• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

içim cız etti yazdıklarını okurken :43:
inşallah inşallah Rabbim yuzunu güldürür de tez zamanda miniğini kucağına almayı nasip eder. sağlıklı sıhhatlı bir şekilde...

aminn arkadaşım... yatıyorum şimdi:43::43:
caktim 10 gun raporu işi mişi de düşünmüyorum.. Allah buyuk..

Herkesin gölüne gore versin.. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
Bugun bi hesap yaptik eşimle tedavinin başlangıcından bu yana 48 defa iğne olmuşum:52::52:

aminn arkadaşım... yatıyorum şimdi:43::43:
caktim 10 gun raporu işi mişi de düşünmüyorum.. Allah buyuk..

Herkesin gölüne gore versin.. Kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
Bugun bi hesap yaptik eşimle tedavinin başlangıcından bu yana 48 defa iğne olmuşum:52::52:

iğne olmak zaten ayrı bir stres. aman zamanı kaçmasın aman yanlış dozda olmasın. ama zamanla alışıyorsun dert değil. oh ii etmişsin canım. yat valla. senden kıymetli mi. bende üç senedir tezhip kursuna gidiyordum. çok yoruluyorum. geçen sene canım çıktı. oyuzden bu seneyi evde geçireyim diyorum. kısmet ya. bakalım duruma göre karar vericem artık.
hadi bakalım hayırlısı..

kısmetse ben de 23 ünde adet olunca memorialde başlamayı düşünüyorum. şimdi geriye tek ve önemli problemim, kalacak yer sorunu. tabi fiyat bakımındanda en uygun olanı..sizler orda hangi otel yada misafirhanede kaldınız. gerçi günlük kiralık dairelerde varmış onlar daha ucuza geliyormuş. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım varsa , yardımcı olursa sevinirim.

günaydın arkadaşlar. Bugün transferimin 4.günü. Akıntılarım başladı benim, normal mi acaba? yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden tedirgin omaya başladım.:26:

merhaba kızlar,
bugün transferimin 4.günündeyim..
perşembe günü 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi..embriyo kalitemiz 5aa olduğu için tek embriyo transferine karar verdik..benim dünden beri adet sansıcısı gibi kasıklarımda ağrılarım var,ve sivilcelerim çıktı tıpkı her adet dönemi öncesi olduğu gibi..biraz umudumu kaybediyorum sanki:( cumartesi test günüm inşallah adet olmam:(

merhaba kızlar,
bugün transferimin 4.günündeyim..
perşembe günü 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi..embriyo kalitemiz 5aa olduğu için tek embriyo transferine karar verdik..benim dünden beri adet sansıcısı gibi kasıklarımda ağrılarım var,ve sivilcelerim çıktı tıpkı her adet dönemi öncesi olduğu gibi..biraz umudumu kaybediyorum sanki:( cumartesi test günüm inşallah adet olmam:(

canım benimde transferimde 4.gün. Bende de hiç bir sancı falan yok, akıntı var sadece, bende bu yüzden tedirginim. Az kalmış test gününe hayırlı haberler alırız inşallah.

canım benimde transferimde 4.gün. Bende de hiç bir sancı falan yok, akıntı var sadece, bende bu yüzden tedirginim. Az kalmış test gününe hayırlı haberler alırız inşallah.

kızlar hiç paniklemeyin akıntıda kasılmalar da normal.hamilelik belirtileri için çok erken daha.en önemli belirtisi de adet olcakmış gibi akıntı ve kasıklarda sızı:)))yani bu belirtiler hamilelik belirtileri de olabiliyor.

aminn canım,
insan ne düşüneceğini şaşırıyor:( hamileliğe dair belirti aramıyorum aslında,sadece her zamanki adet öncesi belirtilerimin olması canımı sıkıyor :( hiç birşey hissetmesem daha rahat olurdum belki:(( en iyisi test gününe kadar hiç bişey düşünmemek ama malesef başaramıyor insan bunu :(

aminn canım,
insan ne düşüneceğini şaşırıyor:( hamileliğe dair belirti aramıyorum aslında,sadece her zamanki adet öncesi belirtilerimin olması canımı sıkıyor :( hiç birşey hissetmesem daha rahat olurdum belki:(( en iyisi test gününe kadar hiç bişey düşünmemek ama malesef başaramıyor insan bunu :(

evet düşünmemek gerçekten mümkün olmuyor.adet belirtileri mutlaka oluypr.bende de olmuştu.hep hastalanmışım gibi lavaboya koşuyodum.hiç rahat bi dönem değil ama kendini rahatlatmaya çalış.bebeğini düşün.ben çok umutluyum yaseminden de senden de.inşallah hayırlısıyla test günü pozitifi görücez

Adenes ve Yasemin bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşaallah. Biliyorum düşünmemek imkansız ama stres yapmayın ki bebekler de etkilenmesin. Hamile kalan arkadaşların hemen hemen hepsi adet belirtileri yaşadı bu çok normal. Kasık ağrıları, göğüs şişlikleri olan şeyler. Güzel haberler inşaallah...

evet düşünmemek gerçekten mümkün olmuyor.adet belirtileri mutlaka oluypr.bende de olmuştu.hep hastalanmışım gibi lavaboya koşuyodum.hiç rahat bi dönem değil ama kendini rahatlatmaya çalış.bebeğini düşün.ben çok umutluyum yaseminden de senden de.inşallah hayırlısıyla test günü pozitifi görücez

ara sıra elimi koyup konuşuyorum bebişimle :) orda olduğunu düşünmek bile heyacan veriyor inanamıyorum ..
son günlerde daha bir artar eminim stres, sürekli lavabo kontrolleri başlar :) inşallah pozitifi görürüz inşallah...

Adenes ve Yasemin bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşaallah. Biliyorum düşünmemek imkansız ama stres yapmayın ki bebekler de etkilenmesin. Hamile kalan arkadaşların hemen hemen hepsi adet belirtileri yaşadı bu çok normal. Kasık ağrıları, göğüs şişlikleri olan şeyler. Güzel haberler inşaallah...

amin canım inşallah..

amin canım inşallah..

Adenes ve Yasemin bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşaallah. Biliyorum düşünmemek imkansız ama stres yapmayın ki bebekler de etkilenmesin. Hamile kalan arkadaşların hemen hemen hepsi adet belirtileri yaşadı bu çok normal. Kasık ağrıları, göğüs şişlikleri olan şeyler. Güzel haberler inşaallah...[/QUO

amin canım..inşallah güzel haberlerle geliriz..

kızlar hiç paniklemeyin akıntıda kasılmalar da normal.hamilelik belirtileri için çok erken daha.en önemli belirtisi de adet olcakmış gibi akıntı ve kasıklarda sızı:)))yani bu belirtiler hamilelik belirtileri de olabiliyor.

inşallah canım öyle olsun inşallah.çok teşekkür ederim biraz rahatladım gerçekten

aminn canım,

canım ya aynen, ne düşünüyorsam özetlemişsin gerçekten. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya o hesap. çok korkuyorum adet belirtilerinden. kızlar yazmışlar normal endileşenmeyin diye Allah razı olsun biraz rahatladım ben. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu kafalarımızı biraz dağıtmamız lazım yanlız:21:

Back
X