• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba internette araştırma yaparken gördüm lokal injury (rahimde yaralama) diye bir yöntem varmış embriyoların tutunma şansını arttırıyormuş bilgisi olan var mı acaba?

Canim cok sevindim . Ne guzel sona yaklasiyorsun. Insallah rahat gecer opun ve saglikli yumurtalarin toplanir ve dollenir.
çok saol canım allah razı olsun

kızlar nasılsınız
hastaneden geldim
dün akşam puregon vurucaktım e2 çok yükseldiği için
yapmayın dediler
e2 2868 den 3615 olmuş yani iğneyi dün itibari ile vurmadım tabi cetrotal hariç
bu gün yine gittim 20 tane var küçüklerle beraber 13 ile 19.5 mm arasında deyişiyo
bu akşam çatlatma iğnesini vurucam
cuma günüde opu olur henüz aramadılar hastaneden ama
DR bu akşam çatlatma iğnesini vur dedi
bu gün muayene olurken canım çok acıdı yomurtalarım büyüdüğü için
heralde ama rabbim hayırlısı ile nasip etsin hiç önemli değil benden bu kadar

Hiç bişey olmaz sabah ara ,adetin 2. Veya 3. Gününe randevu verecekler sana.telaş yapma.

LAreine seninle ayni günü transfer edilmistik galiba. Benim 15+4 bugün.. Resimde cok güzel ben nasil yapildigini bilmiyorum.
Benimde ikizlerim var dün amniosentez oldum..
Ne güzel hayirli ayda yaptirdik sans getirdi herhalde.:nazar:

LAreine seninle ayni günü transfer edilmistik galiba. Benim 15+4 bugün.. Resimde cok güzel ben nasil yapildigini bilmiyorum.

Canım maşallah ne kadar büyümüşler öyle :nazar: Cinsiyetleri belli mi? Allah tamamına erdirsin, bizlere de nasip etsin inşaallah.

Son düzenleme:
kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin

kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin

canım opuya gıreceksın ama degıl mı?

sendekı sorun ne ıdı cakırcım? pko hastalarının ohs rıskı daha yuksek denıyor burada ama bılmıyorum.

endıselenmene gerek yok dedıyse yoktur .. bence de takmamaya calış.
kim girecek opuna bellı mı?

Canım ben sana salı aksamı mesaj atmıstım ama bakıyorum sımdı mesajlarıma sana oyle bır mesaj gelmemıs gorunuyor.
Nasıl gectı amnıyon dıye yazmıstım .
Zor mu kolay mı ?
Sonuc ne zaman?

Tedaviye baslamis baslayacak olan arkadaslar hayirli olsun insallah merkezden kucaginiz dolu donmek nasip olur
gelincikk cnm yeni tedaviye baslamana sevindim insallah bu sefer saglikla ilerler kucagina alirsin
cakir44 bende pkoluyum son denememde 20 yumurta toplandi ve ohss olma ihtimalim fazlaydi 5 gun transfer icin cagirdiklarinda ohss basladigini bu durumda tranfer yapilamayacagini dondurulup sonraki ay transfer edilecegini soylediler Nur hnm ve guvenc bey boyle bir olasiliga hazir degildim uzuldum sonra israrla tranfer istedim yeniden degerlendirildi 1 embrio transfer (en fazla) sonrasi icin siz sorumlusunuz dendi 1embrio transfer edildi 5 gun sonra siddetli karin mide agrisi kusma acil merkeze gittim ohss ilerlemis su toplamaya baslamisti hastaneye yatirildim kan sonuclarim ile Nur hnm geldi ve beklenen sonuctu gebelik var zor urec seni bekliyor ilac destegi mumkun degil sabirla umutla atlatacaksin dedi 15 gun hatanede ve evde yattim agir zor gunlerdi oyle birseyki bebek tutundukca buyudukce ohss ilerliyor bu hem sevindirici hem aci verici oyle boyle umutla dayandim cok sukur simdi kollarimda darisi sizlere insallah
olacagina varir eger vakti zamani geldiyse nasibinde varsa transfer olur saglikla kucagina alirsin sen yine de hazirlikli ol kotu bi durum degil + yonleri de var
insallah ohss olmadan transfer gerceklesir
ohss olan arkadaslar icinde ananas ve dogal ananas suyu tuketmelerini tavsiye ederim ben odemleri boyle attim rahatlatiyor zor bi surec ama icinizeki bocegin buyudugunu dusunun bu insani motive ediyor sonra bedeninizde ufacik atan kalbi gorunce tum acilar unutuluyor
gonulden diliyorum ki tum evlat hasreti ceken anne adaylari kucaklariniz tez vakitte dolsun bu zorlu gunleri unuttursun
(10 sene sonra 3 tup bebek denemesinde sonuc aldim)sabir ve dua ile

Son düzenleme:
Kızlar bende demir eksikliği var, doktor tedavi öncesi ilaç verecektir. Peki bu konuda normal seviyelere gelmek uzun sürüyor mu? Demir eksikliğinden başka hamilelik öncesi hangi değerler önemli bizler için?

