• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO

arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm

umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...

Canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Sabır versin.Çok zor bir durum.İnşallah birdahaki denemen son olur.

kızlar ılk gorusmeden sonra dr hangı testllerı ıstıyorr? bnm hormon testlerım tamam esımın ıkı spermıogram testı sonucu elımızde bunlar harıcınde tahmınım bır spermıogram testıde ısterler pekı benden baska bır test ısterlermı?

Bazı genel tahliller isteniyor canım hepatit vs.

selam kızlar nasılsınız
bizim denetim bitti çok şükür rahat rahat okuyabildim sizi sonunda :)

ah incim nur hanımı tanımıyorum ama içimden bir ses illa nur hn olsun nasıl olduysa bir bağ kurdum kendi kendime :9:

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun :) Benim de misafirlerim gelecek onun hazırlığı içindeyim :)
Bende de öyle olmuştu, Nur Hanım'ı görmeden sevmiştim onu :16: Tanışınca da sevilmeyecek gibi değilmiş gerçekten demiştim :1:

Bh nerelerdesin kuzum? Son hazırlıklarla mı uğraşıyorsun? Doğum pazartesiydi değil mi :16:

Bazı genel tahliller isteniyor canım hepatit vs.

anladım cnm çok heycanlıyım bu yola basladıktan sonra ilk ciddi muaynem olacak, başlamaya karar vedık semra hanımla gorusecegım ilk ,herşey yolunda ise hemen başlatıyorlarmı tedaviye kızlarr?
çok heycanlıyım ve bilgisizim malesef:(

anladım cnm çok heycanlıyım bu yola basladıktan sonra ilk ciddi muaynem olacak, başlamaya karar vedık semra hanımla gorusecegım ilk ,herşey yolunda ise hemen başlatıyorlarmı tedaviye kızlarr?
çok heycanlıyım ve bilgisizim malesef:(

Allah yardımcın olsun canım. Tahliller tamamlandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa ilk adetinle başlarsın :34: Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarız :16:

Allah yardımcın olsun canım. Tahliller tamamlandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa ilk adetinle başlarsın :34: Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarız :16:

cok saol cnm.allhım hepımızın yardımcısı olsun inşallah 2hafta once acayıp yıkım ıcerısındeydım dier ay ay hamılelik bekleyen topıklerdeydım cok guzl dostluklar edındım dılegım burdada hep bırlıkte olalım bırbırımıze moral olalım ısterım..2hafta ıcınde eşimde sorun oldugunu ogrendık cok agladım ama baktım arastırdımkı tek degılmısım bır suru çağre varmış ve ilk randevumuzu aldık basladık bı yola sonumuz hayırlı olsun ınsallah bu arada ben 25 yasındayım 3senelık evlıyım kızlar

cok saol cnm.allhım hepımızın yardımcısı olsun inşallah 2hafta once acayıp yıkım ıcerısındeydım dier ay ay hamılelik bekleyen topıklerdeydım cok guzl dostluklar edındım dılegım burdada hep bırlıkte olalım bırbırımıze moral olalım ısterım..2hafta ıcınde eşimde sorun oldugunu ogrendık cok agladım ama baktım arastırdımkı tek degılmısım bır suru çağre varmış ve ilk randevumuzu aldık basladık bı yola sonumuz hayırlı olsun ınsallah bu arada ben 25 yasındayım 3senelık evlıyım kızlar

Bizler de burada bir aile gibi olduk :16: Kimimiz doğum için gün sayıyor, kimimiz yavrusuna yeni kavuştu, kimimiz de tedaviyi dört gözle bekliyor :1: Sen de hoşgeldin güzelim. Tabi ya herşeyin çaresi var. Üzülmek yok, bizler de Allah'ın izniyle yavrularımıza kavuşacağız inşaallah...

nur hanımla görüşen kızlar ne zamana kadar işe devam edecekmiş herhangi bişey dedimi sizlere ben 13 de donmuşlarımı deniycem baska bi merkezde (inş gerek kalmaz rabbim donmuşlarla nasip eder yavrumu bana da) eger olmazsa hiç beklemeden nur hanıma gitmek istiyorum ya beni bi korku sardı

canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO

arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm

umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...

canım çok geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda acını unutturacak büyük mutluluklar yaşatsın inşaallah..

geçmişi hatırlamak istemediğim için yazmıyorum ama inan bende çok acılar yaşadım...inşaallah bu yaşadığın son acı olur rabbim mükafatını verir...dua etmek bana çok iyi geldi ne olursa olsun dua da ısrarlı olmak çok rahatlatıcı rabbim yardımcın olsun..

günaydınnn arkadaşlarr

cumanız mübarek olsun.rabbim cumanın hürmetine boş kucakları en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşaallah...

Kızalar günaydın :16::16:

Tuğçe cim selam kızın Ecen nasıl annesei bizim yerimize totosundan öp emi :) Medipol koşuyolu ile görüştüm ama dediğin gibi yapıcam sanırım her ikiside olabilir en azından tarama testleri yapılana kadar Memorial devam sonrası Medipol, Göztepe de oturuyozu Bağcılar çok uzak ondan seçtim anadolu yakasını...

