Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen banada yardımcı olun
crafty nasılsın sesin çıkmıyor ne zamandır bir sorun yoktur umarım senin doğum yakın sanıyorum umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın![]()
Kızlar bi sorum olacak
Şimdi ben memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi olmak istiyorum
Ama benim hiç tahlil im film im vb.yok bana ne önerirsiniz dışardan tahlilini filmini çektir gel mi dersini(daha ne tahlil i ne filmi istiyceklerinide bilmiyorumda)
Yada bu raporları kabul ediyolar mı boş yere dışarda ugraşmayım
Sizce nasıl yapsam..
İlginiz için çok teşekkür ederim..sagolun..inş. hepimiz bebeklerimizi tez zamanda kucaklarımıza alırız..
edetez ben ilk tüp bebek denememi arkadaşım tavsiyesiyle orada başladım..ilk denemede tuttu..daha kese felan göremedik ama beklmedeyim...fiyat konusunda biraz yüksek ama euro çalıştıkları için süreklide euro tavan yapıyor.. ilk muhannelere görüşme diyince ücret almıyorlar ben nur dokuzeylülle başladım..ama mustafa bey aynur hn ve müstecep bey girdiler tedavi boyunca ekip çalışıyorlar..
ücreti eskiden 1900 ama şimdi 2000 euro taransfer parası..ama gittiğinde indirim isterseniz yaparlar..en azından 100 euro indirse bir kutu ilacınızı almış oluyosunuz..benim eşimde spermlerle ilgili bi sorun yok...spermlerle ilgili ımsı yöntemi uyguluyorlarmış umarım yardımcı olmuşturum:))
edetez ben ilk tüp bebek denememi arkadaşım tavsiyesiyle orada başladım..ilk denemede tuttu..daha kese felan göremedik ama beklmedeyim...fiyat konusunda biraz yüksek ama euro çalıştıkları için süreklide euro tavan yapıyor.. ilk muhannelere görüşme diyince ücret almıyorlar ben nur dokuzeylülle başladım..ama mustafa bey aynur hn ve müstecep bey girdiler tedavi boyunca ekip çalışıyorlar..
ücreti eskiden 1900 ama şimdi 2000 euro taransfer parası..ama gittiğinde indirim isterseniz yaparlar..en azından 100 euro indirse bir kutu ilacınızı almış oluyosunuz..benim eşimde spermlerle ilgili bi sorun yok...spermlerle ilgili ımsı yöntemi uyguluyorlarmış umarım yardımcı olmuşturum:))
Merhaba.ben memorial hastanesinde pazartesi günü tedaviye başladım.gonal_f 450 kullanıyorum şu an.herseferinde tahlil yapıyorlar.kan tahlili.size sorum bu tahliller ücrete dahilmi yoksa ayriyeten ücretmi ödeyeceğiz beni net bilgilendirirseniz çok sevinirim.gonal_f 4 gündür vuruluyorum kaç gün sürecek burada tüp bebek yaptıranlar ilaç nasıl kullandılar yazarmısınız.birde kilo aldırıyormu onu merak ediyorum hemen.son sorum embriyo tek koyulmasımı 2 koyulmasımı iyi olur.bize tek dediler ama ben 2 istiyorum.
ben varım ama ben kasımda başlicamkızlar iyi geceler bu aralar tedaviye gidicek olan var mı ben ocak ayında düşünüyorum kısmetse
merhaba
arkadaşlar ben salı günü ilk ultrason için hastaneye gidicem ama gebelik takipleri için memoriale gitmek istemiyorum çünkü sigorta limitlerimi aşıyo siz ne kadar süre memorialde gebelik takibi yaptınız ve doğum için ne düşünüyorsunuz memorialde sezeryan için 8000 diyorlar çok fazla geldi bana
ben varım ama ben kasımda başlicam
kızlar bende dün memorialdeidim mustafa beyle ilk gürüşmemizi yaptık ve
kasım ayında başlamaya karar verdik
bizden tahlil istediler onlarıda bu gün yaptık eşim diyer gün gitip sıperm testi yapacak
şimdilik herşey yolunda
orada tedavi olup hamile kalan arkadaşlar bize yardımcı olmaya devam edin lütfen bizi bilgilendirmeye devam edin
şimdi ben semra hanımla hiç gürüşmedim mustafa bey dusyanız semra hanımın eline gidecek dedi
ben semra hanımla nasıl gürüşürüm acaba
bide morfoloji yanı sıpermin yapı buzukluğu olup
ve pco olan orda ilk tedavi ile hamile kaldılarmı acaba
kesinlikle çok fazla bende bundan dolayı devam edemedim ayrıca muayene ücetide çok yüksek nerede yaşadığını bilmiyorum ama eğer yakınsan özel gaziosmanpaşa hastanesinde dr hüseyin mutluyu tavsiye edebilirim ben onunla devam ediyorum memnunum çok ilgileniyor kendisi aynı zamanda o hastanenin tüp bebek bölümü doktoru bu önemli bence muayene ücertine gelince sgk lıysan 65 tl sezeryan doğum 2200 tl umarım yardımcı olmuşumdur
westernmrb cakır44 ben geçen ay tedavi gördüm bende pco vardı ve 4-5 aydır d.kontrol hapı kullanmıştım o yüzden yumurtalıklarım baskılandığı için tedavim(-) oldu.semra hanımla yumurta toplama işleminden önce görüşmüştüm ben, muayene etti bilgi verdi o kadar.benim dr aynur hnm dı.inşallah allah yardımcın olsun.