• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Insallah hepimiz iyi haberler yazariz.. gerci bizim gibiler gebe kaldikatan sonrada korku icinde olup fazla sevinmek istemez..
Hayirlisi artik..

hayırlısı olsun canım dediğin gibi transfer sonrası her wcye gidişimde korku içinde giderdim kanamam başladı mı diye? sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı derdim.aslında kendini hırpalamamak lazım kısmetinde varsa oluyor canım.transferden sonra 1-2 gün dinlenip sonra ağır iş yapmamak kaydıyla doğal hayatına devam edeceksin.

arkadaslar cok sukur transferım cok guzel gectı 2 embrıyo transfer edıldı cok sukur.dr ıkız olma ıhtımalı oldugu ıcın ıkıncı embrıyoyu tarnsfer oncesınde bıze sorup transfer ettı.bız de ıstedık tabı kı.ınsalh hayırlısı olsun
kısaca yazayım sımdı yatıyorum ayrıntıları aksam paylasırım
sabah 10.30 aradılar 12.30da orda olduk odamıza aldılar.yarım saat ıcınde de esınle bırlıkte 2.kata alınıyorsunuz esınle bırlıkte bılgılendırıyorlar ve bekleyenler de oluyor sırayla alıyorlar ıcerı.
sıze telde 8 9 bardak su ıcın dıyorlar ama sakın ıcmeyın.hastaneye kucuk bır pet sıse goturun ve orda ıcmeye baslayın yeter bence.usg de bakıp sıkısıksanız bıraz yaptırıyorlar zaten sıkıntıya gırmeyın bence.transfer ederken de goruyorsunzu sıze soyluyorlar embrıyoyu gosterıyorlar.toplamda 10 dkyı gecmıyor sanıırm.
sımdılık aklımda olanlar bunlar sıkısırsanız odaya cıkınca surgu ısteyın verıyorlar yaparsınız.
odada yaklasık 1 saat yattım sonra eve cıktık.
her konuda bılgı verıyorlar aklınıza takılan olursa mutlka sorun.
test gunum 1 eylul ,hayırlısını versın rabbım herkese
sızlerden de guzel haberler beklıyorum rabbım yardımcımız olsun.
aklınıza takılan olursa yazın aksam cevaplarım sevgıler..:16:

arkadaslar cok sukur transferım cok guzel gectı 2 embrıyo transfer edıldı cok sukur.dr ıkız olma ıhtımalı oldugu ıcın ıkıncı embrıyoyu tarnsfer oncesınde bıze sorup transfer ettı.bız de ıstedık tabı kı.ınsalh hayırlısı olsun
sabah 10.30 aradılar 12.30da orda olduk odamıza aldılar.yarım saat ıcınde de esınle bırlıkte 2.kata alınıyorsunuz esınle bırlıkte bılgılendırıyorlar ve bekleyenler de oluyor sırayla alıyorlar ıcerı.
sıze telde 8 9 bardak su ıcın dıyorlar ama sakın ıcmeyın.hastaneye kucuk bır pet sıse goturun ve orda ıcmeye baslayın yeter bence.usg de bakıp sıkısıksanız bıraz yaptırıyorlar zaten sıkıntıya gırmeyın bence.transfer ederken de goruyorsunzu sıze soyluyorlar embrıyoyu gosterıyorlar.toplamda 10 dkyı gecmıyor sanıırm.
sımdılık aklımda olanlar bunlar sıkısırsanız odaya cıkınca surgu ısteyın verıyorlar yaparsınız.

hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah ikiside tutar ikiz olur...1 eylülde güzel sonuçlar alacağına inanıyorum..rabbim dualarını kabul etsin :49::49::49::49::49::49:böyle olman dileğiyle...

Fatmacım hayırlısı olsun bakalım yarın ne haberler alıcaz.Çok geçmiş olsun sana da endometriasis de zor bir hastalık ama galiba doğurunca hafifliyormuş rahim yenilendiği için.Benim de bursada bir arkadaşım var ve onun da kızlık soyadı özkan .belki akrabasınızdır.:3:Adı özge.

inşallah düzelir gebeşikten sonra tekrar kendliğinden gebe kalma olasılığı artıyo cünkü.....

transferden sonra 12. gün yapılıyor canım.daha önce yaparsan sağlıklı sonuç vermiyor.su içmenin mantığı transferden önce idrara sıkışık olman gerek bu önemli çünkü idrara sıkışık olursan baskı oluyor.embriyoların tutunma ihtimali artıyor.o yüzden su iççiriyorlar....

datlım o suyu uterusu rahat görmek için içiriyola hepimize mesane genişlesin diye....

Daha belli değil yarın sabah arayıp durumu söyleyeceklermiş.Acaba bir anda arayıp hemen gelin diye çağırırlar mı transfere ?Yoksa önceden belli olur mu?Sen hiç kendini kasma bence de jeli kullan ,stres olmandan iyidir.En önemli şey moral sonuçta bu dönemde.Nurser in yazdıkları da çok ikna edici ,demek ki çok bir fark yokmuş.

hadi hayırlısı....

