• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar doktor bana pcolu olduğum için şekere yatkınlık söz konusu olabilir diye glucophage diye bir şeker ilacına başladı.gebelik oluşursa ilk 4 ay kullanmaya devam edecekmişim.dahiliye doktoru da olmaz hele gebelikte bu ilaç hiç olmaz dedi.size de böyl bi uygulama yapıldımı?

Tedaviye baslamis baslayacak olan arkadaslar hayirli olsun insallah merkezden kucaginiz dolu donmek nasip olur
gelincikk cnm yeni tedaviye baslamana sevindim insallah bu sefer saglikla ilerler kucagina alirsin
cakir44 bende pkoluyum son denememde 20 yumurta toplandi ve ohss olma ihtimalim fazlaydi 5 gun transfer icin cagirdiklarinda ohss basladigini bu durumda tranfer yapilamayacagini dondurulup sonraki ay transfer edilecegini soylediler Nur hnm ve guvenc bey boyle bir olasiliga hazir degildim uzuldum sonra israrla tranfer istedim yeniden degerlendirildi 1 embrio transfer (en fazla) sonrasi icin siz sorumlusunuz dendi 1embrio transfer edildi 5 gun sonra siddetli karin mide agrisi kusma acil merkeze gittim ohss ilerlemis su toplamaya baslamisti hastaneye yatirildim kan sonuclarim ile Nur hnm geldi ve beklenen sonuctu gebelik var zor urec seni bekliyor ilac destegi mumkun degil sabirla umutla atlatacaksin dedi 15 gun hatanede ve evde yattim agir zor gunlerdi oyle birseyki bebek tutundukca buyudukce ohss ilerliyor bu hem sevindirici hem aci verici oyle boyle umutla dayandim cok sukur simdi kollarimda darisi sizlere insallah
olacagina varir eger vakti zamani geldiyse nasibinde varsa transfer olur saglikla kucagina alirsin sen yine de hazirlikli ol kotu bi durum degil + yonleri de var
insallah ohss olmadan transfer gerceklesir
ohss olan arkadaslar icinde ananas ve dogal ananas suyu tuketmelerini tavsiye ederim ben odemleri boyle attim rahatlatiyor zor bi surec ama icinizeki bocegin buyudugunu dusunun bu insani motive ediyor sonra bedeninizde ufacik atan kalbi gorunce tum acilar unutuluyor
gonulden diliyorum ki tum evlat hasreti ceken anne adaylari kucaklariniz tez vakitte dolsun bu zorlu gunleri unuttursun
(10 sene sonra 3 tup bebek denemesinde sonuc aldim)sabir ve dua ile
allah senden razı olsun içimi rahatlattın çok saol allah bağışlasın yavrunu uzun ömür versin yavruna

canım opuya gıreceksın ama degıl mı?

sendekı sorun ne ıdı cakırcım? pko hastalarının ohs rıskı daha yuksek denıyor burada ama bılmıyorum.

endıselenmene gerek yok dedıyse yoktur .. bence de takmamaya calış.
kim girecek opuna bellı mı?
evet ben poco hastasıyım opuma funda hanım girdi

dün opum vardı
çok zor geçti narkoz beni mahvetti çok kustum iki serum
iki tane iğne yaptılar eve geldiğimde saat 6 olmuştu
kasıklarım felaket halde kütü ağrıyodu
28 tane yomurta toplandı küşükleride dahil olmak özere
16 tanesi olgun çıkmış ve 16 tanesi döllenmiş
az önce aradılar
dün 16 taneye işlem yaptık ve 24 saat sonra 1. kalite olarak devam ediyo
tabı bunlarda fire verecek ama en iyi ve kaliteli imbiriyo sona kalıcak ve
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
bundan iyisi şamda kayısı dedi:)
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve bu defa alırım bebeyimi kucağıma
pc başında çok duramıyorum hala ağrılarım var
ben ara ara gelirim yine

allah senden razı olsun içimi rahatlattın çok saol allah bağışlasın yavrunu uzun ömür versin yavruna

evet ben poco hastasıyım opuma funda hanım girdi

dün opum vardı
çok zor geçti narkoz beni mahvetti çok kustum iki serum
iki tane iğne yaptılar eve geldiğimde saat 6 olmuştu
kasıklarım felaket halde kütü ağrıyodu
28 tane yomurta toplandı küşükleride dahil olmak özere
16 tanesi olgun çıkmış ve 16 tanesi döllenmiş
az önce aradılar
dün 16 taneye işlem yaptık ve 24 saat sonra 1. kalite olarak devam ediyo
tabı bunlarda fire verecek ama en iyi ve kaliteli imbiriyo sona kalıcak ve
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
bundan iyisi şamda kayısı dedi:)
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve bu defa alırım bebeyimi kucağıma
pc başında çok duramıyorum hala ağrılarım var
ben ara ara gelirim yine

