• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım evet hemde tek yumurta ikizi.sıpam bölünüp sürpriz yapmış.
inşallah sizlerede nasip olsun.

aysunayy ve mda,kızlar bende il dışından gittim.ön görüşmeye gitmeden kafamda soru işaretleri vardı.sonrasında da oldu.ilk denememdi ve ikinci deneme için eşimi ikna etmem bu kadar kolay olmayacaktı.eşim merkezin çokta önemli olmadığını yaşadığımız şehire çok yakın bir merkezdede deneyebileceğimizi nasipse her yerde olacağını düşünüyordu.çokta sabit fikirlidir kendisi.bense Allahım,hakkımda neresi hayırlı olacaksa ayaklarımı oraya götür diye dua ettim.bir şekilde bu merkezde başladık tedaviye.
umutege ile aynı zamanda tedavi olduk.çok destek oldu bana.bu sayfadaki bütün kızlarda hiçbir sorumu cevapsız bırakmadılar.hepsinden Allah razı olsun.
tedavi dönüşünde test tarihini beklerken eşimle şunu konuştuk.sonuç olumsuz olsa bile içimizde merkezle ilgili en ufak bir şüphe olmayacak.herkes elinden geleni yaptı.gerçekten bir ekip çalışması vardı.bazı arkadaşlarımız seçtikleri ve devam etmek istedikleri doktorla tedavi sonuna kadar gidebildilermi bilmiyorum.ben başta müstecep beyi seçtim.2 gün kendisini gördüm sonra o izne ayrıldı.1 gün nur hanım,betül hanım,aynur hanım,semra hoca ve tonguç bey sonra tekrar nur hanım gördü.opuya funda hanım girdi.opumun yapılacağı gün müstecep beyi gördüm. transfere benim elim değecek dedi.transfer sırasında bak yine kavuştuk dedi.bende çok şükür bir başta bir sonda dedim.gülüşüp durduk.çok şükür Allah nasip ederse kucaklayacağım bebişlerimi.
tam bir ekip çalışması ürünü benim sıpacıklar.umarım içinizi rahatlatmışımdır.madem doktorlar ortak karar veriyor seçtiğim doktor yoksa başkasını istemiycem dedim.
aynı zamanda başka hastanede tedavi olan arkadaşlarım oldu.ilaçlarını aldıktan sonra 5.gün ilk kontrollerine gittiler.yumurta gelişmediğinden tedavisi iptal olanlar oldu.benim 3 gün sonra kontrolüm oldu.5 gün gelmeden ilaç dozumda farklı ayarlamalar yapıldı.geriden gelen yumoşlar öndekine yetiştirilmeye çalışıldı.işte o zaman bir kez daha anladım ki doğru yerdeyim.
çok uzattım ama sizlere fikir olsun istedim.Allah sizler için hayırlı olacak kararı verdirsin.

ne güzel uzun uzun anlatmışsın sağol canım..
siz böyle güzel şeyler söyledikçe doğru karar verdiğimi ibende anlıyorum..
1.tedavimde hiç araştırmadan paldır küldür gittim şimdi öyle pişmanım ki:14:
neyse ki yanlıştan çabuk dönmüş oldum..
inşallah bize de kısmet olur sizin gibi bu günleri görmek..:nazar::nazar:
tekrar teşekkürler..:34:

selamlar. anca fırsat oldu laptop u ele almaya :) 29 agustos günü ikizler geldi çok şükür. sezeryanla alındılar
36+2 de gelmiş oldular. 2800 ve 2600 kiloları. sağlıkları yerindeydi. 2 gece kalıp çıkardılar. şimdi evde yeni hayatlara alışmaya çalışıyoruz.. ufak oldukları için emme sıkıntılar var, mama veriyorum. süt de yeni yeni gelmeye başladı. sağıp arada ondan vermeye çalışıyorum..
sezeryanın vermiş oldugu agrılar var , yatıp kalkmak hala sıknıtılı.

hizmet hastanesinde yaptım doğumu. memorial ın alt kuruluşu. nur hnm yönlendirdi. dr um akan bey idi.
güzel bi süreç geçirdik hakan beyle de. tavsiye ederm..

darısı isteyen hekrsin başına..tedavide olan arkadaşlar tez zamanda güzel haberlini alırlar inşlh

canım :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah sağlık sıhhat versin ve hayırlı evlatlar olsunlar.sanada geçmiş olsun :71::71:
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.maaşallah hoşgelmiş kuzucukların :emir_bebek::emir_bebek:

selamlar. anca fırsat oldu laptop u ele almaya :) 29 agustos günü ikizler geldi çok şükür. sezeryanla alındılar
36+2 de gelmiş oldular. 2800 ve 2600 kiloları. sağlıkları yerindeydi. 2 gece kalıp çıkardılar. şimdi evde yeni hayatlara alışmaya çalışıyoruz.. ufak oldukları için emme sıkıntılar var, mama veriyorum. süt de yeni yeni gelmeye başladı. sağıp arada ondan vermeye çalışıyorum..

hizmet hastanesinde yaptım doğumu. memorial ın alt kuruluşu. nur hnm yönlendirdi. dr um akan bey idi.

darısı isteyen hekrsin başına..tedavide olan arkadaşlar tez zamanda güzel haberlini alırlar inşlh

Gözün aydın canım.:16::16: Ayyy yerim ben onlarıı :1::1:Maşallah onlara. Allah iyi günlerde güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Cinsiyetleri neydi ? Ne büyük mutluluktur kimbilir :16::16::16::16:Senin yaşadığın bu mutluluğun darısı dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına...