Kızlar bende demir eksikliği var, doktor tedavi öncesi ilaç verecektir. Peki bu konuda normal seviyelere gelmek uzun sürüyor mu? Demir eksikliğinden başka hamilelik öncesi hangi değerler önemli bizler için?

Amin insallah her isteyene nasip olur.. Haftaya amniosentez sonuclar geldiginde cinsiyetler belli olcak..

Tedaviye baslamis baslayacak olan arkadaslar hayirli olsun insallah merkezden kucaginiz dolu donmek nasip olur
gelincikk cnm yeni tedaviye baslamana sevindim insallah bu sefer saglikla ilerler kucagina alirsin
cakir44 bende pkoluyum son denememde 20 yumurta toplandi ve ohss olma ihtimalim fazlaydi 5 gun transfer icin cagirdiklarinda ohss basladigini bu durumda tranfer yapilamayacagini dondurulup sonraki ay transfer edilecegini soylediler Nur hnm ve guvenc bey boyle bir olasiliga hazir degildim uzuldum sonra israrla tranfer istedim yeniden degerlendirildi 1 embrio transfer (en fazla) sonrasi icin siz sorumlusunuz dendi 1embrio transfer edildi 5 gun sonra siddetli karin mide agrisi kusma acil merkeze gittim ohss ilerlemis su toplamaya baslamisti hastaneye yatirildim kan sonuclarim ile Nur hnm geldi ve beklenen sonuctu gebelik var zor urec seni bekliyor ilac destegi mumkun degil sabirla umutla atlatacaksin dedi 15 gun hatanede ve evde yattim agir zor gunlerdi oyle birseyki bebek tutundukca buyudukce ohss ilerliyor bu hem sevindirici hem aci verici oyle boyle umutla dayandim cok sukur simdi kollarimda darisi sizlere insallah
olacagina varir eger vakti zamani geldiyse nasibinde varsa transfer olur saglikla kucagina alirsin sen yine de hazirlikli ol kotu bi durum degil + yonleri de var
insallah ohss olmadan transfer gerceklesir
ohss olan arkadaslar icinde ananas ve dogal ananas suyu tuketmelerini tavsiye ederim ben odemleri boyle attim rahatlatiyor zor bi surec ama icinizeki bocegin buyudugunu dusunun bu insani motive ediyor sonra bedeninizde ufacik atan kalbi gorunce tum acilar unutuluyor
gonulden diliyorum ki tum evlat hasreti ceken anne adaylari kucaklariniz tez vakitte dolsun bu zorlu gunleri unuttursun
(10 sene sonra 3 tup bebek denemesinde sonuc aldim)sabir ve dua ile

sağol canım Allah senden razı olsun Rabbim sana bebeğini nasip etti kucağına aldın ama buraları terk etmedin edindiğin bilgilerle yaşadığın tecrübelerle hep bizim gibi umut peşinde olanları aydınlattın umut oldun... bu benim 4. denemem olacak, dediğin gibi sabır ve dua ile inşallah bende başaracağım...Rabbimin sana verdiği mucizeyi bebek özlemi çeken onun hasretiyle yanıp tutuşan bizlerede nasip etsin inşallah...

Evet canım aynı gün transfer olduk ,ikimizin de tuttu çok şükür,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Ben de aynı şeyi düşünüyorum,ramazan hayırlı geldi bu sene bize ,eşim ramazan sonrasına bırakalım diye çok diretti ama ben kafaya koymuştum hemen yaptırmayı,iyiki de yaptırmışım .Senin sonuçların ne zaman çıkacak?İkisine de mi yapıldı?Hamile kalmakla da bitmiyor değil mi ,her aşama ayrı bir stres.Bizim de haftaya detaylı ultrason var gün sayıyorum.
Bu arada sen kontrollere hala memoriale mi gidiyorsun?ben nur hanımla devam ediyorum.

Tiroid hormonların filan iyi düzeydeyse bildiğim kadarıyla demir eksikliği çok zor çözülecek birşey değilBenim de düşük çıktı ben de kullanıyorum.

Amin insallah her isteyene nasip olur.. Haftaya amniosentez sonuclar geldiginde cinsiyetler belli olcak..

Amin inşaallah...

Tiroid hormonların filan iyi düzeydeyse bildiğim kadarıyla demir eksikliği çok zor çözülecek birşey değilBenim de düşük çıktı ben de kullanıyorum.

Teşekkür ederim lareine. Bana çok yardımcı oluyorsun, Allah razı olsun.

Ne demek canım ben de aynı yoldan geçtim,neler yaşadığınızı ve hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.

Çok sağol canım. Rabbim inşaallah bizlere de burada müjdeli haberler vermeyi nasip eder. Kızlar gittiğimde muayene de olmak istiyorum. Muayene ücreti tedaviye dahil mi değil mi? Bir de farklı muayene ücretleri okudum, doktordan doktora değişiyor mu?

Back
X