• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sevgili mucize... Büyük güne çok az kalmış , aklına öyle şeyler getirme... içinde senden ve eşinden bir hücre var, bu bile çok keyifli bir şey...

Bir de bu süreci nasıl geçirdiğini merak ediyorum... sürekli yatanlardan mısın yoksa normal hayatına devam mı ediyorsun? Bu konuda hala eğer transferi görebilirsem ne yapacağımı bilmiyorum:(

Özellikle il dışından gelenler otelde veya evde kaç gün dinlendikten sonra yola çıkıyorsunuz, yolculukta nelere dikkat ediyorsunuz?

Ben 6gun yattim surekli.evde dolandim sadece.igne olmaya ciktim hergun.10dk. Yurudum bunun icinn.inslh tutunmustur kuzucuklarim. Transferin olur canim endiselenme.bende cok korkuyordum bak transferim oldu sonuc ogrencem nrrdeyse

Son düzenleme:
günaydınnn

tüm arkadaşların bayramını kutlarım

tedaviye başlayanlara bol şans,sonuç bekleyenlere hayırlı haber almalarını dilerim..

hamiş arkadaşlarada korkusuz sağlıklı çabucak geçiveren bir hamişlik dönemi diliyorum bende dahil..

Tedaviye başlayan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun ins tedavinin sonucunda güzel haberler verirsiniz:)

Sonuç bekleyenler inş çifte bayram yaşarsınız seneye bu zamanlar bebişlerinizle olursunuz :)

Tedaviye başlayacak olan bizler içinde allah hayırlı zamanda nasip etsin bize bizlerede anne olmayı göstersin inş :)

HEpinizin bayramını kutluyorum canlarım nice nice güzel bayramlar diiyorum hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle sizleri tanımasamda çok sewiyorum dularımdasınız hepiniz :):16::16::38::38::38::16:

cayazcım görüşmen nasıl geçti merak ediyorum :)

Fıstıkcım ne olur çabuk toparlan hepimiz senın durumunu yaşadık yılmadık bak yine umutlarımızın peşinden gitmeye devam ediyoruz en kısa zaman da beklıyoruz senı

merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??

Merhaba cookie :) ben dun ilk defa funda hanima gorundum ve onu cok sevdim. Bence ona devam edebilirsin. Ayrica bildigim kadariyla nur hanim artik yeni hasta kabul etmiyor

Herkese hayirli gunler geceler aylar yillar bayramlar kizlar :) uzun zamandir giremedim merak ettim hepinizi. Allah a sukur herkes ii. Benim su ayva meselesini sordum nur hanima, yok oyle bisey dedi :))))) onun haricinde kari koca biraz sikintiliyiz bu aralar :( kanamam kesilmedi, aksine artti. Dun icin nur hanimdan randevu almistim. O musait olmadigi icin funda hanima verdiler beni. Gittim hastaneye koridorda nur hanimla karsilastik. Gel bakalim sen şöyle biraz sohbet edelim dedi. On- onbes dk arkadas gibi sohbet ettik. Sizden bu sayfadan bahsettim, ah siz yokmusunuz internetciler, diye guldu :)) ciktik funda hanim da danismanin ordaydi. Elleriyle funda hanima emanet etti beni. Ultrosanla bakti alttan. İki saglikli kese goruyorum dedi funda hanim. Birinin ici kesin dolu oburude dolu gibi dedi. Ben nasil sevindim nasil mutlu oldum. Eşimde soklarda :))) neyse. Rahimde bir kanama alani da gorduler. Muhtemelen bi damar catlamistir ordan kanama yapiyrdur dedi funda hanim. Bol bol yat dinlen baska yapicak bisey yok dedi. Nur hanimida cagirdi oda muayene etti. Bana da iki kese dolu gibi geldi dedi. Biz de mutlulukla ayrildik. Ama sonra.... Sabaha karsi yogun bi kanama. Hemen aradim funda hanimi. Aksilik calismiyormus bugun. Beni dinleyip uzun uzun anlatti ne yapmam gerektigini. Hastanede betul hanim var ben simdi onu arayip soyleyecegim sen git ona gorun dedi. Tmm dedim. Gittik esimle. Oncesinde ben evdeyken iki kere parca dusurdum. Ne oluyoruz yaaa dedim. Kostur kostur gittik. Tabi yine alttan muayene. Ama betul hanim hem canimi yakti hem moralimi bozdu. İcimi cok kurcaladi, kabus gibiydi :((( kesenin biri saglikli ama digerinden umudum yok dedi. Butun gun yatip jel yerine bi hafta igne kullanacaksin dedi. Kendince ii biri belki ama ben cok isinadim ona. Funda hanimi daha cok sevdim.anliyacaginiz ne oldugu ancak haftaya belli olacak. Hakkimda hayirlisi

Kızlarrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:

görüyor musun sen Allahın işini :D hangi doktorunla başlayacaktın tüp bebeğe? hemen onu ara ne yapman gerektiğini ondan öğren. benim bilgim yok bu konuyla ilgili o yuzden heveslendirmek istemem. en kötü ihtimalle cumartesi yenile o zaman daha sağlıklı karar verirsin. inş kendiliğinden sağlıklı gebelik yaşıyorsundur canım..

ceydacım transferin hayırlı olsun.inşlh güzel haberler alırsın...benimde test günüme 4 gün kaldı arkadaşlar.adet sancım oluyor arada.kasıklarımda doluluk hissi oluyor.sanki kendimi kasıyormuşum gibi ağrıyor.tutmadıysa diye çok korkuyorum...

Mucizecim mesaj tarihine baktım da yarın büyük gün :16: Hayırlı haberlerle gel inşaallah çifte bayram olsun :16:

ben de memorial da tüp bebek tedavisine başlıcam. bayramdan sonra nur hn a randevu aldım
sperm azlığı ve morfoloji sorunu var. 1,5 yıldır normal yolla olmadı.

Allah sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin Ceydacım. Şimdiden hayırlı olsun...

Merhaba cookie :) ben dun ilk defa funda hanima gorundum ve onu cok sevdim. Bence ona devam edebilirsin. Ayrica bildigim kadariyla nur hanim artik yeni hasta kabul etmiyor

Sevdacım neden yeni hasta kabul etmiyor :26:

Herkese hayirli gunler geceler aylar yillar bayramlar kizlar :) uzun zamandir giremedim merak ettim hepinizi. Allah a sukur herkes ii. Benim su ayva meselesini sordum nur hanima, yok oyle bisey dedi :))))) onun haricinde kari koca biraz sikintiliyiz bu aralar :( kanamam kesilmedi, aksine artti. Dun icin nur hanimdan randevu almistim. O musait olmadigi icin funda hanima verdiler beni. Gittim hastaneye koridorda nur hanimla karsilastik. Gel bakalim sen şöyle biraz sohbet edelim dedi. On- onbes dk arkadas gibi sohbet ettik. Sizden bu sayfadan bahsettim, ah siz yokmusunuz internetciler, diye guldu :)) ciktik funda hanim da danismanin ordaydi. Elleriyle funda hanima emanet etti beni. Ultrosanla bakti alttan. İki saglikli kese goruyorum dedi funda hanim. Birinin ici kesin dolu oburude dolu gibi dedi. Ben nasil sevindim nasil mutlu oldum. Eşimde soklarda :))) neyse. Rahimde bir kanama alani da gorduler. Muhtemelen bi damar catlamistir ordan kanama yapiyrdur dedi funda hanim. Bol bol yat dinlen baska yapicak bisey yok dedi. Nur hanimida cagirdi oda muayene etti. Bana da iki kese dolu gibi geldi dedi. Biz de mutlulukla ayrildik. Ama sonra.... Sabaha karsi yogun bi kanama. Hemen aradim funda hanimi. Aksilik calismiyormus bugun. Beni dinleyip uzun uzun anlatti ne yapmam gerektigini. Hastanede betul hanim var ben simdi onu arayip soyleyecegim sen git ona gorun dedi. Tmm dedim. Gittik esimle. Oncesinde ben evdeyken iki kere parca dusurdum. Ne oluyoruz yaaa dedim. Kostur kostur gittik. Tabi yine alttan muayene. Ama betul hanim hem canimi yakti hem moralimi bozdu. İcimi cok kurcaladi, kabus gibiydi :((( kesenin biri saglikli ama digerinden umudum yok dedi. Butun gun yatip jel yerine bi hafta igne kullanacaksin dedi. Kendince ii biri belki ama ben cok isinadim ona. Funda hanimi daha cok sevdim.anliyacaginiz ne oldugu ancak haftaya belli olacak. Hakkimda hayirlisi

Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah ikisi de sağlıklıdır ve seni bırakmazlar. Mümkün olduğunca kalkma yerinden. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...

Huli canım seninle eski konuşmalarımız geldi aklıma. Bayramda başlarız diyorduk. Benim gecikti ama senden müthiş bir haber geldi :) İnşaallah sağlıkla hamilesindir. Doktoruna ulaş mutlaka canım.

canım ben yeni hasta kabul etmiyor derken, aslında yanlış anlamışım sanırım nur hanımı. kendisi gebelik takıbınde yeni hasta kabul etmeyeceğini söyledi. ama tüp bebek tedavisine devam ediyor sanırım... ben kontrol için ondan randevu almıştım o benı funda hanıma yönlendirdi. sonra hastanede görünce söyledi yeni gebe takibi almıyorum diye. malesef benım doktorum artık nur hanım diiiil :(

İnci Canım saol güzelim inşallah sağlıkla devam eder, dış gebelik, kimyasal bu 3. hamileik 6 ayda... endişeliyim 2 gün sonraki test sonucunu bekliycem.
Umarım seninde güzel haberlerini alacağız inşallah sen sağlıklı ol önce , bebiş haberlerinide kutlarız burdan :16:
hayırlı geceler kızlar...

herkese merabalar, iyi bayramlar, ben aranıza yeni katıldım, ben de memorial de tüp bebek yaptıranlardanım.doktorum betül görgen,ilk denememizde başarı sağladı. doktorumdan çok memnunum.şu anda hamileyim. 13 senelik evliyim, gitmediğimiz dr, hastane kalmadı. bir tavsiye üzerine dr. betül görgen e gittim ve iyi ki onu bulmuşum. hastane zaten süper, doktorum tecrübeli, güleryüzlü, anlayışlı ve arkadaş gibi. keşke çoook daha önce karşılaşsaydım ve hem maddi hem manevi yıpranmasaydım. 13 senedir çektiklerimi çoğunuz biliyordur. çok zorlu yollardan geçtik. allahın izniyle anne olacağım. çooook teşekkür ederim dr. betül görgen ve memorial hastanesi...herkese de tavsiye ediyorum, belki biri okur ve faydalanır...

Kızlar herkese hayırlı mutlu bayramlar bi haftadır giremiyorum
Bayram telaşı kosturmaca ....
Hepinizi öpüyorum ...

İnci m bu arada dediğin çıktı nur hanım aynı anlattigin gibi bayıldım ..
Inanılmaz tatlı muhteşem ötesi bi kadın...
Bana normal yolla da çocuk sahibi olabileceğimi fakat daha ne kadar düşük yapicagimin belli olmadığımı söyledi..
Biraz düşün dedi bi kaç test verdi..birazcık da kilo vermem gerektigini soledi..
Şimdi bi kac ay kilo vericem bakalım o süreçte kendiligimden hamile kalirsam kalırım
Yoksa nur hanıma devam...
Bu arada çıkarken bana odasindan seni hiç unutmicam dedi :)

Son düzenleme:
Back
X