Ceydacım, tedavin hayırlı olsun canım... Umarım sen de en kısa zamanda muradına erersin... Sana iyi şanslar diliyorum!
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. şimdiden heyecanlıyım. ilk defa tedaviye başlıcaz bi sorun çıkmazsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceydacım, tedavin hayırlı olsun canım... Umarım sen de en kısa zamanda muradına erersin... Sana iyi şanslar diliyorum!
Ceyda senin de hayırlı olsun tedavin şimdiden. Nur hanım çok tatlı bir dr. için rahat gitBurdaki bir çok kişi Nur hanımın hastası
![]()
Sevgili mucize... Büyük güne çok az kalmış , aklına öyle şeyler getirme... içinde senden ve eşinden bir hücre var, bu bile çok keyifli bir şey...
Bir de bu süreci nasıl geçirdiğini merak ediyorum... sürekli yatanlardan mısın yoksa normal hayatına devam mı ediyorsun? Bu konuda hala eğer transferi görebilirsem ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Özellikle il dışından gelenler otelde veya evde kaç gün dinlendikten sonra yola çıkıyorsunuz, yolculukta nelere dikkat ediyorsunuz?
merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??
yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın
Kızlarrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:
ceydacım transferin hayırlı olsun.inşlh güzel haberler alırsın...benimde test günüme 4 gün kaldı arkadaşlar.adet sancım oluyor arada.kasıklarımda doluluk hissi oluyor.sanki kendimi kasıyormuşum gibi ağrıyor.tutmadıysa diye çok korkuyorum...
ben de memorial da tüp bebek tedavisine başlıcam. bayramdan sonra nur hn a randevu aldım
sperm azlığı ve morfoloji sorunu var. 1,5 yıldır normal yolla olmadı.
Merhaba cookie :) ben dun ilk defa funda hanima gorundum ve onu cok sevdim. Bence ona devam edebilirsin. Ayrica bildigim kadariyla nur hanim artik yeni hasta kabul etmiyor
Herkese hayirli gunler geceler aylar yillar bayramlar kizlar :) uzun zamandir giremedim merak ettim hepinizi. Allah a sukur herkes ii. Benim su ayva meselesini sordum nur hanima, yok oyle bisey dedi :))))) onun haricinde kari koca biraz sikintiliyiz bu aralarkanamam kesilmedi, aksine artti. Dun icin nur hanimdan randevu almistim. O musait olmadigi icin funda hanima verdiler beni. Gittim hastaneye koridorda nur hanimla karsilastik. Gel bakalim sen şöyle biraz sohbet edelim dedi. On- onbes dk arkadas gibi sohbet ettik. Sizden bu sayfadan bahsettim, ah siz yokmusunuz internetciler, diye guldu :)) ciktik funda hanim da danismanin ordaydi. Elleriyle funda hanima emanet etti beni. Ultrosanla bakti alttan. İki saglikli kese goruyorum dedi funda hanim. Birinin ici kesin dolu oburude dolu gibi dedi. Ben nasil sevindim nasil mutlu oldum. Eşimde soklarda :))) neyse. Rahimde bir kanama alani da gorduler. Muhtemelen bi damar catlamistir ordan kanama yapiyrdur dedi funda hanim. Bol bol yat dinlen baska yapicak bisey yok dedi. Nur hanimida cagirdi oda muayene etti. Bana da iki kese dolu gibi geldi dedi. Biz de mutlulukla ayrildik. Ama sonra.... Sabaha karsi yogun bi kanama. Hemen aradim funda hanimi. Aksilik calismiyormus bugun. Beni dinleyip uzun uzun anlatti ne yapmam gerektigini. Hastanede betul hanim var ben simdi onu arayip soyleyecegim sen git ona gorun dedi. Tmm dedim. Gittik esimle. Oncesinde ben evdeyken iki kere parca dusurdum. Ne oluyoruz yaaa dedim. Kostur kostur gittik. Tabi yine alttan muayene. Ama betul hanim hem canimi yakti hem moralimi bozdu. İcimi cok kurcaladi, kabus gibiydi
(( kesenin biri saglikli ama digerinden umudum yok dedi. Butun gun yatip jel yerine bi hafta igne kullanacaksin dedi. Kendince ii biri belki ama ben cok isinadim ona. Funda hanimi daha cok sevdim.anliyacaginiz ne oldugu ancak haftaya belli olacak. Hakkimda hayirlisi
Kızlarrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada canım özel mesaj kutun doluymuş. sana mesaj atamadım :)