• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayırlısı olsun canım
yumurta toplama tedaviye ilk başladığın günden kaç gün sonra oldu.
genetik testi herkez yaptırıyormu

Canım reglin 3. günü perşembe ilk iğnemi vurmuştum. Öbür hafta cumartesi akşamı çatlatma iğnemi yaptım. Pazartesi toplama oldu. Yani tedaviye başladığımın 11. günü toplandı. Genetik testi herkes yaptırmıyor. Ben de genetik hastalık var. Zaten o yüzden tüp bebek yaptırıyorum.

Evet. 2.gün yapan yerler de var ama daha çok en erken 3.gün oluyor. 5.güne götürmeye çalışıyorlar. 5.gün embriyosu daha iyi oluyor.

şirketten izin almak istiyorum ama kaç gün almam lazım onu bilemiyorum.
yumurta toplama gününden transfer gününe kadar izin almam şart
hergün hastaneye gidilmiyorki :(

Ayy canım yaaa.. Ne kadar da sevimli prenses :16: Valla hormonlarım tavan yaptı. :27:Çok duygulanıyorum bu bızdıkları görünce:16: Alllah güzel günlerde,sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.. Canım bu arada takibi Nur Hanım yaptı demişsin. Ne kadar ödedin hastaneye ? Muayeneler ne kadar ? Tüp bebek yaptıranlara indirim yaapıyorlar mı ? :26:

amin canım.hastaneye muayene ucretı 210 tl verıyodum 2 kere detaylı ultrason yapıldı 400 tl hr seferınde.onun dısında bıara enfeksıyon ıcın test yaptıdım oda 300 tl dı.bırde ufak tefek rutın tahlıler var.onlarıda tam hatırlamıyorum ama 80 tl felan cıvarıydı.ekstra bır ındırım yok.sadece dogum da ındırım var tup bebek hastalarına

şirketten izin almak istiyorum ama kaç gün almam lazım onu bilemiyorum.
yumurta toplama gününden transfer gününe kadar izin almam şart
hergün hastaneye gidilmiyorki :(

Yumurta toplamadan sonra izin almana gerek yok. Çünkü o işlemden sonra transfere kadar hastaneye gitmeyeceksin. O gün alsan yeterli. Anestezi verecekler çünkü. Transferden sonra izin almanı tavsiye ederim. Onun için de 3-4 gün yeterli tabi daha fazlasını verirlerse al derim.

bebişin hayırlı olsun
inşallah bizde o günleri görürüz.
Nur hanımıda burdan buldum zaten :) okadar çok memnun kalan varki.
inşallah bizde memnun kalırız

ınsallah gorursunuz canım.bebegım hareket etmıyor dıye aradım.ultrasona ve nst ye gıttmemı soyledı.aksamdı gıttım bana haber ver dedı.bende gec oldu dıye aramadım sabah benı aramıstı hemen ne yaptın dıye.boyle ınc dusuncelı bırıdır o benım artık doktorum degıl ablam.bız ona oyle dıyoruz.kızımın resımlerını her fırsatta gonderıyorum ona:nazar::nazar:

amin canım.hastaneye muayene ucretı 210 tl verıyodum 2 kere detaylı ultrason yapıldı 400 tl hr seferınde.onun dısında bıara enfeksıyon ıcın test yaptıdım oda 300 tl dı.bırde ufak tefek rutın tahlıler var.onlarıda tam hatırlamıyorum ama 80 tl felan cıvarıydı.ekstra bır ındırım yok.sadece dogum da ındırım var tup bebek hastalarına

Canım sezeryan mı oldu ? Ne kadar aldılar ? Henüz bebek yok ama soruyoruz işte :9:

Yumurta toplamadan sonra izin almana gerek yok. Çünkü o işlemden sonra transfere kadar hastaneye gitmeyeceksin. O gün alsan yeterli. Anestezi verecekler çünkü. Transferden sonra izin almanı tavsiye ederim. Onun için de 3-4 gün yeterli tabi daha fazlasını verirlerse al derim.

yarından sonra yumurta toplamaya kadar hergün yada günaşırı çağıracaklarmış
hergün çok uzun sürüyormu işlem yine işe yetişmek için soruyorum

yarından sonra yumurta toplamaya kadar hergün yada günaşırı çağıracaklarmış
hergün çok uzun sürüyormu işlem yine işe yetişmek için soruyorum

Evet genelde her gün çağırıyorlar ama randevuların sabahtan olacak. Kan verip muayene olacaksın. En fazla yarım saat taş çatlasa 1 saat.

Akasyam ilk tedavimde ben de soruyordum sürekli ama bıraktım sonradan :1: Hele bir gelsinler de doktor da hastane de hallolur inşaallah...

Heheh :9: İncim evim yakın olsa ben de Nur Hanım ile devam etmeyi çok isterdim. Yine de fiyatı öğrenelim de belki lazım olur :34: bu konuda güzel atasözlerimiz var. " Doğmamış çocuğa don biçmek " efendim " dereyi görmeden paçayı sıvamak " :9::9: :1: vs vs ...

Canım sezeryan mı oldu ? Ne kadar aldılar ? Henüz bebek yok ama soruyoruz işte :9:

sezeryan 7600 tl normalde 6500 tl olması lazım tup bebek fıyatı bu.benım kızım erken dogucaktı bu bellıydı memorıalde kuvoz fıyatı gecelık 3000-2000 arasıymıs bende baska hastane buldum ordada takıbımı yaptırıyordum ama aynı zamanda 2 haftada bır nur hnm a da gıdıyordum.memorıalde yapmadım dogumu maleseff.erken dogmasaydı yapıcaktım ama..

sezeryan 7600 tl normalde 6500 tl olması lazım tup bebek fıyatı bu.benım kızım erken dogucaktı bu bellıydı memorıalde kuvoz fıyatı gecelık 3000-2000 arasıymıs bende baska hastane buldum ordada takıbımı yaptırıyordum ama aynı zamanda 2 haftada bır nur hnm a da gıdıyordum.memorıalde yapmadım dogumu maleseff.erken dogmasaydı yapıcaktım ama..

Anladım canım. çok çok sağol. Ben de hamile kalırsam ( inşalllahh :16:) benim de erken doğar. 8. ayda falan :25: Aslında bildiğim kadarıyla bebek yoğun bakım ücretini özel hastanede de olsa SGK karşılıyor. Araştırmak lazım.. Sağlıkla gelsinler de bir şekilde hallolur.. :16:

Evet genelde her gün çağırıyorlar ama randevuların sabahtan olacak. Kan verip muayene olacaksın. En fazla yarım saat taş çatlasa 1 saat.

ozaman şimdiden izin almak yerine yumurta toplama günü ve transfer günüyle birlikte birkaç gün daha izin alsam daha manalı olacak :)

canım çok teşekkür ederim cevaplar için biraz fazla soru sordum ama izin olayı benim canımı baya bi sıktıda kimseyede bişey söylemiyorum ama hergün gidince anlayacaklar napalım

ozaman şimdiden izin almak yerine yumurta toplama günü ve transfer günüyle birlikte birkaç gün daha izin alsam daha manalı olacak :)

canım çok teşekkür ederim cevaplar için biraz fazla soru sordum ama izin olayı benim canımı baya bi sıktıda kimseyede bişey söylemiyorum ama hergün gidince anlayacaklar napalım

Rica ederim ne demek :16:
Hakkında hayırlısı olur inşaallah...

Canım merhaba? Ultrason için doktora gittin mi? kesesini gördünüz mü inşallah? merak ettim,ikinizde Allaha emanet olun

Back
X