• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bir türlü denk gelip konuşamadık şurada.

çok şükür çok iyiyiz biz.artık kanamalarda bitti :).

bebeklerimin biri kız biri erkek olucak . tez zamanda darısı başına olsun güzel kalpli arkadaşım.

Oh oh maşallah. Bir prenses bir de paşa geliyor :nazar: Bundan sonra hamileliğin tadını çıkar canım. İyi olun da her zaman sohbet ederiz Allah'ın izniyle. Habersiz bırakma bizleri :16: Allah razı olsun canım. Sizlerin duaları ve Rabbimin izniyle inş ben ve bu yolda emek veren tüm arkadaşlarım birer birer anne olacağız inş.

$Görüntü0073.webp $Görüntü0072.webp
teyzeleri işte benim minik meleğim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yukarıda karışık anlatmışım:17::17:
dediğim doktor memorialda tonguçtu adı..
bende topikte okuduğum kadarıyla adını hiç duymamıştım..

sen de memorialdasın..istanbuldamı oturuyorsunuz..

tonguç bey birkere benim muyeneme girmişti. ilk başta çok ısınamamıştım kendisine ama muayene sırasında ısındım kendisine. işini ii yapan doktorlardan bence. kibar ve de saygılı.

Anladım canım doğru valla
Biz kimseye söylemedik şimdi
Sadece benim annem babam biliyor bide benle eşim:1:
Kafamız rahat valla millete bide onumu anlatacağız
Hiç çekemem kimsenin hesap sormasını cartını curtunu:9:
Şubata daha çok var inşallah maddi anlamda toparlanırsınız
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:49:

bende de yedi sülale duymuştu... :( hatta komşularım bile. oda ayrı bir sıkıntı oluyor. kimseye söylememkle en iyisini yapmıssınız..

selamlar. anca fırsat oldu laptop u ele almaya :) 29 agustos günü ikizler geldi çok şükür. sezeryanla alındılar
36+2 de gelmiş oldular. 2800 ve 2600 kiloları. sağlıkları yerindeydi. 2 gece kalıp çıkardılar. şimdi evde yeni hayatlara alışmaya çalışıyoruz.. ufak oldukları için emme sıkıntılar var, mama veriyorum. süt de yeni yeni gelmeye başladı. sağıp arada ondan vermeye çalışıyorum..
sezeryanın vermiş oldugu agrılar var , yatıp kalkmak hala sıknıtılı.

hizmet hastanesinde yaptım doğumu. memorial ın alt kuruluşu. nur hnm yönlendirdi. dr um akan bey idi.
güzel bi süreç geçirdik hakan beyle de. tavsiye ederm..

darısı isteyen hekrsin başına..tedavide olan arkadaşlar tez zamanda güzel haberlini alırlar inşlh

hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun canım yaaa. birden kendmi senın yerine koydum da acaip özendim sana :)) :nazar: :nazar: :nazar: maşallah subhanallah. inş bizlerede nasip etsin güsel yaradanım :16:

haha :D tonguç bey genelde ortalıkta dolanıyor. bende onun çok fazla muayenelere girdiğini görmedim. sanırım o tampon görevi yapıp, hastasına yetişemeyen doktorların yerine muayenelere giriyo :D:D:D

Sen bizzat görmüşsün galiba
Ben daha adamı görmedim
Arkasından konuşmuş gibi oldum
Şaka yaptım sadece:1:

selamlar. anca fırsat oldu laptop u ele almaya :) 29 agustos günü ikizler geldi çok şükür. sezeryanla alındılar
36+2 de gelmiş oldular. 2800 ve 2600 kiloları. sağlıkları yerindeydi. 2 gece kalıp çıkardılar. şimdi evde yeni hayatlara alışmaya çalışıyoruz.. ufak oldukları için emme sıkıntılar var, mama veriyorum. süt de yeni yeni gelmeye başladı. sağıp arada ondan vermeye çalışıyorum..
sezeryanın vermiş oldugu agrılar var , yatıp kalkmak hala sıknıtılı.

hizmet hastanesinde yaptım doğumu. memorial ın alt kuruluşu. nur hnm yönlendirdi. dr um akan bey idi.
güzel bi süreç geçirdik hakan beyle de. tavsiye ederm..

darısı isteyen hekrsin başına..tedavide olan arkadaşlar tez zamanda güzel haberlini alırlar inşlh

Canim cok sevindim saglikla kucağına aldın bebeklerini maşallah kilolarida cok iyi doğmuşlar benimkiler epeyce küçük doğmuştu biri 2 kilo diğer 2300 dü şimdi toparlandılar cok sukur 2 bebege bakmak basta biraz zor oluyor ama insan bir süre sonra alışıyor Allah kolaylıklar versin canim. Saglikla büyüt bebeklerini insallah

birdaha ne zaman başlayacaksın? ben çok kararsızım :( hesaplarıma göre ekim başı gibi adet olucam aslında ama biraz tedirgin vede gerginim :((((

Ben aslında 3 ayı doldurur doldurmaz başlayacaktım ancak genetik işlemlerim var o nedenle beklemedeyim. Erteledikçe daha zor oluyor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Stressiz başlamak çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Maşallah subhanallah :nazar: Resmen bir insan :emir_bebek: Gözlerim doldu şu an... Güzelce büyüsün sağlıkla gelsin inş...

tonguç bey birkere benim muyeneme girmişti. ilk başta çok ısınamamıştım kendisine ama muayene sırasında ısındım kendisine. işini ii yapan doktorlardan bence. kibar ve de saygılı.

aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmm minicik :16: :16: :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH SÜBHANALLAH
Aman Allah'ım şuna bak ya
Yaradan mevlaya kurban olurum
Şimdiden bile çok tatlııııııı:emir_bebek:
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin sana canım
Bizlerede nasip eylesin bu güzel duyguyu:5:
Nasıl duygulandım nasıll ahh:14::49:

çok teşekkür ederiz teyzeleri
darısı başınıza inşallahhh:49::49::49::49:
allah herkese nasip etsinnn bu güzel mucizeden:nazar::nazar::nazar:

Back