• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar,geçmişi okumadan son sayfaya baktım ama umutege daha gelmedi mi?teyzeleri haber bekliyor kuzumuzdan:16::16:

kızlar bugün tansiyonum 7/4 olmuş.aile hekimliğinden aramışlardı kayıt için gittim.kadın şok oldu sen nasıl ayakta duruyorsun diyo.çok şükür şimdi gözümü açabiliyorum.bütün gün baygın yattım.

incim,tonguç bey ben tedavimi olurken bir kez kontrolüme girmişti.çok nazik anlayışlı ve hassas bir doktor.sanırım ataşehir şubesinde ama şişlide neden vardı bilmiyorum.betül hanım bana bir gün önceki muayenemde yok tek yumurta ile transfere gidebiliriz falan diyince çok korkmuştum.yumoşların büyüklüğünüde farklı ölçmüştü.çok gerilmiştim.tonguç beyi ilk kez görmeme rağmen durumu anlatırken ağlamaya başlamıştım.tek yumurtam mı var diye.beni nasıl teselli etti anlatamam.

merhaba kızlar,geçmişi okumadan son sayfaya baktım ama umutege daha gelmedi mi?teyzeleri haber bekliyor kuzumuzdan:16::16:

kızlar bugün tansiyonum 7/4 olmuş.aile hekimliğinden aramışlardı kayıt için gittim.kadın şok oldu sen nasıl ayakta duruyorsun diyo.çok şükür şimdi gözümü açabiliyorum.bütün gün baygın yattım.

incim,tonguç bey ben tedavimi olurken bir kez kontrolüme girmişti.çok nazik anlayışlı ve hassas bir doktor.sanırım ataşehir şubesinde ama şişlide neden vardı bilmiyorum.betül hanım bana bir gün önceki muayenemde yok tek yumurta ile transfere gidebiliriz falan diyince çok korkmuştum.yumoşların büyüklüğünüde farklı ölçmüştü.çok gerilmiştim.tonguç beyi ilk kez görmeme rağmen durumu anlatırken ağlamaya başlamıştım.tek yumurtam mı var diye.beni nasıl teselli etti anlatamam.

Canım aman dikkat et kendine. Umutege gelmedi daha. İnş güzel haberler getirir.
Aysunayy varmış Tonguç Bey :1: Konuşursan bir daha sor bakalım hangi şubede çalışıyormuş.

kızlar bugun nur hanımla tanıstım ve ilk iğnemı bu aksam vurunacagım tedavıye başladık çok şükür sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmm

canımmm başladın mı sen tedaviye.hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah tatlım.gelince tanışıcaz değil mi? kızlar biz esmerim ileaynı şehirdeyiz hatta benim çalıştığım okulla onun işyeri çook yakın.

CANIMMMMMMMMMM ne kadar güsel bir haber bu böyle. yumurtanın bölunup tek yumurta ikizi olması. harika :16: bizde sürekli bu muhabbeti yapıyoruz eşimle. acaba içimde bölünür mü tek yumurta olur mu diye. demek ki oluyomuş :) inş hiç bir aksilik çıkmas ve sağlıklı bi şekilde minikleri kucağına alırsın :):):):)

sağolll tatlımmmm Allahım gönlünüzde olanı versin sizede isteyen herkesede.Allah razı olsun canım :16:

Aysunayy varmış Tonguç Bey :1: Konuşursan bir daha sor bakalım hangi şubede çalışıyormuş.

canım elimden geleni yapıyorum ama olacağına varıyor.çok şükür lekelenmem olmadı bugün.

incim suadiyede olabilir

canımmm başladın mı sen tedaviye.hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah tatlım.gelince tanışıcaz değil mi? kızlar biz esmerim ileaynı şehirdeyiz hatta benim çalıştığım okulla onun işyeri çook yakın.

