oyy canım ya hadi seni şuan çok iyi anlıyorum canannım güzel haberlerle gel inşallah çekinme ne varsa takılan herşeyi sorCanlar ben gidiyorum merkeze 15 30 da randewum. Kendımı o kadar iyi hazırlamıştım ki notlar tutmuştum şimdi soru soracak cesaretı bulamıyorum![]()
aminnnnnnnn rabbim tüm dualarımızı kabul buyursunRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllahh...
kızlar mrblar hepinize ben de memorial hastanesine gitmek istiyorunm tedavi için pcoluyum... bana ataşehr yakın aranızda oraya gden var mı.. doktorları nasıl tüp bebek fiyatları nedir. muayne ücreti ne kadar. birde bn 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaş sorun olmaz dimi özelde. 23 yaş rapor için mi geçerli yoksa her yerde mi bilgi verirsenz sevinirim hepinize şimdiden teşkler![]()
özelde yaş aranmıyor tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk denemende kavuşursun bebişine
maşalalh yolu yarılamışsın hadi hayırlısıkızlar tedavide 6.günüm bugun cetrotıde' tıda kullanmaya başlıyıcam bı ıgnenın yan etkılerı varmıdır canlarr??

sağol incim durumun iyimiş çok sevindim canım inşallah sonuçların da güzel gelicek allahın izniyleBende olmamıştı :)
Selam canımHayırlı cumalar olsun sana da
![]()