• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba canım,malesef iyi haberler veremiyorum :(
cumartesi günü test günümüzdü değerimiz 36 çıktı bugün testi tekrarladık ve düşüşe geçmiş 27..
kimyasal gebelik olduğunu söyledi nur hanım..ilaçları bıraktım..adet olmayı bekliyorum bende durumlar böyle..
esmerim çok tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin, inşallah:nazar:..iyi haberler umut oluyor..
canan ve yasemin inşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz bir gün..allah'tan sabır ve isyan etmeden bu sınavı atlamayı diliyorum..

Allah sabır versin güzelim. Elbet var bir hayrı bunun da. İnşaallah bundan sonraki tedavinde gelir meleğin. Ne güzel demişsin, bu bir sınav... Allah hepimize alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin...

Allah sabır versin güzelim. Elbet var bir hayrı bunun da. İnşaallah bundan sonraki tedavinde gelir meleğin. Ne güzel demişsin, bu bir sınav... Allah hepimize alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin...

aminn,hep hayırlısını diledik...rabbim yarattığı kulun dayanma gücünüde biliyor muhakkakki...o ne zaman dilerse o zaman olacak ötesi yok bunun bir kez daha anladım..kaliteli embriyo,uygun şartlar herşey bir araya gelsede olmuyor....

aminn,hep hayırlısını diledik...rabbim yarattığı kulun dayanma gücünüde biliyor muhakkakki...o ne zaman dilerse o zaman olacak ötesi yok bunun bir kez daha anladım..kaliteli embriyo,uygun şartlar herşey bir araya gelsede olmuyor....

canım gecmıs olsun ne dıyeyım bende hala şoktayım benımde aynıydı en ıyı grupdasınız kalıtelı embrıyo gebelık beklıyoruz dıyorlar sonuc yıne aynı allah derdını verdı dermanınıda verır ıns dua etmekten baska care yok

Canan ve Yasemin ne desek boş... Allah sabrını versin inşaallah. Şimdi dünya çökmüş gibi gelecek ama inanın bana yarın yepyeni umutlarla uyanacak ve yeni tedaviyi düşüneceksiniz... Sadece sabır ve dua... Allah yardımcınız olsun...

Esmerim canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

Kokoçi yavrun sımsıkı tutunsun sana inşaallah...

Adenes sen ne yaptın? Test gününün geçmiş olması lazım? Merak ettim seni...

dediğin gibi inci tanesi sabır ve dua bakalım hayırlısı hakkımızda

kızlar negatıf sonuctan sonra ben dr dan ılgı gormedım acıkcası sasırdım da. Bugün Prod Engın oralda randevu aldım onunladagorusmek ıstedım bakalım o ne onerecek ıkı taraflada gorusup karar verıcem artık sızıde bılgılendırırım

bu arada esmerım tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns.Darısı da bızım basımıza

canım gecmıs olsun ne dıyeyım bende hala şoktayım benımde aynıydı en ıyı grupdasınız kalıtelı embrıyo gebelık beklıyoruz dıyorlar sonuc yıne aynı allah derdını verdı dermanınıda verır ıns dua etmekten baska care yok

teşekkür ederim arkadaşım,cumartesi 36 sonucu görünce içimde bir umut vardı açıkcası :( nur hanım daha tedavinin başında söylemişti herşey güzel gider ama olmayadabilir,herşey kötü gider gibi olur ama tutabilir bol şans diliyorum demişti..işte tamamen allah'ın bileceği iş doktorlarda ellerinden geleni yapıyorlar..geçmiş olsun hepimize...

bize de hep öyle söylüyorlar. en ii grupdasınız harikasınız vs. ama biz o sözlere aldanıpda çok umutlanmıyoruz eşimle. çok etkilemiyor yani beni. herşey Allah dan. hakkımızda hayırlısı...

