• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kimse oğramaz oldu buraya
ben bu gün memorialdeydim tedaviye başladım 4. deneme dondurulmuşlarla
pazartesi 2 de randevum var pazartesi gidecek olan varmı

Ben de hastanedeydim, belki de karşılaştık :) Hayırlı olsun tedavin canım. Hangi doktorda devam ediyorsun?

Ben de hastanedeydim, belki de karşılaştık :) Hayırlı olsun tedavin canım. Hangi doktorda devam ediyorsun?
ben dr mustafa bey ve deyiştirmeyide düşünmüyorum kendi dr memnunum
ben saat 13.30dan 16 kadar ordaydım çok kalabalıktı o gün çok bekledim ve sonunda muayene oldum
pazarteside saat 2 de ordayım sende gidicenmi pazartesi senin dr kim

ben dr mustafa bey ve deyiştirmeyide düşünmüyorum kendi dr memnunum
ben saat 13.30dan 16 kadar ordaydım çok kalabalıktı o gün çok bekledim ve sonunda muayene oldum
pazarteside saat 2 de ordayım sende gidicenmi pazartesi senin dr kim

Ben sabahtan oradaydım canım. Evet bu aralar bayağı yoğun hastane. Bugün opu'ya girdim. Yarın hastaneyi arayıp durumu öğreneceğim. Allah nasip eder de transfer olursa büyük ihtimalle cts olacak. Sonrasında çağırırlar mı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim doktorum Nur Hanım.

Ben sabahtan oradaydım canım. Evet bu aralar bayağı yoğun hastane. Bugün opu'ya girdim. Yarın hastaneyi arayıp durumu öğreneceğim. Allah nasip eder de transfer olursa büyük ihtimalle cts olacak. Sonrasında çağırırlar mı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim doktorum Nur Hanım.
aaaaaaaa opun oldumu ne güzel bitirmişsin
inci tanesi kaç yomuş toplamış kaçın döllenmiş kaçıncı kalite yaz bize merak ediyorum

aaaaaaaa opun oldumu ne güzel bitirmişsin
inci tanesi kaç yomuş toplamış kaçın döllenmiş kaçıncı kalite yaz bize merak ediyorum

Sağol canım. Bugün önce kötü bir haberle çok üzüldüm sonra iyi bir haberle havalara uçtum :) 3 yumurta toplandı. 2'si olgunlaşmış ve döllenmiş. Takipte olacaklar. En geç cumartesi günü bana döneceklerini söylediler. Şimdi dua ediyorum hayırlısı ile bölünmeye devam etsinler. Daha pgt'ye gidecekler. Oradan da sağlıklı çıkarsa transfer edilecek inşaallah.

Sağol canım. Bugün önce kötü bir haberle çok üzüldüm sonra iyi bir haberle havalara uçtum :) 3 yumurta toplandı. 2'si olgunlaşmış ve döllenmiş. Takipte olacaklar. En geç cumartesi günü bana döneceklerini söylediler. Şimdi dua ediyorum hayırlısı ile bölünmeye devam etsinler. Daha pgt'ye gidecekler. Oradan da sağlıklı çıkarsa transfer edilecek inşaallah.
inşallah kaliteli olacaklar canım rabbim yardım etsin
pgt mi yaptırıyosun neden dr söyledi yoksa kendinmi istedin
pgt ne kadar fiyat olarak güzel haberlerini bekliyoruz beni habersiz bırakma

inşallah kaliteli olacaklar canım rabbim yardım etsin
pgt mi yaptırıyosun neden dr söyledi yoksa kendinmi istedin
pgt ne kadar fiyat olarak güzel haberlerini bekliyoruz beni habersiz bırakma

Amin amin inşaallah. Bölünmeye devam ediyorlarmış, yarın tekrar arayacağım. Canım ben genetik bir hastalık taşıyıcısı olduğum için pgt ve dolayısıyla tüp bebek yaptırıyorum. Embriyo başına fiyat alınacak. Tekniğe göre değişiyormuş fiyat ya 150 euro ya 300 dolar. İnşaallah güzel haberler verebilirim. Senden de bekliyorum hayırlı haberler :)

inci tanesi tırasferin oldumu ne durumdasın embiriyoların pgt de nasıl çıktı bize yaz

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

bende aranıza yeı katıldım.daha yenı basladım tedavıye haftaya yumurta toplama ıslemım olucak bende aldım sımdıden mınık tulum ve coraplar fln
inci tanesi tırasferin oldumu ne durumdasın embiriyoların pgt de nasıl çıktı bize yaz

slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi

tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder

bende aranıza yeı katıldım.daha yenı basladım tedavıye haftaya yumurta toplama ıslemım olucak bende aldım sımdıden mınık tulum ve coraplar fln

hoşgeldin canım kaçıncı denemen sorun ne
inşallah onları en yakın zamanda kollanırsın

inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin merak ediyorum seni ya

cakırcım benim transferim iptal oldu maalesef. İkinci tedavi için kendimizi hem manevi hem maddi olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sende durum nedir? İnşaallah yavru(ları)na kavuşursun.

kızlar merhaba ben de şubat ayında başlıyorum kısmetse tedaviye.şimdiden korkularım başladı.3 kez başarısız aşılamadan sonra ilk kez tüp bebek deniycez.bi tarafım çık hazır bi tarafımda acayip korkuyo.sakinleşmem lazım biliyorum ama kendime engel olamıyorum.hepimizin allah yardımcısı olsun.hepimizin yürekleri ferah sonuçları olumlu olur inşallah.

Back
X