maşallah.insan bakmaya bile kıyamıyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
her isteyenede bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar. sizlere bir şey sormak istiyorum. 1 aşılama yaptırdım ve tutmadı, eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu, bebek anlamında bir faydasını göremesekte eşimin ağrıları gitti en azından. test sonuçlarında morfoloji düşük %3, sayı ml.de 65 milyondu en son, hızlı+yavaş hareketli toplamı da en çok %54 oldu ama bunun %7 sinin hep ileri hareket oluşturdu. şimdi maddi açıdan da bu aralar sıkıntımız var,elimizdeki parayı tüp bebekte deneyelim diyoruz. bu arada aşılamamı istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım, doktorumdan da memnun kaldım, ama 2. bir aşılama yaptırmak istemiyoruz, çünkü morfoloji düşükse bizce başarı şansı yok gibi. hem para hem zaman kaybı olmasın diye tüp deneyelim dedik ve ben burdaki yazılanlardan dolayı hep memoriali düşünüyorum, ama çalışıyorum ve izin almak açısından çok mu zor olur bu merkez benim için. bir de sizce de tüp kararımız doğru mudur? teşekkürler.
canım cevap için çok teşekkürler. inşallah sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın. istanbulda'yım cnm evet ama mesai saatim çooook erken başlıyor, sanırım doktor randevumdan sonra daha da netleşir bu durum. inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz bir gün tedavilerimizden..
tmm cnm çok sağol yarın sabah okurum bende ... benımde 1 başarızız denemem oldu herhalde senle aynı tahlıllerı ısterler o yuzden lütfen istenen bütün tahlillerin isimlerini yazarsan sevinirim istanbulu tam olarak bilmıyorum ve orda daha pahallı olur tahlıller o yuzden herşeyı burda yapıp gitmek ıstıyorummmm... bide yazacağın tahliller adetliykenmı yapılması gerekıyor yoksa normal zamandada olurmu onlarıda yazarsan sevınırım cnm
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayı gibi tedaviye başlamak istiyorum ben de bir kez aşılma yaptırdım olmadı yanlız ben polikistikover hastasıyım bu hastalarda başarı oranları nasıl acaba bide ben biraz kiloluyum ozamana kadar biraz vermeye çalışcam kilonun tüp bebekde olumusuz faktörü varmı yada şansımı azaltırmı bide toplamda maliyet olarak kaça çıkıyor onu merak ediyorum
Sen bizzat görmüşsün galiba
Ben daha adamı görmedim
Arkasından konuşmuş gibi oldum
Şaka yaptım sadece![]()
Ben aslında 3 ayı doldurur doldurmaz başlayacaktım ancak genetik işlemlerim var o nedenle beklemedeyim. Erteledikçe daha zor oluyor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Stressiz başlamak çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun inş.
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayı gibi tedaviye başlamak istiyorum ben de bir kez aşılma yaptırdım olmadı yanlız ben polikistikover hastasıyım bu hastalarda başarı oranları nasıl acaba bide ben biraz kiloluyum ozamana kadar biraz vermeye çalışcam kilonun tüp bebekde olumusuz faktörü varmı yada şansımı azaltırmı bide toplamda maliyet olarak kaça çıkıyor onu merak ediyorum
Maşallah yavrularına. ağlayarak okudum. darısı hepimizin başına olsun.ağrılarında en kısa zamanda diner umarım.
ikizlerim nedeniyle takip ediyodum sürekli seni. şuan memorialdeyim, kısmetse hizmet hastanesinde doğumu düşünüyorum.
habersiz bırakma lütfen.
maşalah seninkilere de. allah sağlıkla, küvöze girmede kucağına almak nasip etsin.
bugün kontrol vardı. herşey yolunda, ufak olan yetişmiş kardeşine kilo olarak. hafif sarılık var ama normalmiş.
hem süt sağıyorum, hem meme savaşları yapıyoruz, hem de mama veriyorum.
küçüğün emmesi hala düzelmiş değil, umarım düzelir.
ben hizmetten memnun kaldım. dr bey de oldukça ilgili. aklınıza takılan bişey olursa mesaj atabilirsiniz. malum bebeklerden pek fırsat yok, sayflar arasında kaybolmasın :)
mrb arkadaslar yarın memorıale ılk muayenemı olacagım semra hanıma randevu almıstım fakat once op. dr lar muayene edıyormus kımı onerırsınız doktor olarak op.dr lerden ?
Ben Nur Hanımın hastasıyım. Kendisinden çok memnunum. Diğer doktorlar hakkında bilgim yok canım. Ama diğerleri de iyidir. Zaten herşeye ekip olarak karar veriyorlar.