• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

not almazmaıyım koskoca bı dosyaayla gıttım ama soramadan dondum...kısa öz acıklamayla gerı dondum ıste..bu sefer basarıcagıma ınanıyorummmm :)

ıyı kı varsınızzz kızlarrr

Cayazcım benim bir arkadaşım şehir dışından geldi. Semra Hanım'la görüşecekti ama şansına Semra Hanım'ın o dönemde işi çıkmıştı. Ben de Nur Hanım'a yönlendirdim onu. Hatta birlikte gittik hastaneye. İnanır mısın kızın elinde kapkalın bir dosya vardı. Yaptırdığı tüm testleri getirmiş. Nur Hanım'ın odasına bir girdiler 45 mi 50 dakikada mı ne çıktılar :1: Muayene de etmiş Nur Hanım. Tahlillerine tek tek bakmış, herşeyi güzelce izah etmiş. Arkadaşım inanılmaz memnun ayrıldı oradan. Aynı şekilde ben de ilk görüşmeye gittiğimde o sıcacık gülümsemesiyle karşılamıştı bizi. Gitmeden önce o kadar tedirgindim ki bizi neler bekliyor diye. Tek tek dinlemişti bizi, neler yapılacağını anlatmıştı. Nur Hanım böyle bir doktor, herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor. Soruların varsa cevaplıyor. Muayenede hastasının canı acıyacak, hastası utanacak diye inanılmaz titizilikle çalışıyor. En önemlisi de psikolojik olarak insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hastaneden çıktığımızda eşimin de benim de yüzlerimiz gülüyordu. İçin rahat olsun :34:

Son düzenleme:
:1: nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:

Hamile arkadaşlar anlatsın sana kuzum :) Sakın yeme bir daha ayva :)

Cayazcım benim bir arkadaşım şehir dışından geldi. Semra Hanım'la görüşecekti ama şansına Semra Hanım'ın o dönemde işi çıkmıştı. Ben de Nur Hanım'a yönlendirdim onu. Hatta birlikte gittik hastaneye. İnanır mısın kızın elinde kapkalın bir dosya vardı. Yaptırdığı tüm testleri getirmiş. Nur Hanım'ın odasına bir girdiler 45 mi 50 dakikada mı ne çıktılar :1: Muayene de etmiş Nur Hanım. Tahlillerine tek tek bakmış, herşeyi güzelce izah etmiş. Arkadaşım inanılmaz memnun ayrıldı oradan. Aynı şekilde ben de ilk görüşmeye gittiğimde o sıcacık gülümsemesiyle karşılamıştı bizi. Gitmeden önce o kadar tedirgindim ki bizi neler bekliyor diye. Tek tek dinlemişti bizi, neler yapılacağını anlatmıştı. Nur Hanım böyle bir doktor, herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor. Soruların varsa cevaplıyor. Muayenede hastasının canı acıyacak, hastası utanacak diye inanılmaz titizilikle çalışıyor. En önemlisi de psikolojik olarak insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hastaneden çıktığımızda eşimin de benim de yüzlerimiz gülüyordu. İçin rahat olsun :34:

Tüm sözlerini aynen onaylıyorum İncim.. Nur Hanımı tek geçerim bu alemde:1: Hamile kaldım yine de kopamıyorum. Orada doğum yapamaya çalışıyorum. çok alıştım Nur Hanım'a. Allah ondan binlerce kere razı olsun. Uğurlu elleriyle transferimi de yaptı... :16:

Tüm sözlerini aynen onaylıyorum İncim.. Nur Hanımı tek geçerim bu alemde:1: Hamile kaldım yine de kopamıyorum. Orada doğum yapamaya çalışıyorum. çok alıştım Nur Hanım'a. Allah ondan binlerce kere razı olsun. Uğurlu elleriyle transferimi de yaptı... :16:

Aynen ben de canım ya. O kadar alıştım ki ona. Hani kadın jinekologlardan şikayet edenler var ya onları Nur Hanım'la tanıştırmak isterdim :1:

Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. :16:

6. ayıma kadar memoraida devam etim. akabinde gelen gebelik takiplerini etilerdeki klinkte yapıyorlar pazartesi günleri.
ikili test, detayşı test memorailda cihangir bey de yaptırdım. nasa istasyonu gibi muayenesi var dr un :) onun ücreti biraz daha pahalı