cumartesi günü test günümüzdü değerimiz 36 çıktı bugün testi tekrarladık ve düşüşe geçmiş 27..
kimyasal gebelik olduğunu söyledi nur hanım..ilaçları bıraktım..adet olmayı bekliyorum bende durumlar böyle..
esmerim çok tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin, inşallah:nazar:..iyi haberler umut oluyor..
canan ve yasemin inşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz bir gün..allah'tan sabır ve isyan etmeden bu sınavı atlamayı diliyorum..

inşallah canım benim, bizde o günleri görürüz.

bize de hep öyle söylüyorlar. en ii grupdasınız harikasınız vs. ama biz o sözlere aldanıpda çok umutlanmıyoruz eşimle. çok etkilemiyor yani beni. herşey Allah dan. hakkımızda hayırlısı...

bende kendımı cok kaptırmamaya çalışıyorum ama nasıl oluyorsa hayaller kuruyorsun yani insan kendine söz geciremiyor ki arkadaşım

Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.

Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.

akasyacım bence hiç üzülme benım 31 yumurtam vardı olmayınca olmuyor. Allah büyüktür hiç kendını yıpratma allah yardımcın olsun inş güzel sonuclar alırsın. Şİmdiden stres yapmaya gerek yok

OYLEEE DEMEEEEEE... ŞANSSIZLIK DEME... BENI GETIR AKLINA... HEPI TOPU, ALTI USTU 1 TANEYDI.. YOKTU BASKA... AMA OLDU :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
HER SEY ALLAH IN TAKDIRI... SADECE DUA ET..

akasyacım bence hiç üzülme benım 31 yumurtam vardı olmayınca olmuyor. Allah büyüktür hiç kendını yıpratma allah yardımcın olsun inş güzel sonuclar alırsın. Şİmdiden stres yapmaya gerek yok

OYLEEE DEMEEEEEE... ŞANSSIZLIK DEME... BENI GETIR AKLINA... HEPI TOPU, ALTI USTU 1 TANEYDI.. YOKTU BASKA... AMA OLDU :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
HER SEY ALLAH IN TAKDIRI... SADECE DUA ET..

Allah razı olsun kızlar. Benim genetik test yapılacağı için sayı biraz daha önemli. Ama tabii 5 taneden de olacağı varsa olur.. İnşallah altın yumurtam bana gelir.. Allah bilir.. Herşeyin hayırlısı inşallahh.. :nazar::nazar:

esmerim452 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel umut oldun herkese, hepmizin güzel haberlere ihtiyacımız var allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim hep beraber :nazar::nazar::nazar:

amin canım inşallah allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu dün gece doğru dürüst uyuyamadım hep dua ettım allahım bana yaşatın bu mutlulugu isteyen herekzede yaşat hrkeze kendı canından kendı bağından evlatlar ver dedım ...

elbette verecesınız güzel haberler sadece herşeyın bı vaktı zamanı var... bende o kadar umutsuz zamanlar gecırdımkı ama hep bu defa da olmazsa olana kadar ben devam edıcem allahım herşeyın vaktını zamanını bilir elbet bol bol dua edin herşeyden önemlısı bu..

teşekkür ederim arkadaşım,cumartesi 36 sonucu görünce içimde bir umut vardı açıkcası :( nur hanım daha tedavinin başında söylemişti herşey güzel gider ama olmayadabilir,herşey kötü gider gibi olur ama tutabilir bol şans diliyorum demişti..işte tamamen allah'ın bileceği iş doktorlarda ellerinden geleni yapıyorlar..geçmiş olsun hepimize...

adenescim üzülme demeyeceğim çünkü bende snın gıbıyım uzulme dıorlar ama bır kulagımdan gırıyor bır kulagımdan cıkıyor bızı bızden baskası da anlayamıyor. Allah sevdıklerımıze can sağlıgı versın ıns bızımde yuzumuzu guldurur. Senın kacıncı denemen dı

Back
X