evet
cnm bugun başladım tedavıye ve az önce ılk iğnemı vurundum hayırlısı artık önce allaha sonra memorial ekıbıne emanetız... canım tanısmaı bende çok isterım inş tanışacağızzz :)))

evet
cnm bugun başladım tedavıye ve az önce ılk iğnemı vurundum hayırlısı artık önce allaha sonra memorial ekıbıne emanetız... canım tanısmaı bende çok isterım inş tanışacağızzz :))) evet aramızda 5 dk var yok hatta benım annemlerın evı senın okulun bı sokak arkasında :)))

tamam canım sorarım ama bana şişli demişti sanki..hem bak sitesinde de var:1::1::1:
gizemli:27:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
biraz geç oldu kusura bakmayın:38::38:
bebeğimizin iyi olduğunu öğrenince yemeğe gittik eşimle:56::56::56:
herşeyi çok iyiymiş:nazar::nazar:bugün 9 haftalık oldu meleğim önden gidiyormuş:nazar::nazar::nazar:boyu 2,34 cm:nazar::nazar:artık şekli iyice belli oluyo akşam resim eklerimm teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
nur hn herşey çok iyi dedi inşallah hep böyle devam eder :nazar::nazar::nazar:
allah herkese nasip etsin inşallahhhh

aysun canım hoşgeldin aramıza
o dr ben gördüm kızlar
hani doktorların yanında asistanlar giriyoya muayaneye ondardan sanırım
semra hn yanında gördüm hep onu
aysun canım hakkında hayırlısı olsun şimdiden
senin gönderdiğin şeyleri o tek başına yorumlayıp karar vermiyo diğer drlar da görüyö merak etme
sen herşeyini tamamladıktan sonra dosyanın üstüne not yaz canım hangi dr görmesini istiyorsan
o sana dönüş yapar zaten
benim dr nur hn ben ona burdaki arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra karar vermiştim çok tatlı ve anlayışle bir bayan
ilk gittiğimizde 30-40 dk sohbet ettik
hala da öyle çok tedaylı herşeyi anlatıoyo
keşke imkanım olsada bütün kontrollerimde ona gidebilsem:26:

günaydın kızlar
herşeyi çok iyiymiş:nazar::nazar:bugün 9 haftalık oldu meleğim önden gidiyormuş:nazar::nazar::nazar:boyu 2,34 cm:nazar::nazar:artık şekli iyice belli oluyo akşam resim eklerimm teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

o dr ben gördüm kızlar
senin gönderdiğin şeyleri o tek başına yorumlayıp karar vermiyo diğer drlar da görüyö merak etme
sen herşeyini tamamladıktan sonra dosyanın üstüne not yaz canım hangi dr görmesini istiyorsan
o sana dönüş yapar zaten
benim dr nur hn ben ona burdaki arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra karar vermiştim çok tatlı ve anlayışle bir bayan

canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.:nazar::nazar:
ne güzel kutlamışsınız eşinle.siz iyi olun biz bekleriz canım:16::16::16:
önden giden kuzunu öper koklarız inşallah.Allaha emanet olun canım:21::21:

canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.:nazar::nazar:
ne güzel kutlamışsınız eşinle.siz iyi olun biz bekleriz canım:16::16::16:
önden giden kuzunu öper koklarız inşallah.Allaha emanet olun canım:21::21:

aynı salkımdaki iki üzümlerini yerim ben senin ya
ne güzelde aklına gelmiş:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah onlaraaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
çok kuvvetli bebişlerin olacak senin canımmmm:nazar::nazar:

aynı salkımdaki iki üzümlerini yerim ben senin ya
ne güzelde aklına gelmiş:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah onlaraaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
çok kuvvetli bebişlerin olacak senin canımmmm:nazar::nazar:

ye teyzesi :9: canım aslında orjinal bir fikir değil birinde görmüştüm :9: o zaman hamile bile değildim.çok hoşuma gitmişti.onda ayrı yazıyordu galiba.benimkiler tek kesede olunca aynı yazdım.bu sabah aklıma geldi birden.bu fikre yeni alışıyorum çift embriyo konulduğunda bile aklıma sadece biri olmazsa diğeri olur geliyordu.hiç hayal edemezdim.
hepimizinki sağlıklı güçlü mücadeleci ruhlu olsunlar.Rabbim cümlesini korusun.iSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZADA BU DUYGUYU YAŞATSIN.