Lilyum canım nasılsın ben yarın gidiyorum dr inşallah kalp atışını duyarız da kafam rahatlar. Sen ne durumdasın ? Ve evet doğum ücretleri çok pahalı A grubu hastaneler 6-7000 tl üsütü B gurbu da 3000-6000 arası Anadolu yakası fiyatları bunlar....

İnci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?

Herkese hayırlı uğurlu hu<zurlu cumalar olsun
Sevgiler :16:

Bol şans canım inş ilk tedavinve bebişine kavuşursun. Biz de ilk öğrendiğimizde sizin gibi olduk sen yazınca o anı yaşadım tekrar bizimde sınavımız bu demekki her şerde bir hayır vardır.

Bizler de burada bir aile gibi olduk :16: Kimimiz doğum için gün sayıyor, kimimiz yavrusuna yeni kavuştu, kimimiz de tedaviyi dört gözle bekliyor :1: Sen de hoşgeldin güzelim. Tabi ya herşeyin çaresi var. Üzülmek yok, bizler de Allah'ın izniyle yavrularımıza kavuşacağız inşaallah...

aminnn inşallah cnm inşallahhh.....bnde sızlerleyım artıkınn:16:

inci...merhaba canım..ben endişe içindeyim..sen ne zaman gideceksin nur hanıma..gittiğinde sorar mısın..ne zamana kadar en azından çalışabilecek..İNŞALLAH nur hanımında hamileliğide iyi gider de...bizleri de tedavi eder...birde kafama takılan nur hanım izine çıktığında yerine başka doktor geçer herhalde dimi...ve kim olur..tabii bunların cevabı için çok erkende.ve hastanenin yönetiminde olan bişide.ne bilim o kadar detaycı olduk kii..kafamada bunlar takılıyo..daha kürtaj olmadan,dinlenmeden...4.tedaviyi düşünür oldum..yarın kürtaj olucam..bazı doktorlar 3 ay dinlendiriyomuş diye okuyorum netten..bazılarıda rahim hemen toparlandığında bi,sonraki reglde bile başlanıyormuşş..of of..martta laporoskopi+histeroskopi olduğumda mayısta başlarız demişti eski doktorum..ben haziranda gitmiştim..of hep stres hep stres..öpüyorum canım..teşekkürler..haberini hepimiz bekliyoruzz:21::21:

Kızalar günaydın :16::16:

Tuğçe cim selam kızın Ecen nasıl annesei bizim yerimize totosundan öp emi :) Medipol koşuyolu ile görüştüm ama dediğin gibi yapıcam sanırım her ikiside olabilir en azından tarama testleri yapılana kadar Memorial devam sonrası Medipol, Göztepe de oturuyozu Bağcılar çok uzak ondan seçtim anadolu yakasını...

Lilyum canım nasılsın ben yarın gidiyorum dr inşallah kalp atışını duyarız da kafam rahatlar. Sen ne durumdasın ? Ve evet doğum ücretleri çok pahalı A grubu hastaneler 6-7000 tl üsütü B gurbu da 3000-6000 arası Anadolu yakası fiyatları bunlar....

İnci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?

Sevgiler :16:

saol canım masallah cok yı sadece gecelerı uykusuz kalıyoruz odaolsun artık gulu seven dıkenıne katlanır.ben doguma kadar 2 dr gıttım ama genelde nur hnm dedıklerını uyguladım.oburune de bunu soyledı bu soyledıgınız kafama yatmadı ben dıger dr dedıgını yapıcam dıye.saolsun hıcde sesını cıkarmadı.oda aynı nur hnm gıbı cok guleryuzlu.oda muayeneden cıkarken aynı nur hnm gıbı kolunu atar omzuma hadı canım kendıne ıyı bak felan odasının kapısından ugurlar...ama benım ıcın sadece nur hnm en ıyı doktor.o benım doktorum degıl ablıskoommm...sızlerede hayırlı evlatlar saglıkla sıhhatla dogurmak nasıp etsın allahımm:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızalar günaydın :16::16:

Tuğçe cim selam kızın ecen nasıl annesei bizim yerimize totosundan öp emi :) medipol koşuyolu ile görüştüm ama dediğin gibi yapıcam sanırım her ikiside olabilir en azından tarama testleri yapılana kadar memorial devam sonrası medipol, göztepe de oturuyozu bağcılar çok uzak ondan seçtim anadolu yakasını...

Lilyum canım nasılsın ben yarın gidiyorum dr inşallah kalp atışını duyarız da kafam rahatlar. Sen ne durumdasın ? Ve evet doğum ücretleri çok pahalı a grubu hastaneler 6-7000 tl üsütü b gurbu da 3000-6000 arası anadolu yakası fiyatları bunlar....

Inci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?

sevgiler :16:

iyiyim canım benim sen nasılsın.hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bende haftaya gideceğim kalp atışını duymaya dediğin gibi kalp atışını duyunca bende rahatlayacağım
hakkımızda hayırlısı inşallah
ben daha hastane bulamadım :(
aslında sıkı bi araştırmada yapmadım ama kısmet bakalım
hayırlı cumalar canım

Back
X