- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
memorialde tüp bebek düşünüyorum ayrıntılar konusunda yardımcı olacak biri var mı acabaaa??
merak ettıklerınız nelerdır?Elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısırız.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memorialde tüp bebek düşünüyorum ayrıntılar konusunda yardımcı olacak biri var mı acabaaa??
canım sagol destegın ıcın uzuldum ama ıyı olmaya calısıyordum ben en bastan berı tekrar dusuk yasayacaksam olacak sonuca razıyım demıstım o daha da zor oluyor.Rabbım vermıyorsa bır hayır vardır buna ınanıyorum ınsalllah saglıklı hayırlı evlatlara anne olmak nasıb olsun...tesekkurler destegın ıcın....
Merhaba hly 7.
Ben memorial okmeydanında mikroenjeksiyon tedavisi gördüm.şu anda 5 haftalık hamileyim.tedaviye Nur Hanım'da ilk görüşmemi yaparak başladım .ancak daha sonra her gün ultrason ve kan testi için gitmek gerekiyor ve hangi doktor müsaitse ona girdim .transferimi ve yumurta toplamayı da aynur hanım yaptı.tedavi sırasında herşeyden memnun kaldım ama transfer sonra pek bir ilgi alaka yok.bilmiyorum diğer hastaneler ne şekilde yapıyorlar ama transferden sonra ne arayan ne soran oldu,test yaptırınca ben aradım pozitif diye.daha ilk kontrole de gitmedim test gününden 3 hafta sonra gelin dediler.
Sonuç olarak işlerinde iyi olduklarını düşünüyorum.benim gibi ilk denemede pozitif sonuç alan çok duydum.
Benim ilk kan aldirmam 14 gün sonra oldu 187idi 18inci günü yine aldilar 1014idi... Benim persembe günü ilk ktr var..
Benimde hic bulantim yok tek gecen hafta bide o önceki haftasi karnimin alt kismi cok agirdi simdi biseyim yok daha ama sabah aksam uykum var..
memorial.de müstecep bey.e tüp bebek yaptıran varmı acaba ben tel.da konuşmuştum kendisiyle ama nasıl bir doktor bilmiyorum.
semra hanım dışında nur hanım ve hale hanımın çok ismini duyuyorum.bende yumurta kalitesizliği var bu konuyla ilgili hastane nasıl bilgisi olan varmı???
yada yumurta kalitesizliği olup ta hamile kalan ???
Hale hanım a git cnm
güvenç bey derdim ama
ayrıldı maalesef.
memorial.de müstecep bey.e tüp bebek yaptıran varmı acaba ben tel.da konuşmuştum kendisiyle ama nasıl bir doktor bilmiyorum.
semra hanım dışında nur hanım ve hale hanımın çok ismini duyuyorum.bende yumurta kalitesizliği var bu konuyla ilgili hastane nasıl bilgisi olan varmı???
yada yumurta kalitesizliği olup ta hamile kalan ???
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinarkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak):):)
Arkadaslar Hale Hanim neden ayrildigi bilen var mi ben kendisinde 1.8.2011´de görüstüm ve ayrilacagini söylemedi. Ben kendisinde kisin tedaviye baslamak istemistim. Neden ayriliyorlar yaaaaaa. Ben simdi hangi doktora gidecegim sasirdim.![]()
canım tüp bebek fiatlari hakkinda bilgin varsa yazabilirmisin
Tabiiki bize cikan miktar söyle:
ICSI 2000 Yuro
Mikro-Tese 870 Yuro
PGD 980 Yuro
Eger ICSI pesin ödersen 1900 Yuro yapariz dediler bize