Merhaba kızlar,
bende 2. denem için Aydın'dan İstanbul memoriale gidenlerdenim. Tonguç bey konusu geçince yazmak istedim. Bende Aysun arkadaşımız gibi internet üzerinden memorialin sitesine not bırakmıştım, Tonguç bey beni aradı çok sempatik bir konuşma tarzı var beni çok rahatlattı . Bende önceden İzmirde özel bir Prof. a gidiyordum ve iletişimimiz çok kötüydü kendisi ile 2 aşılama 1 tüp bebek denememize ragmen hiç net cevaplar alamamıştım, onun üzerine Tonguç bey çok iyi gelmişti bana .
Geçen 13/08 de randevu aldım hatta adetimin 10. gününe denk geliyordu hemen atladım İstanbula gittim özellikle Semra hanımdan randevu aldım ama yardımcı doktor olarak Tonguç beyi talep ettim. Keze 1 hafta önce yakın bir arkadaşım kendisine muayene olmuş ve ilgisinden çok memnun kalmıştı.Fakat benim orada oldugum gün kendisi izinliymiş yerine Murat bey diye bir genç doktor geldi kendisi çok heyecanlı ve sizin birşey anlatmanıza fırsat vermiyor ben ondan memnun kalmadım açıkcası şimdi tüm sorularım için tonguç beyle muhattap oluyorum direk kendisini telefona istiyorum . Şu an lucrin kullanıyorum, adet olmazsam kısmetse 06/09 da orada olacagım ve gene Tonguç beyi talep edecegim.Ve tüp denememe onunla devam etmek istiyorum. Kendisi ile hiç yüzyüze karşılaşmamamıza ragmen bendeki izlenimleri çok ilgili ve alakalı.

günaydın kızlar

o dr ben gördüm kızlar
o sana dönüş yapar zaten

hoşbuldum canım..bundan sonra buradayım topiği baya bi gerilerden okumaya başladım..
memoriala giden çoğu kişi hamile kalmış..
ama negatif sonuç alan arkadaşlarda nerdeyse hepsi memnun..
birde dün tonguç beyin yaklaşımı beni ikna etmeye yetti..
şimdi tek sorun maddi vede yarı yıl tatiline 15 gün kala rapor alabilmekte..
kısmet olur inşallah ta ocak sonunda başlarız tedaviye..

bu arada yerim ben senin bebişiniiiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar:
binlerce maşallah size canımm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım arkadaşım:16::16::16:
hep böyle güzel devam edecek herşey inşallah..:16:

canım şimdi beni tonguç beya aradı ya mesela sonuçlarımı da ona gönderirsem acaba onun mu hastası olacağım ki..
ben de senin gibi nur hanımı istiyorum çünkü..
çok güzel yorumlar okudum onunla ilgili.
yoksa sonuçlarımı tonguç beye gönderip..
ilk randevu için merkezi aradığımda nur hanımı istiyorum desm olur mu??

ye teyzesi :9: canım aslında orjinal bir fikir değil birinde görmüştüm :9: o zaman hamile bile değildim.çok hoşuma gitmişti.onda ayrı yazıyordu galiba.benimkiler tek kesede olunca aynı yazdım.bu sabah aklıma geldi birden.bu fikre yeni alışıyorum çift embriyo konulduğunda bile aklıma sadece biri olmazsa diğeri olur geliyordu.hiç hayal edemezdim.
hepimizinki sağlıklı güçlü mücadeleci ruhlu olsunlar.Rabbim cümlesini korusun.iSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZADA BU DUYGUYU YAŞATSIN.

canım maşalalh sizeeeee..:nazar::nazar:
demek ikizin olucak ne kadar güzell.:16::16::16:.
Allahım inşlallah bu duyguyu bize de yaşatır inşallah.:26:

Merhaba kızlar,
bende 2. denem için Aydın'dan İstanbul memoriale gidenlerdenim. Tonguç bey konusu geçince yazmak istedim. Bende Aysun arkadaşımız gibi internet üzerinden memorialin sitesine not bırakmıştım, Tonguç bey beni aradı çok sempatik bir konuşma tarzı var beni çok rahatlattı . Bende önceden İzmirde özel bir Prof. a gidiyordum ve iletişimimiz çok kötüydü kendisi ile 2 aşılama 1 tüp bebek denememize ragmen hiç net cevaplar alamamıştım, onun üzerine Tonguç bey çok iyi gelmişti bana .
Geçen 13/08 de randevu aldım hatta adetimin 10. gününe denk geliyordu hemen atladım İstanbula gittim özellikle Semra hanımdan randevu aldım ama yardımcı doktor olarak Tonguç beyi talep ettim. Keze 1 hafta önce yakın bir arkadaşım kendisine muayene olmuş ve ilgisinden çok memnun kalmıştı.Fakat benim orada oldugum gün kendisi izinliymiş yerine Murat bey diye bir genç doktor geldi kendisi çok heyecanlı ve sizin birşey anlatmanıza fırsat vermiyor ben ondan memnun kalmadım açıkcası şimdi tüm sorularım için tonguç beyle muhattap oluyorum direk kendisini telefona istiyorum . Şu an lucrin kullanıyorum, adet olmazsam kısmetse 06/09 da orada olacagım ve gene Tonguç beyi talep edecegim.Ve tüp denememe onunla devam etmek istiyorum. Kendisi ile hiç yüzyüze karşılaşmamamıza ragmen bendeki izlenimleri çok ilgili ve alakalı.

merhaba canım..tedavi hayırlı olsun..
inşallah bebeğin gelsin annesine:emir_bebek:
canım bende zonguldaktan gidicem memoriala ancak maddi yönden hazır olunca..
1.denememden yeni çıktım birazda dinlenince başlayacağız memorialde..
dediğin gibi dr nın yaklaşımı çok iyiydi.
bende merkeze çok ısınmaya başladımm..
gelişmelerini yaz bize de canım..
inşallah güzel haberlni alacağız..:nazar::nazar:

merhaba canım..tedavi hayırlı olsun..
inşallah bebeğin gelsin annesine:emir_bebek:
canım bende zonguldaktan gidicem memoriala ancak maddi yönden hazır olunca..
1.denememden yeni çıktım birazda dinlenince başlayacağız memorialde..
dediğin gibi dr nın yaklaşımı çok iyiydi.
bende merkeze çok ısınmaya başladımm..
gelişmelerini yaz bize de canım..
inşallah güzel haberlni alacağız..:nazar::nazar:

tabiki yazarım canım ben 06/08 de orada olacagım şu anda lucrin kullanıyorum 14. gün o güne denk geliyor bakalım gonal-f e devammı diyecekler tamammı diyecekler hakkımızda hayırlısı . Bende rezerv azlıgı var amh degerim 0,2 şansım çok az ilk denemede yumurta geliştiremedik kist oldu bakalım şimdi ne durumdayım acaba

canım maşalalh sizeeeee..:nazar::nazar:
demek ikizin olucak ne kadar güzell.:16::16::16:.
Allahım inşlallah bu duyguyu bize de yaşatır inşallah.:26:

canım evet hemde tek yumurta ikizi.sıpam bölünüp sürpriz yapmış.
inşallah sizlerede nasip olsun.