Canim cok sevindim opuya girmissin ve bitmis. Neden boylenkotu gecti anlamadim . Ilk denemen miydi senin canim bu yani ilk anestezin mi? Gerci hafif anestezi veriyorlar bunda ama neden o kadar etkiledi ki.
Sayi gercekten munhtesem. Icinden bir suru kaliteli cikacaktir elbet.

Funda hanimi sen mi istedin denk mi geldi? Memnun kaldin mi?

Canim cok sevindim opuya girmissin ve bitmis. Neden boylenkotu gecti anlamadim . Ilk denemen miydi senin canim bu yani ilk anestezin mi? Gerci hafif anestezi veriyorlar bunda ama neden o kadar etkiledi ki.
Sayi gercekten munhtesem. Icinden bir suru kaliteli cikacaktir elbet.

Funda hanimi sen mi istedin denk mi geldi? Memnun kaldin mi?
benim 3. denemem
funda hanım denk geldi o gün o gürevli idi
niye zor geçti bende bilmiyorum ama çok kütü oldum gerçekten

benim 3. denemem

geçmiş olsun çakırcım opuyu atlatmışın çok yumurta toplanmasından mı oldu acaba ilginç doğrusu o kadar kötü olman tekrar geçmiş olosun canım trasferin ne zaman bellimi günü birde oupudan sonra hangi ilaçları verdiler?

benim 3. denemem

Merhaba canim ,

Diger denemelrinde boyle kotu olmamis miydin?
Acaba dr ile bir ilgisi olabilir mi diyecegim ama cok da alaka kuramiyorum arasinda.
Dollenme ile ilgili bilgi geldi mi?

herkese selam arkadaşlar öncelikle rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşalah.
sizlerin yorumlarınız sonucu bende memorialda tedaviye başlamaya karar verdim gibi. bizde sorun eşimde bende defalarca kontrole gittim fakat bişey bulunamadı eşimde sperm azlığı var oyüzden ben aşılamayı atlayıp direkt tüp denemeyi düşünüyorum ancak bir okadarda korkuyorum bu korkunun üstüne çakırın yumurta toplama işleminin çok zor geçmesi beni iyice telaşlandırdı :((
sizden ricam özellikle yeni başlayan arkadaşların bana bilgi vermeleri ve yardımcı olmaları. ilk olarak ön görüşmeyemi giidyorsunuz bu görüşme ücretlimi, muayene yapılıyormu ve bütün işlemler sonucu ortalama nekadar bir fiyat çıkıyor vs ??
vede şu yumurta toplama işlemi hep böyle zormu :((

herkese selam arkadaşlar öncelikle rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşalah.
sizlerin yorumlarınız sonucu bende memorialda tedaviye başlamaya karar verdim gibi. bizde sorun eşimde bende defalarca kontrole gittim fakat bişey bulunamadı eşimde sperm azlığı var oyüzden ben aşılamayı atlayıp direkt tüp denemeyi düşünüyorum ancak bir okadarda korkuyorum bu korkunun üstüne çakırın yumurta toplama işleminin çok zor geçmesi beni iyice telaşlandırdı :((
sizden ricam özellikle yeni başlayan arkadaşların bana bilgi vermeleri ve yardımcı olmaları. ilk olarak ön görüşmeyemi giidyorsunuz bu görüşme ücretlimi, muayene yapılıyormu ve bütün işlemler sonucu ortalama nekadar bir fiyat çıkıyor vs ??
vede şu yumurta toplama işlemi hep böyle zormu :((

