• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

:) ancak bakabıldım foruma daha yoldayım kuzenımın bebek mevludu vardı,ıznıkten donuorum:) yagmurda basladı felaket.
10 gun ozlıcem senı gercekten.dondugunde allah ızın verırse tedavıye baslamıs oluyorum heralde :)
yarın saat 3 te randevum eger yolda fırsat bulursam muhakak yazarım sana ..
Kendıne cok dıkkat et.

Canım güzel haberlerle gel inşaallah :16:

yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın

Sımsıkı tutunsunlar inşaallah :16:

Herkese hayırlı haftalar kızlar :16:

Herkese iyi haftalar olsun :1:
Bu hafta inşallah kısmet olursa bende başlıyacağım. tam bayramlık olduk bakalım inşallah terslik olmaz. Önemli bir hafta:18::18::18:
Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum, dilerim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucağımıza aldığımızı da görmek kısmet olur buralarda.
İyi bayramlar sağlıkla mutlulukla kalınız herkese sevgiler :16::16::16:

kızlar günaydın ben anca kalkabiliyorum.malum gece uykularım artık maalesef yok.debelenip duruyorum bütün gece.sabaha da sızıp kalıyorum böyle.herkes için mutlu huzurlu bebşli haftalar olsun...

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sizi takip ediyorum bi kaç defada esmerimle yazışmıştık bende tedaviyi iple çekiyorum geçen hafta nur hanımla ön görüşmem vardı gayet güzel herşeyi anlattı 1 saat görüştük testlerimi inceledi ve muayenede etmek isterim dedi muayeneden sonrada yeni testler isteyerek başlama kararı aldık, çok pozitif bi hanım ve tamda bekledğim gibi bir görüşme oldu beni baya rahatlattı açıkçası testleri tamamlayıp görüşücez ve onu takip eden adet dönemindede başlarız diye düşünüyorum.kromozom analizi yaptırmamı ve hsg yi tekrardan çektirmemin daha iyi olacağını söyledi.bakalım bunları bi an önce yaptırmam lazım benim aklıma takılan ben daha önce yaptırmıştım ve laparoskopide oldum tüplerimde yapışıklık var,ikiside kapalı,ama nur hanım bi daha çektir bakalım enfeksiyon var mı tüplerde dedi olsaydı söylemezlermiydi, ameliyat raporumda buna dair bişey yazmıyo tekrardan yaptırmalımıyım sizce sonuçta skıntılı bi işlem ...

şunuda belirtmek isterimki hamilelik haberlerini aldığımız arkadaşlarla bende okadar mutlu oluyorumki onları tebrik ediyorum allahım inşallah hayırılsıyla kucaklarına almalarını nasip eder, negatifi görenleri de en iyi bizler anlıyoruz ama yeniden denemek için içimizdeki o azim,umut bizi tekrardan ayağa kaldırıyo işte bütün bunlarda bizi diğer kadınlardan daha güçlü kılıyor, burdaki arkadaşların test günlerini bile takip eder oldum sabırsızlıkla okuyorum inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasıp eder.

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sizi takip ediyorum bi kaç defada esmerimle yazışmıştık bende tedaviyi iple çekiyorum geçen hafta nur hanımla ön görüşmem vardı gayet güzel herşeyi anlattı 1 saat görüştük testlerimi inceledi ve muayenede etmek isterim dedi muayeneden sonrada yeni testler isteyerek başlama kararı aldık, çok pozitif bi hanım ve tamda bekledğim gibi bir görüşme oldu beni baya rahatlattı açıkçası testleri tamamlayıp görüşücez ve onu takip eden adet dönemindede başlarız diye düşünüyorum.kromozom analizi yaptırmamı ve hsg yi tekrardan çektirmemin daha iyi olacağını söyledi.bakalım bunları bi an önce yaptırmam lazım benim aklıma takılan ben daha önce yaptırmıştım ve laparoskopide oldum tüplerimde yapışıklık var,ikiside kapalı,ama nur hanım bi daha çektir bakalım enfeksiyon var mı tüplerde dedi olsaydı söylemezlermiydi, ameliyat raporumda buna dair bişey yazmıyo tekrardan yaptırmalımıyım sizce sonuçta skıntılı bi işlem ...

Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Sağlıkla yavruna kavuşursun inşaallah...

Cayazcım umarım görüşmen güzel geçmiştir. Okumaya çalışacağım.

Kızlar hepinizi öpüyorum. Hayırlı bayramlar olsun. Seneye bayramı evlatlarımızla karşılamak nasip olsun inşaallah. Allah'a emanet olun :16:

valla bence memorıalden memnun olmayan varsa hıc burda vakıt harcamasın derım.burdakı kımsede kımseye gıt x bıyerde yaptır demez.neredeyse hepımız anne olduk.memorıal sayesınde....:50::50::50::50::50::50::41::41:

Benim teyzemin oğlu yalnış hatırlamıyorsam 3 yada 4 kez denediler olmadı.Sonra memorıale gittiler.Ve şimdi 7 yaşında erkek çocukları var.Keşke ilk önce memorıale gitseydim diyor.

Son düzenleme:
bende bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama nur hanım yumurtalarımın bu ay uygun olmadığını söledi geçen ay 2 taneydibu ay bir tane yumurta görünüyordu ben 29 yaşındayım yumurta rezervimde azalma var eşimdede morfoloji ve hareket sorunu var nur hanım en iyi olduğu zamanda yapalım parana yazık olmasın dedi bir dahaki ay tekrar gidicem durumum sizce çok vahimmi

Çok geçmiş olsun canım.Üzülme demek boş biliyorum.Ama gücümüzü toplayıp, moralimizi düzeltip tekrar Allah'ın izni ile başlamak.Demekki daha zamanı varmış demek.Tekrar geçmiş olsun canım.

Herkese iyi haftalar olsun :1:
Bu hafta inşallah kısmet olursa bende başlıyacağım. tam bayramlık olduk bakalım inşallah terslik olmaz. Önemli bir hafta:18::18::18:
Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum, dilerim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucağımıza aldığımızı da görmek kısmet olur buralarda.
İyi bayramlar sağlıkla mutlulukla kalınız herkese sevgiler :16::16::16:

Sevgili huli, İkimizin de tedavisi hayırlı olsun canım... Sen de ben de bayramı İstanbulda tedaviyle geçiriyor olacağız... Rabbim inşallah bizlere de anne baba olmayı nasip eder... Şansın bol olsun!

bende bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama nur hanım yumurtalarımın bu ay uygun olmadığını söledi geçen ay 2 taneydibu ay bir tane yumurta görünüyordu ben 29 yaşındayım yumurta rezervimde azalma var eşimdede morfoloji ve hareket sorunu var nur hanım en iyi olduğu zamanda yapalım parana yazık olmasın dedi bir dahaki ay tekrar gidicem durumum sizce çok vahimmi

Canım bunu için yorum yapamayacağım.Morfoloji ne demek?Ama inşallah birdahaki aya yumurtalarının durumu iyi olur.Geç olsun güç olmasın.

Canım bunu için yorum yapamayacağım.Morfoloji ne demek?Ama inşallah birdahaki aya yumurtalarının durumu iyi olur.Geç olsun güç olmasın.

Çok geçmiş olsun canım.Üzülme demek boş biliyorum.Ama gücümüzü toplayıp, moralimizi düzeltip tekrar Allah'ın izni ile başlamak.Demekki daha zamanı varmış demek.Tekrar geçmiş olsun canım.

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X