arkadaşlar memorialin ücreti ne kadar acaba
slm hoşgeldin.2000 euro+ilaçlar.temmuzda artıcak diyolardı merkezin ücreti ama tam olarak bilemiyorum artış oldumu.100-200 euro bi artış olmuş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar memorialin ücreti ne kadar acaba
Kızlar merhaba.
Ben bir müddet inzivaya çekiliyorum.
Yarın yolculuk var zaten. 1 aya yakın evimden uzak olacağım.
Hepinizi çok seviyorum, hepiniz dualarımdasınız.
Bir gün bizler de evlatlarımızla birlikte güzel günler göreceğiz inş.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'a emanet olun...
umutege ve mercan hayırlı haberlerinizi almayı ümit ediyorum![]()
slm canım nasılsın nasıl gidiyor
iğnelere alışabildin mi
yarın gidiyormusun merkeze ben yarın sabah orda olucammm
canım,keşke akşam yatmadan bu sayfaya baksaydım mesajını görseydim.brn sabah 8 :30 da oradaydım.doktorum yoktu beni nur hanım muayene etti. yumoşların bazıları önden gidiyormuş geriden gelende çokmuş. dün doktorumda söylemişti zaten.şimdilik sorun yok dedi.Alllaha sığındık devam ediyoruz.hayırlısı.canım içimöe doğmuş gibi bu sabah herkese çok dikkatli baktım.belki seni görmüşümdür.tarif et kendini talım.tabiki aynı saatte oradaysak
sende de herşey yolundadır inşallah.
tüh ya şansa bak bugün dr larımızda aynıymışşkarşılaşmamışızdır büyük ihtimalle çünkü bizim randevu 9:20 deydi siz çıkmışsınızdır o saat de
bizim durumda aynı canım yumoş sayısı çok ama büyüyen 4-5 taneymiş diğerleri geriden geliyormuş kısmet canım artık
ben yarın akşam çatlatma iğnesini vurunabilirim pazarteside yumoşlar toplanabilir dedi nur hn bakalım arayıp haber verecekler belki öğleden sonra tekrar ultrosyon için çağırabiliriz dedi
yarın gidecekmiyiz bilmiyorum
sen gidecekmisin yarınn
canım o satte evdeydim ben.hayırlısı yapacak bişey yok.bekleyeceğiz ve sabredeceğiz.canım ya cetrodite iğnelerini kullanmayacakmısın ,ovitrelle mi olacaksın. yarın için bişey demediler.aramalarını bekliyoruz tatlım.2 den önce aramıyorlar.durumum o zaman netleşir.Alah yardımcımız olsun
bende aramalarını bekliyorum :26::26:cetrodite yi vuruyorum ben canım iki gündür bugünde vurucam galiba işde arayıp haber verecekler yarın akşam eğer çatlatma iğnesini vur derlerse vurulucak pazartesi de toplama olur dedi dr
kısmet canım allah ol derse olacak inşallah sen gonol-f kaç ml alıyorsun canım belki sormuşumdur ama unuttummm:44:
bekliyorum canım bakalım ama çağırmayacklar gibi geliyo bana haber veririm mutlakacanım inşallah ararlar tekrar gidersin ve ultrason sonrası daha huzurlu olursun.ben 187.5 ml alıyorum ilacı. cetrodite nasıl yapılıyor öğretmediler.bugün bana başla derlerse nasıl yapıcam.yine hastane yolları bana da gözükür o zaman.bu arada 2 kutu gnol f elimde kalacaktı.iyiki senin dediğin yere gitmişim adam kalanları alacağını söylemişti.Allah razı olsun senden canım.öğleden sonra mutlaka yaz.merak ederim seni tatlım![]()
mercan umutage çok sevindim sizin adınıza.inşallah herşey başladığı gibi devam eder.allah yardımcınız olsun.
bekliyorum canım bakalım ama çağırmayacklar gibi geliyo bana haber veririm mutlaka
o iğne çok kolay canım ya aynı gonol-f gibi hazırlıyorsun su ve toz var kutunun içinde sadece kurunun içinde iki tane iğne ucu var bak sarı olanı takıp uzun olan yani şişenin içine suyu enjekte ediyorsun avuç içene alıp erimesi için biraz ovuştur sonra diğer iğne ucunu takıyorsun kahve rengi olanı onun ucu kısa gonol-f tan bir saat sonra vurucaksın onu zaten hemşire arayınca söyler gonol-f sağdan yaparsan onu soldan yapacaksın biraz yakıyo telaş yapmana gerek yok
ben üç kutu almıştım gonol-f onun bile bir kutusu kalacak galiba
sağ ol canım inşallah sizlerin duaları sayesinde kavuşacağız bebeklerimizeee![]()
mercan umutage çok sevindim sizin adınıza.inşallah herşey başladığı gibi devam eder.allah yardımcınız olsun.
