• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyiyim canım benim sen nasılsın.hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bende haftaya gideceğim kalp atışını duymaya dediğin gibi kalp atışını duyunca bende rahatlayacağım
hakkımızda hayırlısı inşallah
ben daha hastane bulamadım :(
aslında sıkı bi araştırmada yapmadım ama kısmet bakalım
hayırlı cumalar canım

az kalmış canım pıt pıtları duymaya :nazar::nazar::nazar:
ben özel balat hastanesine gidiyorum canım çokda memnunum dr da yakınsan tavsiye ederim
ben sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor

az kalmış canım pıt pıtları duymaya :nazar::nazar::nazar:
ben özel balat hastanesine gidiyorum canım çokda memnunum dr da yakınsan tavsiye ederim
ben sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor

evet az kaldı canım ama çok sabırsızlandım ve zaman geçmiyor :(
sanki hamile değilmişim gibi geliyor.kalp atışlarını duyup keseyi görünce daha bi rahatlayacağım sanırım
bide ikiz olabilirmiş bakalım ikiside duruyormu

bana balat uzak kalıyor ben beylikdüzü'nde oturuyorum

sanki hamile değilmişim gibi geliyor.kalp atışlarını duyup keseyi görünce daha bi rahatlayacağım sanırım

inşallah ikiside seninledir canım..korkuları sil at içinden bebeklerinle konuş onlar seninle çünkü:7::7:
baya bir uzakmışsın nşallah bulursun içine sinen bir yer:34:

bana yardımcı olur musunuz lütfennn ...........
kızlar adetin 2. günü başlıyoruz allah nasip ederse benm adet dönemlerin lekelenmeyle başlar şimdi lekelenmeyimi baz alıyoruz yoksa kanama başladığında mı gitmem gerekiyor ne yapmam lazım

bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen cevap verin ne yapmam lazım

benimde 1 gun lekelenme gelir ben c.tesi olmustum leke seklinde hemen hastaneyi aradım ertesi gun pazar oldugu icin p.tesiye gun verdi ama sen bence benim durumu baz alma cunku ben negatif sonuclandım daha bilgili arkadaslar sana detaylı bilgi verir birde hastaneyi ara onlara durumu anlat bence

ilk gün lekelenme şeklindeyse ilk gün baz alınmıyor.kanamanın tam anlamıyla başladığı günü baz alın diyor doktorlar...

benimde 1 gun lekelenme gelir ben c.tesi olmustum leke seklinde hemen hastaneyi aradım ertesi gun pazar oldugu icin p.tesiye gun verdi ama sen bence benim durumu baz alma cunku ben negatif sonuclandım daha bilgili arkadaslar sana detaylı bilgi verir birde hastaneyi ara onlara durumu anlat bence

çok teşekkür ederim cevabın için

nur hanımla görüşen kızlar ne zamana kadar işe devam edecekmiş herhangi bişey dedimi sizlere ben 13 de donmuşlarımı deniycem baska bi merkezde (inş gerek kalmaz rabbim donmuşlarla nasip eder yavrumu bana da) eger olmazsa hiç beklemeden nur hanıma gitmek istiyorum ya beni bi korku sardı

Al bendende o kadar...:43:

Canım bende beylikdüzünde oturuyorum.Büyükçekmece kolan hastanesinde Deniz bey var.Kardeim deniz beyin hostesiydi.O doktordan herkes çok memnunmuş.Hastalar hep deniz beyi istermiş.Bende birinci denememde bebişimin kalbi durunca deniz beyde kürtaj oldum.Kardeşim deniz beyde doğum yaptı.Arkafdaşım deniz beyde doğum yaptı.Bildiklerim böyle canım.Aktarmak istedim.

kızlar adetin 2. günü başlıyoruz allah nasip ederse benm adet dönemlerin lekelenmeyle başlar şimdi lekelenmeyimi baz alıyoruz yoksa kanama başladığında mı gitmem gerekiyor ne yapmam lazım

Canım kanamanın ikinci günü gidiyorsun.

Kızlar nur hanım aralık ayında hastanedeymiş ama ocak ayını bilmiyorum ben..
ocak ayı hakkında bilgi sahibi olursanız ne olur yazın..

İnci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?

Herkese hayırlı uğurlu hu<zurlu cumalar olsun
Sevgiler :16:

Canım operasyonu atlattıktan sonra 1-2 ay kontrol altında tutulacağım, her şey yolunda giderse ocak sonu başlarız inşaallah.

inci...merhaba canım..ben endişe içindeyim..sen ne zaman gideceksin nur hanıma..gittiğinde sorar mısın..ne zamana kadar en azından çalışabilecek..İNŞALLAH nur hanımında hamileliğide iyi gider de...bizleri de tedavi eder...birde kafama takılan nur hanım izine çıktığında yerine başka doktor geçer herhalde dimi...ve kim olur..tabii bunların cevabı için çok erkende.ve hastanenin yönetiminde olan bişide.ne bilim o kadar detaycı olduk kii..kafamada bunlar takılıyo..daha kürtaj olmadan,dinlenmeden...4.tedaviyi düşünür oldum..yarın kürtaj olucam..bazı doktorlar 3 ay dinlendiriyomuş diye okuyorum netten..bazılarıda rahim hemen toparlandığında bi,sonraki reglde bile başlanıyormuşş..of of..martta laporoskopi+histeroskopi olduğumda mayısta başlarız demişti eski doktorum..ben haziranda gitmiştim..of hep stres hep stres..öpüyorum canım..teşekkürler..haberini hepimiz bekliyoruzz:21::21:

Canım benim Allah yardımcın olsun...
Nasipse pazartesi oradayım, soracağım inşaallah...

Lekelenme günü sayılmıyor denturcum. Kanamanın başladığı günü ilk gün olarak alıyorsun.

Kızlar nur hanım aralık ayında hastanedeymiş ama ocak ayını bilmiyorum ben..
ocak ayı hakkında bilgi sahibi olursanız ne olur yazın..

nur hanımla görüşen kızlar ne zamana kadar işe devam edecekmiş herhangi bişey dedimi sizlere ben 13 de donmuşlarımı deniycem baska bi merkezde (inş gerek kalmaz rabbim donmuşlarla nasip eder yavrumu bana da) eger olmazsa hiç beklemeden nur hanıma gitmek istiyorum ya beni bi korku sardı

Kızlar pazartesi haber getireceğim size inşaallah.

ben nur hanımla perşembe günü öngörüşmeye gidiyorum inşallaah..
tedaviye 1 ay daha erken başlama kararı aldım..
dualarınızı eksik etmeyin..

Back
X