• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım paylaşıcam ama ben bir haftadır kaybetme duygusunu her an dozu artarak yaşıyorum.
bebeklerim 7.ayı görmeden zaten bişey almam ama kendime bile korkudan bir şey alamıyorum.
bütün olumsuzluklar beynimi kemiriyor.eşim bir pantolon almış giymeye cesaret edemiyorum.kadın beni ne hale getirdi.
neyse daha fazla moral bozucu şeyler anlatmayayım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun.

Kıyamam ya :5: Kendini bırakma ve moralini bozma mercanım bebeklerin de etkilenmesin. Dua edeceğiz, ikisi de sağlıkla doğacak inş. Allah'a emanet olun kuzum...

canım paylaşıcam ama ben bir haftadır kaybetme duygusunu her an dozu artarak yaşıyorum.
bebeklerim 7.ayı görmeden zaten bişey almam ama kendime bile korkudan bir şey alamıyorum.
bütün olumsuzluklar beynimi kemiriyor.eşim bir pantolon almış giymeye cesaret edemiyorum.kadın beni ne hale getirdi.
neyse daha fazla moral bozucu şeyler anlatmayayım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun.

Canim Allah korusun o ne demek kaybetmek felan.. Olumsuz dusunme lutfen.. Pozitif ol onlara eneji gitsin... Annelerinin enerjisi onlara guc versin..
Soyle dusun biri daha hareketli biri daha sakin olacak yumoslarin... Sen kalbini ferah tut.. Hepimiz Allah a emanetiz.. Kendine cok dikkat et.

canım,çok sağol tatlım.ben sizleri okuyup takip ettim ama elim kolum kalkmadı bir haftadır.tatlım benim durumumda sorun ilerleyen haftalarda oluşabiliyormuş.tek kordonla beslendikleri için bebekler arasında kan alışverişinde de sorun olabiliyormuş.doktor korkuttu biraz.yok çok hareketsiz,yok bunda 5 günlük fark var bak daha önceye göre artmış ,kalp atışıda zayıfmış bıdı bıdı söylendi .ne olacak ne yapıcaz diyorum bekliycez gerekirse bir karar vericez diyor.ona söylemek kolay tabi.kadın bana senin durumunda hamile kalmakta bişeydir dedi ya.:14:

ay ne kadar sinir bir doktormuş ya bu ne demek kim ister bunları yaşamayı ama nasip işte moral vereceklerine moral bozuyorlar Allahım yardım etsin inş hersey hemen duzelir

canım,çok sağol tatlım.ben sizleri okuyup takip ettim ama elim kolum kalkmadı bir haftadır.tatlım benim durumumda sorun ilerleyen haftalarda oluşabiliyormuş.tek kordonla beslendikleri için bebekler arasında kan alışverişinde de sorun olabiliyormuş.doktor korkuttu biraz.yok çok hareketsiz,yok bunda 5 günlük fark var bak daha önceye göre artmış ,kalp atışıda zayıfmış bıdı bıdı söylendi .ne olacak ne yapıcaz diyorum bekliycez gerekirse bir karar vericez diyor.ona söylemek kolay tabi.kadın bana senin durumunda hamile kalmakta bişeydir dedi ya.:14:

canım benım gecmısı okuyamıyorum ama eger ıstanbuldaysan ve durumun varsa memorıala gel derım kesınlıkle kendını daha ıyı hıssedersın..:4:

Mercan allah yardımcın olsun canım benim, ikiz bebişlerin sağlıkla gelişir inşallah.. İnşallah hiçbirşey olmayacak:nazar: içini ferah tut kendini de bebişlerini üzme emi.. Kendi doktoruna durumu söyle birde... bak bakalım ne diyecek bu yoruma... yada İncinin dediği gibi İstanbula yada daha yakın bir başka doktor mu bulsan? Her doktor farklı ben Nur hanıma kadar 4 ayrı doktora gittim sinir ettiler beni tavırlarıyla.. Güvendiğin başka bir doktorun fikrini almaya çalış..
Sevgilerr

Kıyamam ya :5: Kendini bırakma ve moralini bozma mercanım bebeklerin de etkilenmesin. Dua edeceğiz, ikisi de sağlıkla doğacak inş. Allah'a emanet olun kuzum...

amin canım.Allah razı olsun.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.

Canim Allah korusun o ne demek kaybetmek felan.. Olumsuz dusunme lutfen.. Pozitif ol onlara eneji gitsin... Annelerinin enerjisi onlara guc versin..
Soyle dusun biri daha hareketli biri daha sakin olacak yumoslarin... Sen kalbini ferah tut.. Hepimiz Allah a emanetiz.. Kendine cok dikkat et.

canım,insanın elinde değil ki.inan elimden geleni yapmaya çalışıyorum.inşallah dediğin gibi olur.biri sakin diğeri hareketlidir.sağol tatlım

ay ne kadar sinir bir doktormuş ya bu ne demek kim ister bunları yaşamayı ama nasip işte moral vereceklerine moral bozuyorlar Allahım yardım etsin inş hersey hemen duzelir

canım tamam bizi pış pışlamak zorunda değiller ama bari üzmesinler ya.zaten hormonlar tavan yapmış durumda. sağol canım inşallah sorun çıkmaz.

canım benım gecmısı okuyamıyorum ama eger ıstanbuldaysan ve durumun varsa memorıala gel derım kesınlıkle kendını daha ıyı hıssedersın..:4:

canım,başka şehirdeyim şu durumda gelmem zor ama çarşaba günü kendi doktorum Allah korusun olumsuz bişey derse bir saniye durmam hemen gelirim.zor buldum meleklerimi.imkanım olmasada elimden geleni yaparım.

Mercan allah yardımcın olsun canım benim, ikiz bebişlerin sağlıkla gelişir inşallah.. İnşallah hiçbirşey olmayacak:nazar: içini ferah tut kendini de bebişlerini üzme emi.. Kendi doktoruna durumu söyle birde... bak bakalım ne diyecek bu yoruma... yada İncinin dediği gibi İstanbula yada daha yakın bir başka doktor mu bulsan? Her doktor farklı ben Nur hanıma kadar 4 ayrı doktora gittim sinir ettiler beni tavırlarıyla.. Güvendiğin başka bir doktorun fikrini almaya çalış..
Sevgilerr

canım dediğim gibi çarşamba günü hem kendi doktorumla görüşücem onun yorumu doğrultusunda müstecep beylede görüşücem.keşke istanbulda yaşasaydım.canım bu doktor kendi doktorum değildi zaten.bir dahada görmem inşallah onu.Allah hepimizi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

mercancım ikizlerin bri hep 1 hafta 2 hafta geriden gelşr zaten.sen hiç sıkma canını 5 gün ne ki.ilerleyen zamanda birbirlerine yetişir onlar annesi.hiç evham yapma kendi doktorun ne derse dinle onu.sağlıkla doğacaklar inşallah.

cnm benımde test yaptıgım gün çok az bi kanamam olmustu nur hanımı aradım hemen banada coraspirini bırak testını tekrarla demıstı testi tekrarladım düşüş yoktu coraspirinide bıraktım kanamam durdu zaten kanama gibi değildi 1-2 damla bişeydi jelede devam edıyorum o günden beri onu kes demedı bana

Bugun testimizi yaptirdik canim. Cok sukur sonuclar ii cikti :) bende ki daha fazla olunca korktum biraz. Ama cok sukur bugun rahatladik :)

kızlar günaydın:16: benim test tarihim kısmetse 17 sinde ..şuana kadar bir belirti yaşamadım...sadece iğneden dolayı heralde ateş ve yorgunluk var...sizlerde durum nedir..Akasyacım bugün heycanlı gün...güzel haberlerini bekliyorum ..sen hiç belirti yaşadınmı

canım güzel haberle gelirsin inşallahhhhhhhhh:49::49::49::49::49:

Sevdacım gecmıs olsun canım kafana takma bak kanaması olanlar oluyormus sakın stres yapma olurmu bebişin seninle bunu skın unutma

Fıstıkcım çarşambada seni bekleyeceğiz inş bebeklı haberler verırısınız yaa allah gönlumuze göre versın :)

Kızlar müjdeli haberlerle geldim :16:
Akasya'mız hamile şükürler olsun :16::nazar:

hayırlı olsun.çok sevindim.
Allah hepimize nasip eder inşallah

çok şükür yaa çok sewındımm ins sağlıklı gebelik olurda kucağına aldıgı günüde duyarızz sıra sende fıstıkk :)

çok güzel ya:46::46::46::46::46::46::46::46:
çok şükür allaha :49::49::49::49:

ayyy akasyaya çok sevindimmmm.güne güzel haberlerle başladık sevdacım devamı senden gelsin inşallah canım.bizi merakta bırakma.

:nazar::nazar:Akasyaaa canim hayirli ugurlu olsunn cokkk sevindim:nazar::nazar:... Allah kucagina almayi nasip etsin aminnnnn

stres bitti çok şükürrr...Allahım tamamına erdirsin inşallahhh

kızlar İnşallahhh bende güzel haberler alırım...çok heycanlı ve stresliyim..Allahım yüzümü güldürür inşallahhh

tebrik ederim canım. bebeğin hayırlı olsun. darısı bizlerin başına:)

arkadaşlar bende sizler gibi memorial macerama cumartesi günü başlamış bulunuyorum. nur hanımla görüştük ve bizden bazı testler istedi.
testlerin sonucuna göre tedavimiz şekillenecek. bizim problemimiz pko. malesef ben polikistiğim. aranızda polikistik olupda ilk seferde pozitif sonuç alan varmı merak ediyorum.

akasya canım çok sevindim :nazar: Allah tamamına erdirsin.test tarihini biliyordum okulda girip okudum ama yazamadım sana.

incim her zaman olduğu gibi yetişti ve hepimize güzel haberi getirdi.birimizede incimin müjdesini vermek en kısa zamnda nasip olsun inşallah.

darısı tedavide olan test tarihi bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.

sevda,umutegenin dediği gibi 6.haftadan itibaren kanama ile cebelleşiyorum.ara ara ve hep hafta sonuna gelen vakitlerde beni korkutan, doktoru bugün nerden bulucam stresine iten her defasında çok şükür bunuda atlattık dedirten hafif kanamalarım var.haftasonunuda bu sebeple yine yatarak geçirdim.inşallah seninkiler son olur.

kızlar,geçen pazartesinden beri moralim kötü.doktorumun yönlendirdiği profla muayenem kötü geçti.bebklerimden biri çok hareketsiz ve kalp atışı zayıftı.bebğim 5 günde geriden geldiği için doktor bekleyip görücez vs.dedi ve hep olumsuz konuştu.yeni yeni toparlanıyorum.çarşamba günü kendi doktorumla muayenem var.anlayacağınız her anı korku ile geçiriyorum.

Allah hepimizi korktuklarımızdan emin, umduklarımızada nail eylesin.

akasya tebrik edrim inş diger arkadaslarda hayırlısı ile olumlu haberler alırlar darısı bizlerin basına...

akasta çok çok sevindim canım:nazar::emir_bebek:
allah tamamına erdirsin inşallah:emir_bebek:

akasya..............
Canım meraktan öldüm :1: ancak bakıyorum neler oldu diye.
Bebiş geliyormuş Süper haber :nazar::nazar::nazar::nazar:
Nazarlıklarını gönderdim hep güzel haberlerin gelsin allah sağlıkla tamamına erdirsin :emir_bebek:
Sevgiler :16:

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun hamileyim:nazar::nazar::nazar: İnşallah Rabbim kısa zamanda sizleri de sevindirir. Bebek isteyen dileyen herkesin mutlu haberi alması için her gün dua ediyorum. Bu arada bir arkadaş sormuş. Ben PKOS'tum. Genetik hastalığım vardı. Ne ararsan vardı yani:1: ilk denememde hamile kaldım. Asla ümitsiz olmayın.. Allah için herşey çok kolay.. Yeter ki nasip etsin..:16:

Sevdaaa test yaptırdın mı?

Yaptirdim canim. Cok sukur degerlerim ii cikti. Nur hanimda aradi hersey yolunda dedi. Benden cok esim cok rahatladi :) suan cok ii degilim. Acaip uykum var birazda basim agriyor. Yorumlari okumaya calisiyorum ama devam edemicem. Akasyama o kadar sevindim ki anlatamam. Rabbim en kisa zamanda size de nasip etsin ins. Opuyorum seni ve sizi

sevdacım çok sevindim test sonuçlarının iyi olmasına.sen yine de çayı kahveyi fazla kaçırma derim ben.çay demir eksikliği yapar canım.sana bol demir lazım şimdi :)))

akasyacım ne güzel muradına erdin darısı diğer arkadaşlarımızın başına.çok sevindim canım şimdi bakalım yek mi çift mi:)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nete ancak girebildim akasyaaaaaaaa canım hamilemisin:16::16::16:

nasıl sevindiğimi anlatamam Allahım tamamına erdirsin..sağlkla kucğına alasın inşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

memorial :13:bende bir gidebilsem kısmet olsa da:13:

Herkese günaydın arkadaşlar.iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmemizi diliyorum.Birşey soracağım.Ben memorıalde tedavi görmüyorum ama yinede bu sayfada sizinle dertleştim.Durumlarımızı paylaştık.
Memorıalde tedavi olmadığım için burda sizinle yazışmamın bir sakıncası var mı?

Back
X