Merhaba fıstık. İnşaallah o bir yumurta senin altın yumurtandır ve yavruna kavuşursun... Allah yardımcın olsun...
Çok şükür mercanım. Ben de sizi ve fındıklarınızı çok seviyorum

Her şeyinin yolunda olmasına çok sevindim. Hep böyle sürsün inşaallah...
Öncelkle tedavin hayırlı olsun canım. Arkadaşlar yazmış, ben de bildiklerimi ve yaşadıklarımı yazayım. İğnelerini arkadaşların dediği gibi ateş eczanesinden de alabilirsin hastanede ilaçlardan sorumlu biri var oradan da alabilirsin, 5 dk içinde getiriyorlar sana. Sonra hemşire sana nasıl yapılacağını gösteriyor. İnan bana çok basit. Yaptığın alan kanamıyor bile. İlk 7-8 gün sadece yumurta geliştirici iğne yapıyorsun. Bir gün sağdan yaptıysan diğer gün soldan yaparsın. Opu'ya 2-3 gün kala geliştiricilerin yanında bir de baskılayıcı iğne veriyorlar. Birer saat arayla yapıyorsun. Opu'dan 36 saat önce de çatlatma iğnesi yapacaksın. Hiç meraklanma seni yönlendirecekler. Opu odaları var, bildiğimiz ameliyathaneler gibi değil. Muayene odasından biraz daha geniş, o malum koltuktan var. Opu'ya girmeden seni odaya alıyorlar. Orada ameliyat önlüğü giyiyorsun sonra sandalyeyle opu yerine götürüyorlar. Eşyalarını odada bırakabilirsin. Opu'dan sonra sedyeyle odana çıkarılıyorsun. Kahvaltı getiriyorlar. Biraz dinlendikten sonra ayrılıyorsun. Yanında pijama götürmene gerek yok. Önlükle yatıyorsun, örtü de oluyor zaten.
Hormon testleri için aç gitmene gerek yok. Kan vereceksin ardından muayene sonra da ayrılacaksın hastaneden. Öğleden sonra seni arayıp ilaç dozunu ve ertesi gün kaçta geleceğini söyleyecekler.
Canancım hsg'yi nerede çektireceksin?
Amin inşaallah...
Kromozom testini ben Zeynep Kamil'de ücretsiz yaptırdım. Memorial'da kişi başı 400 tl istediler.[/QUOT
İncicim hsg yı radyomarda çektircem. yarın gelişmeleri yazarım sıze. MEmorıal çok ıstıyor ya devlette ne zaman gelıyor sonuc canım