hayırlı olsun tedavin canım inşallah ilk denemende başarırsın.. ben memorialde 2 kez tedavi oldum ikiside negatif oldu ama kendi adıma söyleyim bu merkezin kötü olduğu anlamına gelmiyor ben memnun kaldım çok merkez gezmiş görmüş biri olarak söylüyorum... bizde de sorun eşimde sizin durum çok iyi en azından eşin micro tese olmayacak... iki kez yumurta toplama işlemim oldu ama böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ilk gün biraz ağrım oluyodu ertesi güne geçiyordu. öngörüşme ücretsiz ama muayene olursan ücret alıyorlar.. şuanki ücreti ilaçlar ve doktorun isteyeceği tahliller hariç 2000€. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

arkadaşlar doktor bana pcolu olduğum için şekere yatkınlık söz konusu olabilir diye glucophage diye bir şeker ilacına başladı.gebelik oluşursa ilk 4 ay kullanmaya devam edecekmişim.dahiliye doktoru da olmaz hele gebelikte bu ilaç hiç olmaz dedi.size de böyl bi uygulama yapıldımı?

ayni ilaci gebelik oncesi gebeligin 3 ayi kullandim sekerim yuksek ve kist olustugu icin emzirdigim halde yine baslandi zararli bir ilac degil ''gebelikte seker onemli'' sadece eneri kaybi yaratiyor sut verimini azaltiyor bol sans diliyorum

benim 3. denemem

hayirli olsun yumoslari teslim ettin geldin 5 ci gune gider hayirlisiyla bol bol ananas ye iyi haberlerini bekliyorum agrilar normal yumurta sayin cok 2-3 gune birseyin kalmaz yalniz mide agrisi kusma vs olursa merkezi ararsin dua ile

çakır ne yaptın transferin oldumu canım durumun nasıl?

lavegue senin tedavin nasıl gidiyor, kimseler uğramıyor kaç gündür topik boş kaldı valla...

lavegue senin tedavin nasıl gidiyor, kimseler uğramıyor kaç gündür topik boş kaldı valla...

merhaba gelincik ,

tedavi devam canım . hala lucrın kullanıyorum .
adet olmayı beklıyorum. sonra da baslayacak ıste asıl mesele :)
sen neler yapıyorsun?
evet topiğimiz boş kaldı gercekten . kımse gelıp gıtmıyor.
bu kadar az mıyız memorıalcılar bız:(

kızlar nasılsınız
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün tırasfer yarın öğleden sonra inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma

kızlar nasılsınız
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün tırasfer yarın öğleden sonra inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma

Hadi hayırlısı canım. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın. Kaç embriyo transfer edilecek?

merhaba gelincik ,

sen neler yapıyorsun?

Ben de inşaallah memorialli olacağım da adetim yakın ve onun olup bitmesini bekliyorum muayeneye gitmek için.

Ben de inşaallah memorialli olacağım da adetim yakın ve onun olup bitmesini bekliyorum muayeneye gitmek için.
Hayirlisi olsun canim insallah.
kızlar nasılsınız

cok sevindim cakir. Daha ne olsun .. Hem de 5. Gun transferi. Guzel haberler alacagiz insallah senden .

herkese selamlar bende muayne için bekliyorum önümüzdeki hafta istanbulda olurum heralde 2.kez başlıyoruz. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)

merhaba gelincik ,

sen neler yapıyorsun?

Merhaba lavegue, bende tedavi için gün sayıyorum canım henüz yaptığım bişey yok... sen başladın bi yerden geriside hemencecik geçer inşallah...

kızlar nasılsınız

maşallah canım nazar değmesin...:nazar: embriyo durumun çok iyi... inşallah sonucunda pozitif olur burda bayram ederiz..:8:

hayırlı olsun canım tedavin memorial sana inşallah uğurlu gelir yavruna kavuşmanda vesile olurlar...

herkese selamlar bende muayne için bekliyorum önümüzdeki hafta istanbulda olurum heralde 2.kez başlıyoruz. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :)

amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

merhaba gelincik ,

sen neler yapıyorsun?

Merhaba lavegue, bende tedavi için gün sayıyorum canım henüz yaptığım bişey yok... sen başladın bi yerden geriside hemencecik geçer inşallah...

kızlar nasılsınız

maşallah canım nazar değmesin...:nazar: embriyo durumun çok iyi... inşallah sonucunda pozitif olur burda bayram ederiz..:8:

hayırlı olsun canım tedavin memorial sana inşallah uğurlu gelir yavruna kavuşmanda vesile olurlar...

amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

Back
X