye kadar sadece Nur hanımla görüştüm,içim ısındı ona da açıkçası.Mümkünse memorialdeki deneyimini biraz detaylı yazabilirmisin şu anda ben de neler yaşayacağımı merak ediyorum.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah böyle iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum!Ben de haftaya başlamayı planlıyorum.Pazar pazartesi gibi adet olmayı bekliyorum ,tahmin ediyorum ki hemen iğnelere başlatırlar.Ben şimdiye kadar sadece Nur hanımla görüştüm,içim ısındı ona da açıkçası.Mümkünse memorialdeki deneyimini biraz detaylı yazabilirmisin şu anda ben de neler yaşayacağımı merak ediyorum.

teşekkür ederim allahım sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.reglin 2. günü iğnelere başladım kendim yaptım ilk günler biraz acıdı ama sonra alıştım yumurta takibi başladı yumurtalar istenen boyuta gelince de çatlatma iğnesi yaptım yine kendim. 36 saat sonra yumurtalar toplandı hafif anestezi ile ertesi gün kalçadan iğnelere başladım progeston hormonu içeren iğneler. iğne yerlerinde ağrı oluyo normal bu korkma sakın ama şimdi hepsi geçti unuttum ağrıları falan. yumurta toplandıktan 14 gün sonra test yaptım iki gün sonra tekrarladım testi. işte böyle bir hikaye.allahım inşallah devamını da görürüm ve sağlıkla kucağıma alırım ve isteyen herkes bu mutluluğu yaşar inşallah. memorial çok doğru bi karar sana kolaylıklar diliyorum inşallah olumlu sonuçlanır

Ruyanaz,anya tebrikler..Sagglikla kucaginiza almaniz dilegiyle.Zor elde edilen bebekler olunca kucaginiza alsaniz dahi endiseler bitmiyor.Hayirlisiyla Allaha emanet gerisi gelir.gonlunuzu rahat tutun.Darisi isteyen herkese insallah.

bugün transferim yapıldı.(2 emriyo transfer edildi) bana verilen kağıtta yumurta toplama işleminden 14 gün sonra beta hcg testini yaptırın yazıyor. normalde transfer sonraso 12. günde yapılmıyor mu gebelik testi??14. gün pazara geliyor cumartesi yaptırsam yanılır mıyım acaba??

dua edin bebişlerim tutunsun...aminn

Canım hayırlı olsun Insallah ıkı embrıyonda sana sıkı sıkı tutunur.Bende ılk denememı memorılade yaptırmıstım.3.gun transferı olmustu ve 12 gun sonra test yapmıstım.Benım bıldıgım kadarı ıle asılama yapılınca 14 gun sonra test yapılıyor.Yanlıs yazmıs olabılırler canım.Kacıncı gun transferı yapıldı sana?

slm kızlar,, benimde yarın transferim var. 5.gün emriyosu transfer edilecek. dua edin inşallh. güzel haberleri duydukça umudum artıyor. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallh..

bu arada bende gonal f arttı. yeni kutudan sadece 225 ml kullandım. dolapta saklıyorum. ihtiyacı olan varsa yazsın ona vereyim.

selam halime kaca satiyorsun kutuyu?

yarimdan fazla nekadar oluyor?? Bizde bugün memorialdeydik Pazartesi günü insallah basliyoruz.. Kac gün igne vuruldun?
Nasil gecti tedavin? Kimde tedavi oldun??
Cevaplarin icin tskler..

yarimdan fazla nekadar oluyor?? Bizde bugün memorialdeydik Pazartesi günü insallah basliyoruz.. Kac gün igne vuruldun?
Nasil gecti tedavin? Kimde tedavi oldun??
Cevaplarin icin tskler..

tahminim 350 m kadar. ben mesela 1 seferde 225 m vurulmuştum. bugün benm transferim yapıldı. benm doktorum nur hanımdı. ama takibini izmirde yaptırdık. yumurta toplama ve transfer için istanbula geldik. 2 gün dinlencem pazar günü geri döneceğiz büyük ihtimal. benm ilaç kullanmam 9 gün sürdü. 1. denememi ankarada başka bir klinikte yaptırmıştım. memorial gerçekten iyi bir merkez.

bende 225 vurmam gerekiyor.. Nur hanim bendede bugün muane etti.. kac tane yumurtan vardi?? amelyat nasil gecti??
Igne icin tskler ama zaten almamiz gerekiyor bizdede artar zaten ozaman...

bende 225 vurmam gerekiyor.. Nur hanim bendede bugün muane etti.. kac tane yumurtan vardi?? amelyat nasil gecti??
Igne icin tskler ama zaten almamiz gerekiyor bizdede artar zaten ozaman...

Back
X