• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm dr adını hatırlamıyorum ama fark etmiyor hangisi olduğu tıbbı genetik bölümünden alman yerterli
sabah erken saate alırsan iyi olur kan alma sayısı sınırlıymış canım orda günde 20 kişi falanmış günde

sağol cnm cvp verdiğin için internetten aldım şimdi randevuyu.. sonuç kaç günde çıkıyor

gözünn aydın canım çok sevindim demek tek yumiş ikizlerimiz geliyor ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah
korkma diyorum ama sane annesi bak seni bırakmayacaklarını kanıtladı onlar biz birken iki tane olduk diyo
bol bol dua et canım hiç bir işde yapma sakın sürekli yatıp dinlen

sağol canım .elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten.ne kadar mücadeleciymiş kuzularım.inşallah hep böyle olurlar.hepimizinkini rabbim korusun.yarın sende hayırlı haberlerle gel inşallah.

geliyo bebişler desene.hadi hayırlısı dikkat et kendine.dinlen bol bol.
tatlım sadece yatıyorum inan başka bişey yapmıyorum.sırtım ağrıdı yatmaktan.

Maşallah subhanallah :nazar: Çok sevindim canım. Bakalım prensesler mi gelecek paşalar mı :emir_bebek: Dikkat et kendine. Sağlıkla gelsinler inş.

incim bitanemmm ,sanada nasip etsin rabbim.isteyen tedavide olan ,yeni başlayacak olan herkese daha güzel mutluluklar yaşatsın mevlam.

kızlar bugun nur hanımla tanıstım ve ilk iğnemı bu aksam vurunacagım tedavıye başladık çok şükür sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmm

merhaba kızlar,sizleri merakta bıraktığım için özür dilerim.nete giremiyorum ekrana bile baktıkça midem bulanıyor.tv sesi bile rahatsız ediyor.uzun süre oturamıyorum.
tedavideki arkadaşlarımın işleri rast gitsin ve herkese yardımcı olsun rabbim.hep aklımda ve dualarımdasınız.kızlar geçen hafta düşük tehlikem olduğunu söylemiştim size.bir haftadır yatıyorum ve kasık ağrılarım arttı.lekelenmeler ara sıra devam ediyordu.bulantılarım arttı.en çok gece rahatsız oluyorum.doktor geçen hafta ikiz gebelikten şüphelenmişti ve bu hafta aynı kese içinde iki minik gördü.kalp atışlarını dinledik.kızlar yumurtam bölünmüş .tek yumurta ikizlerim oluyor kısmetse.düşük riskim devam ediyor.14 eylülde randevum var tekrar.okullar açılıyor ya çalışıp çalışmayacağıma karar verecek o zaman.galiba zor bir gebelik olacak.

sizleri habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.hepinize desteklerinizden dolayaı çookk teşekkür ediyorum.sizleri çookk seviyorum Allaha emanet olun.

CANIMMMMMMMMMM ne kadar güsel bir haber bu böyle. yumurtanın bölunup tek yumurta ikizi olması. harika :16: bizde sürekli bu muhabbeti yapıyoruz eşimle. acaba içimde bölünür mü tek yumurta olur mu diye. demek ki oluyomuş :) inş hiç bir aksilik çıkmas ve sağlıklı bi şekilde minikleri kucağına alırsın :):):):)

kızlar, bu ikinci denemde neler yapılıyor prosödur nasıl, bana bilgi verebilir misiniz acaba? birde bi arkadaşımın bebeği için çokça duaya ihtiyacı var, sizlerin duası kabul olur. onun için aklınıza geldikçe sağlığına kavuşması için dua edermisiniz. lütfen... öpüyorum hepinizi

arkadaşlar merhaba memorial da Betül hn. gideniniz varmı?
ben Semra Kahramanla görüştüm Betül hn. da ilk muyeneye girmişti.
şimdi tedaviye başlayacağız
Betül hanımı bileniniz varmı?

merhaba arkadaşım forumu takip ediyodum yazmadan geçemedim bana betül hanımı tavsiye ettiler fakat kimse birşey yazmadı bende kendisiyle tanışmak istiyorum hayırlı olur inşallah

kızlar bugun nur hanımla tanıstım ve ilk iğnemı bu aksam vurunacagım tedavıye başladık çok şükür sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmm

Hadi hayırlı olsun canım...

hayırlı olsun canım güzel güzel yumoşların o0lsun inşallah
bizde bugün meleğimizi görmeye gidicez teyzesi keyfimiz yerinde çok şükür

Güzel haberlerle gel canım :16:

kızlar, bu ikinci denemde neler yapılıyor prosödur nasıl, bana bilgi verebilir misiniz acaba? birde bi arkadaşımın bebeği için çokça duaya ihtiyacı var, sizlerin duası kabul olur. onun için aklınıza geldikçe sağlığına kavuşması için dua edermisiniz. lütfen... öpüyorum hepinizi

Değişen bir şey yok Sevdacım. Protokol değişebilir belki.

Merhaba Lilyum. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Betül Hanım'la hiç karşılaşmadım onun için bilgim yok.

Back
X