bende zaten sızden duyduklarımla okuduklarımla oyle olucak sandım okadar arastırma yaptım kı tek tek usenmeden notlar aldım.yabancı kanallarda ne kdr ıvf goruntulerı varsa seyrettım,tv den hıc bır acıklamayı ıhmal etmeden dınledım notlar aldım ayrıyetten 3 ıvf doktoruylada gorustum ( kendı kadın dogum doktorlarım )
hepsını yazdım okudum ezberledım ....kısa protokol uzun protokol cılt altı ıgneler hangısı,kas içi iğneler hangileri...hangı testler yapılmalı..hepsı elımde var aslında hepsını bılıyorum ama bu benım ıcın onemlı degıl benım ıcın onemlı olan bu bıldıgım butun bılgılerı doktorun agzındanda bı kere daha duyup ıcımı rahatlatmak...
benım zaten normaldede gıttıgım doktorlar prof. ama ben kendılerıne guvenıp tup bebek yaptırmak ıstemıorum memorıal guvenılır dıye orayı tercıh edıyorum..hanı ılk gorusme buyuk heyecan ..bıde oyle sekılde gıttım kı saat 1 de anestezılı rahım fılmı cektırdım saat 4 de memorıalda randevum var karsıdan gelıyorum dıye ıkısınıde aynı gune almıstım.. bı an once baslıyım ogrenıyım hevesıyle.. ama benım ıcın husran oldu malesef :)
yanı oyle bısey kı sıze aynen yazıyorum anlattıgım bılgı ve aldıgım cevap:
benım 3 dusugum var kromozomomumda bozukluk varaynızamanda kan pıhtılasmamda var.. 2 senelık evlıyım son 1 yıl hıc hamıle kalamadım oyusden klomenle yumurta takıbıde yaptırdım..

aldıgım 1 sene hamıle kalmamak bı sorun degıl! nıye yaptırdın.. bızde krmozom testı yaptırsak bızımde aynı sorun cıkar yanı sız nıye geldınız erken sızın ıcın....
hönkk dıye kaldık bı an ..kayınvalıdem annem ve ben odadayız..bı an dedım kı ben cumhur beyle telefonda gorustum o bana pgt yontemıyle olabılıcegını soyledı..
yanı onemı yoksa bu durumun tup bebek gerekmıyo mu bıze dıye sorduk..evet gereklı ama senın bebegın kan pıhtılasmasından mı dustu yoksa kromozomundan mı bılemeyız..

eee pekı uzun protokol mu uygulıcaksınız dedım ..adetın 21. gunu lucrın baslıcakmıyız dedım hayır bız sadece KISA PROTOKOL uyguluyoruz dedi :)
adetın 3. gunu gel dedı ama pazar gunune denk gelırse gelmeyın cunku yenı hastasınız sıze bakamazlar :)

butun hevesım bıldıklerımı unuttum gitti :) sevınerek cıkmamın tek sebebı senın %60 sansın var dedı okdr:)
hee bu arada dıyokı 3. gunu gelırsın esının sperm testıne bakılır ona gore sorun yoksa baslanır..ama onunde 2 tane yapılmıs spermıogram testı var ...ona bakmıyor bıle..
seker yuklemesı kan testlerın hormon testlerın yapıldımı hıc dedı evet dedım ama bakmadı bıle..

yanı benım bu kdr sıze soru sormamın nedenı butun bunlar..cunku sız hep yazmıssınız bızden test ıstedıler muayene ettıler yarım saat kaldık 1 saat kaldık...ben 10 dakıka ıcınde cıktım..oyusden kafam bu kadar karısık..
cok uzun yazdım sızlerı de sıkmak ıstemıyorum..

Cayaz gerçekten çok şaşırdım :53: Pazartesi günü görüşmeden sonraki izlenimlerini merakla bekleyeceğim :)

arkadaşlar şişli memorialde tüp bebek fiyatı nedir?2. denemem olduğu için araştırıorum

arkadaşlar şişli memorialde tüp bebek fiyatı nedir?2. denemem olduğu için araştırıorum
ben pzt. ordaydım canım
2100 euro ..ılaclar harıc fıyatı
ılk odeme 650 euro alıyolar pesın
eger pgt yapılıcaksa embrıyo basına fıyat alıyolar, yapılacak ısleme gore degısıyor onunda fıyatları..

Son düzenleme:
6. ayıma kadar memoraida devam etim. akabinde gelen gebelik takiplerini etilerdeki klinkte yapıyorlar pazartesi günleri.
ikili test, detayşı test memorailda cihangir bey de yaptırdım. nasa istasyonu gibi muayenesi var dr un :) onun ücreti biraz daha pahalı

Canım Cihangir Bey de Etiler'de mi bakıyor ? Onun ücreti ne kadar ? :26:

:1: nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:

canım ben ayva yiyorum hergün ama öyle birşey yapmadı bana
tabi şimdi bizim 3 ayı geçti belkide o yüzden
bence sen yeme ayva:34::34:

Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarım :16: Bayram sonrası yepyeni tedavilerle ve güzel haberlerle yeniden coşacak bu topik inşaallah... Negatif alan arkadaşlarım yılmak yok, umut yitirmek yok. Bizler de anne olacağız Allah'ın izniyle... Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun :16:

merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??

Cayazcım pazartesi günü senin yorumlarını okumak için girmeye çalışacağım. Gerçekten çok merak ediyorum :1:

Back
X