aysunayy ve mda,kızlar bende il dışından gittim.ön görüşmeye gitmeden kafamda soru işaretleri vardı.sonrasında da oldu.ilk denememdi ve ikinci deneme için eşimi ikna etmem bu kadar kolay olmayacaktı.eşim merkezin çokta önemli olmadığını yaşadığımız şehire çok yakın bir merkezdede deneyebileceğimizi nasipse her yerde olacağını düşünüyordu.çokta sabit fikirlidir kendisi.bense Allahım,hakkımda neresi hayırlı olacaksa ayaklarımı oraya götür diye dua ettim.bir şekilde bu merkezde başladık tedaviye.
umutege ile aynı zamanda tedavi olduk.çok destek oldu bana.bu sayfadaki bütün kızlarda hiçbir sorumu cevapsız bırakmadılar.hepsinden Allah razı olsun.
tedavi dönüşünde test tarihini beklerken eşimle şunu konuştuk.sonuç olumsuz olsa bile içimizde merkezle ilgili en ufak bir şüphe olmayacak.herkes elinden geleni yaptı.gerçekten bir ekip çalışması vardı.bazı arkadaşlarımız seçtikleri ve devam etmek istedikleri doktorla tedavi sonuna kadar gidebildilermi bilmiyorum.ben başta müstecep beyi seçtim.2 gün kendisini gördüm sonra o izne ayrıldı.1 gün nur hanım,betül hanım,aynur hanım,semra hoca ve tonguç bey sonra tekrar nur hanım gördü.opuya funda hanım girdi.opumun yapılacağı gün müstecep beyi gördüm. transfere benim elim değecek dedi.transfer sırasında bak yine kavuştuk dedi.bende çok şükür bir başta bir sonda dedim.gülüşüp durduk.çok şükür Allah nasip ederse kucaklayacağım bebişlerimi.
tam bir ekip çalışması ürünü benim sıpacıklar.umarım içinizi rahatlatmışımdır.madem doktorlar ortak karar veriyor seçtiğim doktor yoksa başkasını istemiycem dedim.
aynı zamanda başka hastanede tedavi olan arkadaşlarım oldu.ilaçlarını aldıktan sonra 5.gün ilk kontrollerine gittiler.yumurta gelişmediğinden tedavisi iptal olanlar oldu.benim 3 gün sonra kontrolüm oldu.5 gün gelmeden ilaç dozumda farklı ayarlamalar yapıldı.geriden gelen yumoşlar öndekine yetiştirilmeye çalışıldı.işte o zaman bir kez daha anladım ki doğru yerdeyim.
çok uzattım ama sizlere fikir olsun istedim.Allah sizler için hayırlı olacak kararı verdirsin.

hadi gözün aydın öyleyse canım

nasıl yani sen bugün doğum mu yapacaksın:53::53::53:

Gözün aydın :)

Sağlıkla gelsinler inş. Doğumunu Memorial'de mi yapacaksın? Saat kaçta geliyor minikler?

sağolun kızlarrr..... bugun bebeişlermi gelıyorrr ayyy ne heyecan vardır şimdi sende allahım bızlerede nasip etsın o günleri çokkkk mutlu oldum senın adına...

Çıktı da canım pürüzler var. Tekrar bakılacak o yüzden. Check edilecek :34:

Ayy canım.. Ne kadar heyecanlı.. :16::52: Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerine.. :16:

tentanion dogum yapıcak herhlde ama 36 hafta erken degıl mı?bırsey yoksa bekletıyorlar.ben 38+4 te dogum yapıcam sezeryanla

bugun 29 ağustosss :) inş şuan da bebeklerin ve sen mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :)))))

selamlar. anca fırsat oldu laptop u ele almaya :) 29 agustos günü ikizler geldi çok şükür. sezeryanla alındılar
36+2 de gelmiş oldular. 2800 ve 2600 kiloları. sağlıkları yerindeydi. 2 gece kalıp çıkardılar. şimdi evde yeni hayatlara alışmaya çalışıyoruz.. ufak oldukları için emme sıkıntılar var, mama veriyorum. süt de yeni yeni gelmeye başladı. sağıp arada ondan vermeye çalışıyorum..
sezeryanın vermiş oldugu agrılar var , yatıp kalkmak hala sıknıtılı.

hizmet hastanesinde yaptım doğumu. memorial ın alt kuruluşu. nur hnm yönlendirdi. dr um akan bey idi.
güzel bi süreç geçirdik hakan beyle de. tavsiye ederm..

darısı isteyen hekrsin başına..tedavide olan arkadaşlar tez zamanda güzel haberlini alırlar inşlh

Back
X