Canim cok sükür hersey iyi giti insallah hayirli haberler yazarsin bize 1 eylülde bide bayrama denk geliyo :34::nazar:
Gebelik testini nasil hesapliyorlar?? yumurta toplama gündündenmi transferdenmi??

Cok soruyorum biliyorum ama neyapayim bende heycanlandim. Transferini hangi dr yapti?

Cok soruyorum biliyorum ama neyapayim bende heycanlandim. Transferini hangi dr yapti?

canım bız de ıgneyı bırakıp jele gececekmısız gebelık olursa yanı hıc uzulme demekkı ıslevı aynı ıcın rahat olsun.
ıkıncısı aynur hanım transferı yaptı bende yarın o ızınlıymıs sıze kım gelır bılmıyorum ama gercekten tatlı dr.sakın ama pozıtıf..sagolsun ekıp cok duyarlı davranıyor hepsının agzından guzel sozcukler tekrarlanıyor bu da moralımızı yukseltıyor tabı. dıger sorunu unuttum mesajına bakıp cevaplayayım.

Son düzenleme:
Canim cok sükür hersey iyi giti insallah hayirli haberler yazarsin bize 1 eylülde bide bayrama denk geliyo :34::nazar:
Gebelik testini nasil hesapliyorlar?? yumurta toplama gündündenmi transferdenmi??

canım gebelık testını nasıl hesaplıyorlar bılmıyorum ama sana yarın bı kagıt verecekler orda yaptıracagın tarıh yazıyor sanırım 12.gun oluyor bugunle yanı transfer gunuyle bırlıkte

hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah ikiside tutar ikiz olur...1 eylülde güzel sonuçlar alacağına inanıyorum..rabbim dualarını kabul etsin :49::49::49::49::49::49:böyle olman dileğiyle...

canım Allah razı olsun cok guzel dılekler dedıgın gıbı ıkısı de saglıkla tutunsunlar buyusunler yeter kı ..Rabbım cumlemızın emeklerını bosa cevırmesın.bugun orda beraber bekledıgımız arkadaslara cok dua ettım ben kendımı zor hasta derdım ama benden de zorları varmıs Rabbım kımseyı dermansız bırakmasın onların da kucakları saglıklı hayırlı evlatlarla dolsun ınsallh....hepımızın....

Amin insallah, benim transferim gün 5 de olucak hersey istedikleri gibi olursa.. Yarin kac embryo var diye bakicaklar az olursa yarin PGD yapilcak test gelene kadar gün 4 olur.. Fazla varsa gün 5i bekleyip aksam saatde transfer yapilacak.. Hayirlisi artik yarin önemli bi gün.. Bakalim ne söylicekler..
Semra hanim benim dosyamada Aynur hanim transferi yapsin diye yazdi galiba iyilerden biri.. Ben illa semra hanimi istiyordum cünkü ama aynur hanimda cok iyimis..

Canım herşeyin hayırlısı allahtan Bu mübarek günlerde dualarım seninle. Canım embriyoyu bizim isteğimize göre koyuyorlar mı? Benim bildiğim tek embriyo koyuluyor.kendine iyi bak canım

transferi olan ve olacak arkadaşlar
inşallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz..çok uğraşmış, ama sonunda memorialda meleğine kavuşmuş bir anne olarak yazmak istedim, herkese bol şans..bebişler gelecekleri vakti biliyorlar inanın, ama memorialdaki ekip gerçekten çok çok iyi..ve uzun denemelerden sonra anladığım birşeyi de sizlerle paylaşmak istedim, transferden sonra içinizi ferah tutun, hayırlısıysa olsun diyip kafanızı dağıtacak başka işlerle meşgul olun,dergi, dizi, yorulmayacağınız ev gezmeleri gibi.. bir de moralinizi yüksek tutatbilecek insanlarla görüşün, bir süre de buralarda çok yazışıp moralinizi bozmayın, çünkü tuttu mu tutmadı mı, şu kişinin olmadı gibi burada konuştukça moral bozulabiliyor, nacizane aklıma gelenler bunlar..tekrar bol şans, Allah yardımcınız olsun

Memorial sayesinde anne adayı olmuş benden de transferi olan arkadaşlarıma 1-2 tavsiye :)

hep mutlu ve umutlu olun, canınızı sıkmayın, transfermiş tüpmüş vs çok okumayın internetten.
Çok mübarek günlerdeyiz, Ramazanın son 10 günü içindeyiz, bu akşamlarda hayır bol bol
çok dua edin, elinizi karnınıza kyarak sadece HAYIRLISINI dileyin.
Asla Kabız olmayın , Duphalac şurup için
yoğurt mutlaka yiyin. Kabak çekirdeği yiyin,
Hergün 2 dilim fln ananas yiyin
maydonoz kekik vs bunlardan kaçının.
Sürekli yatmayın, kan dolaşımını yavaşlatmayın.
Öperim hepinizi :)
inşallah melekler göbeğe gelir, Bayram BAYRAM olur

Crafty ve dervis çok teşekkürler,mesajlarınızı okuyunca içim açıldı resmen.
İnşallah biz de o günleri yakın zamanda hayırlısıyla görürüz.Ben de allahtan hep hayırlı evlat istiyorum.Sizin evlatlarınız da sağlıkla mutlulukla büyürler inşallah.

