• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

herkese merhaba buradan hep hamile olan varmı diye takip ederdim pozitifleri görünce çok sevinirdim.Allahım bana da nasip etti 2hafta sonra ultrasona giricem bakalım tek mi ikiz mi.Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin:49::49::49::49::49:

herkese merhaba buradan hep hamile olan varmı diye takip ederdim pozitifleri görünce çok sevinirdim.Allahım bana da nasip etti 2hafta sonra ultrasona giricem bakalım tek mi ikiz mi.Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin:49::49::49::49::49:

Merhaba Tozduman senin adina cok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm insallah allah tamanini erdirir kendine cok iyi bak.

Sen kimde muane oldun ben cok kararsizim suan kisin yaptircaz biz cünkü yurtdisinda yasiyorum ve hale hanim ayrilmis coooooooook üzüldüm

Çok teşekkür ederim inşallah darısı başına ben nur hanıma gidiyordum gerçekten çok pozitif moral vereen biri benceonu tercih etmelisin bazen başkaları da bakıyor ama yine de hepsi çok iyi

Çok teşekkür ederim inşallah darısı başına ben nur hanıma gidiyordum gerçekten çok pozitif moral vereen biri benceonu tercih etmelisin bazen başkaları da bakıyor ama yine de hepsi çok iyi

Cevabin icin cok tesekkür ederim.
Aslinda biz bu yaz basliyacaktik tedaviye ama malesef hersey planladigin gibi olmuyor. 5 haftaligina türkiyeye geldim. Adetime göre ayarladim ve dengesiz olmayan adetimin dengesizligi tuttu. Augustosun basinda adet olmam gerekiyordu ama olmadi ve tedaviye baslamadan geri döndüm. Düsünebiliyormusun adetim 31 Augustosta geldi. Demek ki nasip degilmis. Suan gülüyorum biliyormusun. Almanyaya döndükten sonra adet oldum ve sinirlerim allak bullak oldu. Iste böyle birdanki sefere artik ne yapalim

bu tamamemn özel fiyatm canım raporlumu yoksa siz yaptırdınızmı tüp bebek microtese falan

Eger raporumuz olsaydi ICSI 1600 Yuroya düsüyordu raporsuz ise 2000 Yuro pesin olursa 1900 Yuro dediler bize

Bizim elimizde rapor olmadigi icin ICSI den indirim alamiyoruz.

Digerlerin fiyatlari ise sabit fiyatmis tabiiki herkese uygulanan tedavi farkli

Sizde hangi tedavi uygulanacagi söylendi mi yoksa henüz daha gitmediniz mi?

Eger raporumuz olsaydi ICSI 1600 Yuroya düsüyordu raporsuz ise 2000 Yuro pesin olursa 1900 Yuro dediler bize

Bizim elimizde rapor olmadigi icin ICSI den indirim alamiyoruz.

Digerlerin fiyatlari ise sabit fiyatmis tabiiki herkese uygulanan tedavi farkli

Sizde hangi tedavi uygulanacagi söylendi mi yoksa henüz daha gitmediniz mi?

bizim eşim azo lu microtese olacak raporda ok ama çok pahalı ya ünv. hast. daha ugun galiba ama güvenilirmi ben ankara düşünüorum biz kırşehirdeiz

bizim eşim azo lu microtese olacak raporda ok ama çok pahalı ya ünv. hast. daha ugun galiba ama güvenilirmi ben ankara düşünüorum biz kırşehirdeiz

Cidden mi bende Kirsehirdeydim. Istanbula gittim ben Memorilin iyi oldugunu duydugum icin. Benim esimdede Azospermi sorunu cikti.

Sormasi ayip olmazsa sen kac yasindasin? Chromosomanalizi filan istediler mi sizden?

Cidden mi bende Kirsehirdeydim. Istanbula gittim ben Memorilin iyi oldugunu duydugum icin. Benim esimdede Azospermi sorunu cikti.

Sormasi ayip olmazsa sen kac yasindasin? Chromosomanalizi filan istediler mi sizden?

ciddimi kırşehir :) ben 24 aşındym biz daha 1.5 yıllık evlyz tedaviye henz başlmdk iki kez sperm testi yaptrdık sadece gelecek ay ankara kaan aydos a gidicez bakalım

Muanelerimi Nur hanim yapti yumurta toplamami Aynur hanim Transferide Semra hanim yapti ve cok sükür ikize hamileyim :49::49:
Yani bence tüm ekip iyi..

Muanelerimi Nur hanim yapti yumurta toplamami Aynur hanim Transferide Semra hanim yapti ve cok sükür ikize hamileyim :49::49:
Yani bence tüm ekip iyi..

seçkin ne kadara aptırdınız orda tüp bebeği hsg falan apıldımı sana lütfen bilgilendirirmisinz bende orayı düşünüyorumda

Hsg ne oluyo? Biz 1900euro icsi ödedik 750euro ilaclar icin ve 1000euro PGD icin chromosom bozuklugumuz oldugu icin.. Ve 300Euro bi kac baska testlere bütün tedavi boyunca.

hsg tüplerin açıkmı değilmi diye bakıyorlarya sizin sorun neydi bizim azospermi

Merhabe eslemsena kusura bakma dün aksam ben hattan düstüm ve giremedim daha bilgisayarimda virus var arada bir takilip kaliyor malesef

Evet bizde kirsehirliyiz zaten kirsehirimiz cok kücük bide bakmissin karsilariz eger istanbul memorili düsünüyorsan iyi bir secim yapmis olursun diye düsünüyorum gerci bizim cevremizde cok tüp bebek yaptiran oldu ama hic biride tüp yaptirdik demedi halbuki söyleseler hangi hastanelerde ne yaptirdilar insanin önceden bir haberi olur ben uzun süre arastirdiktan sonra memorile karar verdim.