kızlar merkezden aradılar farklı bir göz olarakdan mustehcep bey de beni görecekmişsaat 14:30 burda olun dediler
gelince tekrar bilgi verrim sizeeee![]()
inşallah hayırlarla sonuçlanır.sağol canım.
haydi hayırlısı.güzel haberlerle gel canımbeni biraz önce aradılar.bugün aynı doz ile devam.cumarteside öyle.cmrtesi gonal f den 1 saat sonra diğer iğneye başlıyoruz.iğneyi anlatmışsın tatlım sağol.hastanedende cumartesi tekrar arayıp tarif edicez dediler.bize çok yakın merkez olmazsa gider bire bir görüşürüm.pazar sabah 9 da tekrar kontrol var.nur hanım girecekmiş.
umutege haydi güzel haberler verme sırası sende.![]()
ben geldim kızlar ve çatlatma iğnemi vurdummm bu akşam yumoşların durumu şimdilik aynı 4-5 tane iyi durumda olan var
yarın sabah gidip sadece kan verip geleceğiz pazar günüde sabah 8.30 orda olucaz yumoşların toplanması için
nur hn en erken çarşamba en geç cuma günü transferin olabileceğini söyledi transferimede kendi adını yazdırdıçok sevindimm tabiyki ben bu durumaaa
işte böyle kızlar inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi/bebeklerimi alıp sağlıkla 9 ay taşırım inşallahhh aynı şeyi sizler içinde diliyorum tabiykiii![]()
canım çok sevindim iyi olmana ve herşeyin istediğin gibi ilerlemesine.müstecep bey ile nasıl geçti randevun o muayene etmedimi?bende pazar günü 9 da orda olucam nur hanım muayene edecekmiş.senin opudan çıkıp beni muayene edecek.durumunu ondan öğrenir odanı bulurum inşallah.canım bişey sorucam.seninde şeffaf akıntın oluyormuydu.bu akşam ilk kez oldu bende.yumurtalar çatladımı yoksa diye çok korktum.
iyi geçti canım ya ama odasını beğenmedimmmçok dar ve küçükdü takıldığım şeye bakarmısınn
ben orda sadece nur hnma çok ısındım yaaa seviyorum drmu
benim opuya nur hn girmeyecek ya funda hn yada müstehcep bey girecekmiş ama nur hn ben burda olmayacağım demişti belki proğram değişmiştir o da girebilirrr çok sevinirim öyle olursaaayumoşlar çatlamaıştır merak etme benimde olmuştu zaten ki hala var
zaten nur hn dedi ki biz birşeyi çatlatmıyoruz onlar olduğu gibi duruyo sadece biraz koruma altına alıyoruz gibi birşey söyledibenden iki gün istiharet etmemi istedi hoplayıp zıplama dediiii
![]()
canım önden giden yumoşlarım çatladıysa geriye ne kaldı banailk kez tedirgin oldum sende çıktın gittin sayfadan :18:18: neyse demek herkeste oluyormuş.biraz miktarı çok görünce panik oldum aha gitti tedavi çatladı yumoşlar dedim.sonra geçen sene başka topikte tanıştığım arkadaşımı aradım.rahatlattı beni sağolsun.bir daha beni yalnız bırakıp gitme bak çok korktum
ben anlamadım.pazar günü opuyu nur hanım yapmayacak mı?bana müstecep bey olmadığı için nur hanım pazar günü saat 9 da bakacakmış.inşallah kendi doktorun her anında yanında olur.bu çok saçma ya ben kaç gün istediğim doktora muayene olucam.sonra opuya başka transfere başka doktor mu girecek.insan çok geriliyor. ben müstecep bey olmazsa nur hanımın tedavimle ilgilenmesini istiyorum demiştim.dosyama not aldılar.inşallah banada ikisinden biri denk gelir.bugün bende sevdim kendisini.çok ilgiliydi ama ben oldukça suratsızdım.üstüne alındı galiba açıklama yaptı siz benimde listemde görünüyorsunuz o yüzden ben girdim diyor.tanışmışmıydık daha önce diyor.pazar günü bir teşekkür borçluyum kendisine.tatlım seni nasıl bulucam pazar günü.
telefondaydım canım buda kendiliğenden atmış beni sitedennnen büyük yumoşun kaç cm di canım korkma hemen çatlamaz o yumoşşşlar öylee
ilk olduğu için alnıyorum seni biraz tedirginlik var ama rahat olmaya çalışşş
dr işi biraz tesadüfe dayalı yanin senin gittiğin dr izinli olabiliyo şans kısmet artık bize ilk gittiğimizde bu durumu söylemişdi nur hn neyse ki ilk iki muayanemde yoktu ama diğerlerinde hep ordaydı dünde kendisi dedi senin transferine ben giricem diye ama yinede kısmet işi belki o gün birşey çıkar başkası girer yinede hepsi tecrübeli drlar gerisi nasip kısmett
bize nur hn ben yokum demişti ama belki proğram değişmiştir o yüzden nur hn gelecektirr bilmiyorum yarın belki tekrar bilgi verirlerr
özelden yazdım sanaaa![]()