benim Dr mustafa bey ama genelde nur hanım daha iyimiş diyolararkadaşlar peki memorialde doktor tavsiyeniz kim olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim Dr mustafa bey ama genelde nur hanım daha iyimiş diyolararkadaşlar peki memorialde doktor tavsiyeniz kim olur?
arkadaşlar peki memorialde doktor tavsiyeniz kim olur?
yarın randevu alıcaz umarım nur hanım müsaittir...çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Arkadaşlar benim doktorum Nur hanım çok iyi ama benim opu ve transferi Aynur hanım yaptı,o da iyi bir doktor onu da düşünebilirsiniz Nur hanım müsait değilse.
Canim nur hanimin isi mi vardi da aynur hanim girdi?
Ben de aynur hanimi istiyorum aslinda yumurta toplamaya.
Kayserili sanirim kendisi. Esim de kayserili.
Ayni lisede okumuslar.:) muhabbet olur , hos olur diye...
Oyle secebiliyor muyuz?
Doğumu nur hanım orada olduğu için memorialde yapıcaz inşallah,zaten daha önce orada ameliyat olan akrabalar da olmuştu ,iyi bir hastane. Hakikaten bu biyolojik saat bende de bebek diye bağırmaya başlamıştı,ilk evlendiğimizde ukalalık yapıyordum soranlara,çocuk düşünmüyoruz çok erken filan diye 2sene korunduk ,sonra eşim askere gitti 6 ay,1 buçuk sene de ovulasyon testleri,spermiyogramlar ,keçi boynuzu kürleri,vitaminlerle oyalandık.Sonra da 4. Yıldönümüzde hamileydim .Biliyorum zor ama kendini başka şeylerle biraz oyalamaya çalış,ben de bilgisayarı her açtığımda kendi kendime girmiycem foruma bugün diyordum ama bir bakıyordum gene bütün geceyi araştırma yaparak geçiRmişim.Sonra da gece iç sıkıntısıyla uyumaya calışıyordum.Kendini iyi ve deneyimli bir doktora emanet et,doktorun dediklerini aynen uygula,gerisini allaha birak.Ben de çok stres yapıyordum,ilkinde tutmaz nasılsa diyordum ama bak oldumu oluyor..
Canim nur hanimin isi mi vardi da aynur hanim girdi?
Ben de aynur hanimi istiyorum aslinda yumurta toplamaya.
Kayserili sanirim kendisi. Esim de kayserili.
Ayni lisede okumuslar.:) muhabbet olur , hos olur diye...
Oyle secebiliyor muyuz?
Biz evlenmeden önce biliyorduk tek yolumuzun tüp bebek olduğunu.
Ağustosta 3 seneyi doldurduk, başlarda istemiyordum ama şimdi çok istiyorum bir yandan da korkuyorum :18:
Memorial çok iyi bir hastane, orada doğumun 7-8 bin olduğunu duymuştum öyle mi gerçekten?
Makul bir fiyatsa ben de hamile kalırsam oradaki doktorumda devam etmek isterim.
Ay hemen doğuma geçtim, hayırlısıyla bir hamile kalayım da sonrası Allah kerim.
Siz en azından boş ümitlerle vakit kaybetmemişsiniz.Bize kimisi olur diyordu kimisi sadece tüp bebekle olur diyordu ,o yüzden bir buçuk sene bekledik biz de.
İnşallah o günler de gelecek en kısa zamanda sıkma canını.Ben ilkinde tutmaz heralde 3-4 kez yaptırırız diye düşünürken hamile kaldım.Eşim de geçen gün bana dedi ki hiç çocuğumuz olmayacak gibi geliyordu bana çok üzülüyordum seni de üzmemek için birşey demiyordum dedi,içim yandı o anda .Erkekler pek belli edemiyor duygularını içine atıyorlar.
Doğum ücretini bilmiyorum onu konuşmadık hiç ama benimki bir de ikiz sezaryen olacağı için çok düşük olacağını zannetmiyorum.Memorialde tahlil yaptırmak bile maliyetli oluyor ama hastanenin insana güven vermesi çok önemli .
slm kızlar nasılsınız
adet oldum hastaneyi aradım pazartesi ilk iğnemi vurunucam
rabbim yar veyardımcımız olsun inşallah 1 ay sonra bebeyimle eve dönerim
çok tşk allah razı olsunHayırlı olsun canım.
Güzel bir 1 ay geçirir ve meleğine kavuşursun inşaallah.
Umarım en kısa zamanda ben de başladığımı yazabilirim.
çok tşk allah razı olsun
çok heyecanlı ve endişeliyim
kızlar bişi soracağım randevu için aradım bu gün 500 £oru ilk olarak yatırıyosunuz dedi
bende takete dahilmi deyilmi diye sormadım bir dahada aramadım
sizce 2000£oru ya dahilmidir
Bazıları ben şu doktoru istiyorum diye özellikle belirtiyormuş ama ,ben hiç birşey söylemedim .Hiç karışmadım işlerine,sanırım o gün aynur hanım müsaitti o girdi opuya ve transfere.Biraz da bu işler vesile diye düşünüyorum .Ama erkek doktor iyi ki girmemiş diye düşündüm ameliyathaneye girince .Çünkü masaya yatırıp parlak ışığı da tutuyorlar ,sizi işleme hazırlarken,odada 4-5 kadın olmasına rağmen bile biraz rahatsız edici bir durum oluyor.
slm kızlar nasılsınız
adet oldum hastaneyi aradım pazartesi ilk iğnemi vurunucam
rabbim yar veyardımcımız olsun inşallah 1 ay sonra bebeyimle eve dönerim
çok tşk allah razı olsun
çok heyecanlı ve endişeliyim
kızlar bişi soracağım randevu için aradım bu gün 500 £oru ilk olarak yatırıyosunuz dedi
bende takete dahilmi deyilmi diye sormadım bir dahada aramadım
sizce 2000£oru ya dahilmidir
canım pakete dahildir, çünkü 500 € gibi muayene ücretleri yok. bu 500 senin yumurta takibin ve kan tahlilerinin ücreti.
Merhaba cakir,
Hayirlisi olsun insallah.
Adetin 2. Gunu fsh istediler mi senden? Benden istemediler. Bana biraz tuhaf geldi bir sorayim dedim sana da.
çok saolun kızlar cevabınız içinEvet, dahil. Kalanını yumurta toplama işleminden önce alıyorlar (en geç, daha önce de verebilirsiniz).