Benim esimdede azospermi tanisi konuldu genelde cocukken kabakulak geciren cocuklarda bu görülmekte oldugunu söylediler bize almanyada biz tüm teslerimizi almanyada yaptirdik tüm elimizdeki testlerle istanbula gittik hepsinin kopyasini aldilar ve istediginiz zaman basliyabiliriz dediler.

Biz almanyada kac sefer spermiogram yaptirdik ilac tedavisinden sonrada yaptirdik hic bir sonuc yok sonucta mikro-tese yöntemi ile spermler alinacak tüm azospermi vakalarinda bu böyle.

Biz ayni zamanda kromozom analizide yaptirdik dr. semih özkanla konustuk ve yapilmasi gerektigini söyledi bizde ikimizin kromozom analizini yaptirtik veeeee esimde kromozomal bir bozukluk cikmadi ama benim kromozom yapimda 4 ve 16 kromozomumda yer degisimi olusmus bu yüzdende düsük yapma tehlikem var. Yani normal yollardada hamile kalmis olsaydim düsüklerim olabilirdi. Duyunca tabiki soooook oldum.

Bunun üzerine tekrar esimin Y-Kromozomunu incelettirdik ve ordada sorun cikmadi.

Sonuc: Esimde azospermie bende ise düsük riski yada bebegin sakat olma riski var yumurtaliklarimda herhangi bir sorun cikmadi rezerveler iyi dendi.
Onun icinde bize PGD de yapilmasi gerektigini söylediler. Zaten bu PGD Almanyada yapilmiyor yasak oldugu icin.

Sen simdiye kadar neler yaptirdin? Birde cevrendeki insanlar bunu biliyor mu? Benim cevremde kimse bunu bilmiyor cünkü söylemiyorum. :1::1::1::1::1:

Merhabe eslemsena kusura bakma dün aksam ben hattan düstüm ve giremedim daha bilgisayarimda virus var arada bir takilip kaliyor malesef

Evet bizde kirsehirliyiz zaten kirsehirimiz cok kücük bide bakmissin karsilariz eger istanbul memorili düsünüyorsan iyi bir secim yapmis olursun diye düsünüyorum gerci bizim cevremizde cok tüp bebek yaptiran oldu ama hic biride tüp yaptirdik demedi halbuki söyleseler hangi hastanelerde ne yaptirdilar insanin önceden bir haberi olur ben uzun süre arastirdiktan sonra memorile karar verdim.

Benim esimdede azospermi tanisi konuldu genelde cocukken kabakulak geciren cocuklarda bu görülmekte oldugunu söylediler bize almanyada biz tüm teslerimizi almanyada yaptirdik tüm elimizdeki testlerle istanbula gittik hepsinin kopyasini aldilar ve istediginiz zaman basliyabiliriz dediler.

Biz almanyada kac sefer spermiogram yaptirdik ilac tedavisinden sonrada yaptirdik hic bir sonuc yok sonucta mikro-tese yöntemi ile spermler alinacak tüm azospermi vakalarinda bu böyle.

Biz ayni zamanda kromozom analizide yaptirdik dr. semih özkanla konustuk ve yapilmasi gerektigini söyledi bizde ikimizin kromozom analizini yaptirtik veeeee esimde kromozomal bir bozukluk cikmadi ama benim kromozom yapimda 4 ve 16 kromozomumda yer degisimi olusmus bu yüzdende düsük yapma tehlikem var. Yani normal yollardada hamile kalmis olsaydim düsüklerim olabilirdi. Duyunca tabiki soooook oldum.

Bunun üzerine tekrar esimin Y-Kromozomunu incelettirdik ve ordada sorun cikmadi.

Sonuc: Esimde azospermie bende ise düsük riski yada bebegin sakat olma riski var yumurtaliklarimda herhangi bir sorun cikmadi rezerveler iyi dendi.
Onun icinde bize PGD de yapilmasi gerektigini söylediler. Zaten bu PGD Almanyada yapilmiyor yasak oldugu icin.

Sen simdiye kadar neler yaptirdin? Birde cevrendeki insanlar bunu biliyor mu? Benim cevremde kimse bunu bilmiyor cünkü söylemiyorum. :1::1::1::1::1:

arkadaşlar pgd ne demek

merhaba kader arkadaşlarım hamişler tebrik ederim sizi...bekleyenlere allahım en yakın zamanda sonucu iyi olsun:71: bu tüp bebek maratonu çok zormuş..bende memorialde nur hanımla başlamıştım tedaviye.. süper ötesi bi doktor tavsiye ederim banada arkadaşım tavsiye etti memorilde hamile kalmıştı..nur hanım evleneceği için merkezde izinliydi..ekip çalıştıkları için aynur hn.müstecep bey mustafa bey..takip etti..taranseferimide aynur hn yaptı..hepside çok şeker doktorlar..hiç zorluk çekmeden hergün gittim geldim tedavi boyunca..yani sevinerek gidiyordum..ve transferin 11 günü kan verdim. 1saat sonra çıkacak dediler eve döndüm aklıma idrar testi almak geldi eve geldim idrar testi yaptım ikinci çizgi penbe çıktı..halen inanamıyordum eşim kan sonucunu aldı.değer 33..çıktı doktorum biraz düşük buldu ama sonra 13 günü yaptım 68 çıktı..veeee bugun sabah yaptım.transferin 15 günü 166..değerim düşük başladı ama katlanıyor yinede endişeliyim:44: yarın doktoruma faxlıyacağım değerleri...sizlerede bir nevi umut olur diye yazdım sormak istediğiniz birşey varsa sorun bende buradan öğrendim bazı şeyleri...allah hakımızda hayırlısını versin arkadaşlar:13:

Back
X