Amin amin inşaallah.
Canım senin kaçıncı denemen olacak?
incim bu benim 4. denemem olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşaallah.
Canım senin kaçıncı denemen olacak?
incim bu benim 4. denemem olacak...
evet canım ben bayağı bir eskidim :) inşallah bu son denemem olur Rabbimin izniyle bende anne olanların arasına katılabilirim ... bu hafta başlıyorum kısmetse...
Kızlar bu aralar hastaneye giden var mı? Belki karşılaşıyoruzdur birbirimizi tanımadan![]()
kimse oğramaz oldu burayaHuhu neredesiniz Memoriallılar![]()
kimse oğramaz oldu buraya
ben bu gün memorialdeydim tedaviye başladım 4. deneme dondurulmuşlarla
pazartesi 2 de randevum var pazartesi gidecek olan varmı
ben dr mustafa bey ve deyiştirmeyide düşünmüyorum kendi dr memnunumBen de hastanedeydim, belki de karşılaştık :) Hayırlı olsun tedavin canım. Hangi doktorda devam ediyorsun?
ben dr mustafa bey ve deyiştirmeyide düşünmüyorum kendi dr memnunum
ben saat 13.30dan 16 kadar ordaydım çok kalabalıktı o gün çok bekledim ve sonunda muayene oldum
pazarteside saat 2 de ordayım sende gidicenmi pazartesi senin dr kim
aaaaaaaa opun oldumu ne güzel bitirmişsinBen sabahtan oradaydım canım. Evet bu aralar bayağı yoğun hastane. Bugün opu'ya girdim. Yarın hastaneyi arayıp durumu öğreneceğim. Allah nasip eder de transfer olursa büyük ihtimalle cts olacak. Sonrasında çağırırlar mı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim doktorum Nur Hanım.
Hayirlisi olsun insallah..hangi doktorla basliyorsun? Gelismeleri yaz mutlaka.
gelincik başlamışsın tedaviye hayırlı olsun inşallah
aaaaaaaa opun oldumu ne güzel bitirmişsin
inci tanesi kaç yomuş toplamış kaçın döllenmiş kaçıncı kalite yaz bize merak ediyorum
inşallah kaliteli olacaklar canım rabbim yardım etsinSağol canım. Bugün önce kötü bir haberle çok üzüldüm sonra iyi bir haberle havalara uçtum :) 3 yumurta toplandı. 2'si olgunlaşmış ve döllenmiş. Takipte olacaklar. En geç cumartesi günü bana döneceklerini söylediler. Şimdi dua ediyorum hayırlısı ile bölünmeye devam etsinler. Daha pgt'ye gidecekler. Oradan da sağlıklı çıkarsa transfer edilecek inşaallah.
inşallah kaliteli olacaklar canım rabbim yardım etsin
pgt mi yaptırıyosun neden dr söyledi yoksa kendinmi istedin
pgt ne kadar fiyat olarak güzel haberlerini bekliyoruz beni habersiz bırakma
inci tanesi tırasferin oldumu ne durumdasın embiriyoların pgt de nasıl çıktı bize yaz
slm kızlar ben geldim 2-3 gün giremedim nasılsınız ,
bu güb kontrolüm vardı adetin 9. günü rahim kalınlığı 7.4 olmuş iyimi sizce
tırasfer tarihim belli oldu adetin 19. günü 26 ocakta olacak
kızlar dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama içimden geldi ve yaptım
dün pazara gittim eşimle bebek elbiseleri satan bir yere takıldı güzüm tezgaha yanaştım
bebek çorapları varmı dedim adam çeşit çeşit çıkardı kızmı erkekmi dedi ben öyle kala kaldım
eşim alma diye ısrar etti adam dediki alsın sonradan bebeyin eksiiikleri tamamlanmıyo şimdiden başlayın dedi
tekrar sordu kımı ekekmi diye
belli deyil dedim bir pakkette 3 çift bebek çorabı aldım
çok heves ettim tolumda alıcaktım eşim izin vermedi
inşallah rabbim o çorapların içini dolduracak minik bir evlat nasıp eder
bende aranıza yeı katıldım.daha yenı basladım tedavıye haftaya yumurta toplama ıslemım olucak bende aldım sımdıden mınık tulum ve coraplar fln
merhaba 4 aydır bende memoriala gidiyorum aşılama ve tüp bebek fiyatları ne kadar