maşallah canım meleklerine hoşgeldiler yuvalarına
allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara darsı başımıza
Eki Görüntüle 501543
buda meleklerin için ufak bir kutlama:46::46::46:

tentatıon bebişlerine kavuştun ne güzel.allah sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin.ne mutlu sana sağlıklı sıhhatli aldın kuzucuklarını kucağına.allah hepimize nasip etsin evlatlarımızı görmeyi.sağlıkla büyüsünler inşallah...

canım elimden geleni yapıyorum ama olacağına varıyor.çok şükür lekelenmem olmadı bugün.

incim suadiyede olabilir

Aman olmasın leke meke :)

günaydın kızlar
biraz geç oldu kusura bakmayın:38::38:
bebeğimizin iyi olduğunu öğrenince yemeğe gittik eşimle:56::56::56:
herşeyi çok iyiymiş:nazar::nazar:bugün 9 haftalık oldu meleğim önden gidiyormuş:nazar::nazar::nazar:boyu 2,34 cm:nazar::nazar:artık şekli iyice belli oluyo akşam resim eklerimm teyzeleri:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
nur hn herşey çok iyi dedi inşallah hep böyle devam eder :nazar::nazar::nazar:
allah herkese nasip etsin inşallahhhh

Canım gözünüz aydın olsun. Hep böyle yolunda gitsin herşey inş. Eee hani resimler nerde :1:

tabiki yazarım canım ben 06/08 de orada olacagım şu anda lucrin kullanıyorum 14. gün o güne denk geliyor bakalım gonal-f e devammı diyecekler tamammı diyecekler hakkımızda hayırlısı . Bende rezerv azlıgı var amh degerim 0,2 şansım çok az ilk denemede yumurta geliştiremedik kist oldu bakalım şimdi ne durumdayım acaba

Hakkında hayırlısı olsun mdacım.

Allah sağlıkla, huzurla, güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inş canım...

kızlar günaydın bugün minnak kızımı görmeye gidiyorum doktora.hergeçen gün daha da heyecanlanıyorum.

Hasret giderin bakalım :)

Kızlarrrrr nerdesiniz....kimse yokmu????

Selam :16:

SELAM KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZE HAYIRLI HAFTALAR
ESMERİM TEDAVİYE BAŞLAMIŞŞSIN HAYIRLI UĞURLU NURTTOPU GİBİ BEBİŞLİ OLSUN İNŞALLAH :emir_bebek:

TENTOTION HAYIRLI OLSUN RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN MELEKLERİNİZİ İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA :nazar:

MERCANIM SENİDE TEBRİK EDERİM MAŞALLAH İKİZLERİN GELİYORMUŞ SÜPRİZ YAPMIŞ MELEKLERİN RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN CANIM

DARISI BİZ BEKLEYENLERİN BAŞINA HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH:49::49::49:

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR NASILSINIZ HEPİNİZE HAYIRLI HAFTALAR
ESMERİM TEDAVİYE BAŞLAMIŞŞSIN HAYIRLI UĞURLU NURTTOPU GİBİ BEBİŞLİ OLSUN İNŞALLAH :emir_bebek:

TENTOTION HAYIRLI OLSUN RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN MELEKLERİNİZİ İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA :nazar:

MERCANIM SENİDE TEBRİK EDERİM MAŞALLAH İKİZLERİN GELİYORMUŞ SÜPRİZ YAPMIŞ MELEKLERİN RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN CANIM

DARISI BİZ BEKLEYENLERİN BAŞINA HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH:49::49::49:

merhaba,

Sende tedaviye başladın mı?
ben başlayacağım ama bakalım ne zaman..

UMUTEGE CANIM MAŞALLAH SİZE BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞSINIZ :nazar::nazar::nazar:
evet canım büyüyo meleğim darısı tez zamanda başınıza olsun inşallahh
kızlar 34 gunum kaldı cok heycanlıyım bırazdan kucuk besıgımızde gelıcek.darısı hepınızın basına ınsallah...:emir_bebek::nazar:

ay maşallah canım meleğine ya
kaç haftalıkken alınacak çok erken değil mi
küvezde kalıcak mı kesin

evet canım büyüyo meleğim darısı tez zamanda başınıza olsun inşallahh

ay maşallah canım meleğine ya
kaç haftalıkken alınacak çok erken değil mi
küvezde kalıcak mı kesin
kuvoze gırmıycek canım 38 haftalık doguyor ınsallah canım..
Sağlıkla gelsin inş canım. Nur Hanım'da mı yapacaksın doğumu?

nur hnm da yapıcaktım ama olurda kuvoze gırerse dıye baska yere gıdıcem.kızım cok kucuk dogucak cunku...
hala nur hnm yapıyor takıplerımızı

nur hnm da yapıcaktım ama olurda kuvoze gırerse dıye baska yere gıdıcem.kızım cok kucuk dogucak cunku...

iyi öyleyse canım inşallah gerek kalmaz kuveze meleğin sağlıkla gelsin dünyaya
bana da nur hn 38.haftada olacak dedi:16::16::16:çabuk gelir inşallah o günler

İnş sağlıkla gelsin. Peki hastaneyle doktoru ayarlayabildiniz mi? Doğum başka yerde olsa da Nur Hanım sürekli yanında olur eminim.

Back
X