- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??
Merhaba cookie. Öncelikle hayırlı olsun tedavin. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastası olduğumuz için sürekli ondan bahsediyoruz. Beni bir kez muayene etmiş bir kez de opu'ma girmişti. Pek iletişimim olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim. Önemli olan senin doktorunla elektriğinin tutması. Memnunsan sorun yok bence.
Son düzenleme: