• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

esmerim canım tebrik ederim çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin etsin.:nazar::nazar:yazdıklarını okurken kalbim sıkıştı valla.konuştuğumuz hastaneyemi gittin.mesajına cevap verdim gördünmü bilmiyorum

arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. Esmerim canım hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin adına.

arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. Esmerim canım hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin adına.[/QUOT

canım üzülme desemde bi işe yaramıycak biliyorum ama lütfen içini ferah tutmaya çalış.bundan sonrası için bol bol dua et.senin sağlığın herşeyden önemli.

umutage canım yarın badaba başlıycak bütün evde.sonra odasını almaya gigicez bebişin.geldiğinde çekerim mutlaka fotoğrafını canım:)))

esmerim canım tebrik ederim çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin etsin.:nazar::nazar:yazdıklarını okurken kalbim sıkıştı valla.konuştuğumuz hastaneyemi gittin.mesajına cevap verdim gördünmü bilmiyorum

Cnm benım gördüm yazdıgını çok sağol bundan sonra o doktora gidecem bugun başka hastaneye gittim sadece tahlıl yaptırdım 2 gün sonra dediğin hastaneye gideceğim ....

Canan ve Yasemin ne desek boş... Allah sabrını versin inşaallah. Şimdi dünya çökmüş gibi gelecek ama inanın bana yarın yepyeni umutlarla uyanacak ve yeni tedaviyi düşüneceksiniz... Sadece sabır ve dua... Allah yardımcınız olsun...

Esmerim canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

Kokoçi yavrun sımsıkı tutunsun sana inşaallah...

Adenes sen ne yaptın? Test gününün geçmiş olması lazım? Merak ettim seni...

Cnm benım gördüm yazdıgını çok sağol bundan sonra o doktora gidecem bugun başka hastaneye gittim sadece tahlıl yaptırdım 2 gün sonra dediğin hastaneye gideceğim ....

:28:

maalesef canım degerım düştüü 22 yee omadı yınee kısmet dıyorum ıns sızlerden guzel haber alırım da moralım yerıne gelır. Dr da aradı rahım fılmı cekerız artık arastırmak lazım dıyor 1. negatıfte solemıstım arastırın ıkıncısınde aynı seyı yasamayalım dıye ama 2. negatıfı gormeden yapmıyorlar ıste allah yardımcımız olsun yıne denıycem

hayırlısı olsun canım yaaa. bende de sol yumurtalıkta bir sorun çıkmıştı. kesin sonuç için ameliyat önerdi nur hanım. ama semra hanım gerek yok, bu tutmazsa o zaman ameliyat yaparız dedi. kendilerince bir yol izliyorlar işte. Rabbim bir daha hayal kırıklığı yaşatmasın inş

Merhaba arkadaşlar, sonucum maalesef olumsuz. Açıkçası bundan sonrası içinde çok umutlu değilim. Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu da biliyorum ama ben kendimden umudumu kestim sanırım. Ben ne kadar onu istersem isteyeyim yavrum beni istemiyor. Rabbim çok büyük ve kerem sahibi, evveli de ezeli de bilen o. Demek ki benim evlat sahibi olmamam gerekiyor diye düşünüyorum artık. Gerçekten insan kendini tarifsiz bir şekilde kötü hissediyor. Dilerim rabbimden hiçbirinize bu duyguları yaşatmasın, çok fazla uğraştırmadan evlatlarınızı bağışlasın.Allaha emanet olun.

yasemincim böyle söyleyipde bizide üzme ne olur :( bebeğim beni istemiyor da ne demek. her yavru annesini ister. Rabbim bolbol sabırlar versin. inş en kısa zamanda senınde yüzün gülecek ben inanıyorum..

slm kızlar eşim iş çıkışı sonucu aldı geldi çok şükürrrrrrrrrrrrr bende hamileyımmmmmmmmm bunu yazabılmek bıle suan bana mucize gibi gelıyor değerim 64.22 çıktı hemen nur hanımı aradım biz gününde yapılan tahlılden yanayız dedı ama değerin güzel dedı 2 gün sonra tekrarlıcam artık inşallah hayırlısı olur rabbime çok şükür bize b u günleri yaşattıııı.... allahım isteyen herkeze versin ...

YASEMİNCİM SANADA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM HAKKINDA HAYILRISI DEMEKTEN BAŞKA DİCEK BİŞİ BULAMIORUM ÇÜNKÜ ŞİMDİ NE DESEM BOŞ GELECEK ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAHIM SABRINA SABIR KATSIN

esmerim, sen nur hanımı arayıp güsel haberlerini verirken bende eşimle muayeneden çıkmış nur hanımın karşısında oturuyorduk :) Allah Allah dedik kimki acaba bu hasta, nur hanım bilmiyomu değerlerini, diye konuşurken bak şimdi işin aslı çıktı. hatta telefonda sana da demişti aceleci çıktın diye :D demek ondanmış :) hadi bakalım Allah tamamına erdirsin.
hayat ne garip değil mi? senın haberinle sevinirken yasemıne üzüldük :( Rabbim herkesın hakkında hayırlısını nasip etsin...

arkadaşlar bugun nur hanıma görundum herşey yolunda dedi. Allah kısmet ederse cmrts gunu transferim var. bana bu jeli verdiler nasıl kullanacağımıda anlattılar ama ben çok anlamadım. tecrubeli arkadaşlar bana özelden yazabilir mi???

Canan ve Yasemin ne desek boş... Allah sabrını versin inşaallah. Şimdi dünya çökmüş gibi gelecek ama inanın bana yarın yepyeni umutlarla uyanacak ve yeni tedaviyi düşüneceksiniz... Sadece sabır ve dua... Allah yardımcınız olsun...

Esmerim canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

Kokoçi yavrun sımsıkı tutunsun sana inşaallah...

Adenes sen ne yaptın? Test gününün geçmiş olması lazım? Merak ettim seni...

merhaba canım,malesef iyi haberler veremiyorum :(
cumartesi günü test günümüzdü değerimiz 36 çıktı bugün testi tekrarladık ve düşüşe geçmiş 27..
kimyasal gebelik olduğunu söyledi nur hanım..ilaçları bıraktım..adet olmayı bekliyorum bende durumlar böyle..
esmerim çok tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin, inşallah:nazar:..iyi haberler umut oluyor..
canan ve yasemin inşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz bir gün..allah'tan sabır ve isyan etmeden bu sınavı atlamayı diliyorum..

Back
X