Canım herşeyin hayırlısı allahtan Bu mübarek günlerde dualarım seninle. Canım embriyoyu bizim isteğimize göre koyuyorlar mı? Benim bildiğim tek embriyo koyuluyor.kendine iyi bak canım

canım kac tane transfer edılır bılmıyorum tabı bıze sorup etmıyorlar ama belkı benım tekrarlayan dusuklerım oldugu ıcın ve rısklı bır gebelık oldugu ıcın rıske atmamak adına onay almak ıstemıslerdır ayrıca 2 embrıyo yasak mı ki sonucta devlet hastanesı degıl.

ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler..

transferi olan ve olacak arkadaşlar
inşallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz..çok uğraşmış, ama sonunda memorialda meleğine kavuşmuş bir anne olarak yazmak istedim, herkese bol şans..bebişler gelecekleri vakti biliyorlar inanın, ama memorialdaki ekip gerçekten çok çok iyi..ve uzun denemelerden sonra anladığım birşeyi de sizlerle paylaşmak istedim, transferden sonra içinizi ferah tutun, hayırlısıysa olsun diyip kafanızı dağıtacak başka işlerle meşgul olun,dergi, dizi, yorulmayacağınız ev gezmeleri gibi.. bir de moralinizi yüksek tutatbilecek insanlarla görüşün, bir süre de buralarda çok yazışıp moralinizi bozmayın, çünkü tuttu mu tutmadı mı, şu kişinin olmadı gibi burada konuştukça moral bozulabiliyor, nacizane aklıma gelenler bunlar..tekrar bol şans, Allah yardımcınız olsun

guzel dıleklerınız ıcın ve tavsıyelerınız ıcın cok tesekkurler.
ben oldukca rahatım moralım ve tevekkulum super ınanıyorum kı olmazsa da bır hayır vardır 4 gebelık kaybından sonra tek dılegım kucagımda saglıkla gorecegım hayırlı evlatlar.ben bılıyorum kı kul olarak yapmam gereken herseyı yaptım.kendımce zor bır hasta oldugumuz dusunuyorum herseye ragmen rabbım nasıb edecekse bu bayram tam bayram olacak nasıb degılse de VARDIR BIR HAYIR.Ben ramazan ayını da fırsat bılıp dualarımı yapıyorum hatım baslamıstım devam edıyorum arkadaslarım zıyaretıme gelıyor .hersey guzel olacak ve kımbılır kısmet bayramda belkı mujdelenecegız. tekrar tesekkurler...

Memorial sayesinde anne adayı olmuş benden de transferi olan arkadaşlarıma 1-2 tavsiye :)

hep mutlu ve umutlu olun, canınızı sıkmayın, transfermiş tüpmüş vs çok okumayın internetten.
Çok mübarek günlerdeyiz, Ramazanın son 10 günü içindeyiz, bu akşamlarda hayır bol bol
çok dua edin, elinizi karnınıza kyarak sadece HAYIRLISINI dileyin.
Asla Kabız olmayın , Duphalac şurup için
yoğurt mutlaka yiyin. Kabak çekirdeği yiyin,
Hergün 2 dilim fln ananas yiyin
maydonoz kekik vs bunlardan kaçının.
Sürekli yatmayın, kan dolaşımını yavaşlatmayın.
Öperim hepinizi :)
inşallah melekler göbeğe gelir, Bayram BAYRAM olur

canım duphalac ıcmek sorun olmasın sonra.ayrıca o kadar su ıcmemıze ragmen bugun ıdrarımda hafıfı bır sızı var bol su ıcmeye devam ınsallh ılerlemez:50:

duaların ve ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler...

Bende tavsiyeleriniz icin cok tsk ederim.. Bu yatmak benim morelimi bozdu yurtdisindan geldigim icin ucabilirsin dediler, bi gün sonraya bilet aldik hatta ayni gün ucabilrsin dediler bizde bi günü sonra icin aldik cok korkuyorum yalnis diye..

Bende tavsiyeleriniz icin cok tsk ederim.. Bu yatmak benim morelimi bozdu yurtdisindan geldigim icin ucabilirsin dediler, bi gün sonraya bilet aldik hatta ayni gün ucabilrsin dediler bizde bi günü sonra icin aldik cok korkuyorum yalnis diye..

moralın bozulmasın canım benım.ucak yolculugu yapmanda hatta otobus yolculugunda bıle sakınca yokmus ıcını rahat tut.ucak ıiçin ben de sormustum sakıncası yok demıstı dr.

Back
X