• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canim seninle ayni donemlerde tedavi olmustuk hatirladim...3 sene ara vermissin.insallah bu son denemen olur.

BEBEK İSTİYORUZ
inşaallah dediğin gibi olur canım.
ben seni hatırlayamadım.kusura bakma.
kendini bi hatırlatırmısın.çok merak ettim:1:
çok sevindim bebişine kavuşmussun.
ALLAH bağışlasın yavrunu.
evet 3 yıl oldu.aslında hersene geliyorum memoriale.

Son düzenleme:
julietta, ben ilaçlarımın hepsini perpa eczanesınden almıştım. ilk ilaçlarım 1300 lira tutumuştu. biz fiş almadan ve nakit 935 lira ödemişiz. ama ben gonalf kullanmadım. onun yerine başka bişey kullandım sanırım.. bu arada umutegenın bahsettiği arkadaşı sen mısın?

evet canım ta kendisi
çok sağol bana msj atmışsın karşıda ki eczadene bahsetmişsin oda olur arkadaşım o tarafta oturuyor zaten:34::34::34:

evet canım o benim..anadolu yakasında oturuyorum bende ama farketmez..her iki yakayada gelip gideceğiz nasılsa..teşekkürler..

ya ben bişi soracaktım kızlar.. kanamalarımdan dolayı bi sure progestan iğne kullandım ya, daha sonrası jele geçtim tekrar. bi hafta kadar oldu. önceden kullandığımda koyu kahve parçalar atuyordum jel yüzünden şimdi öyle bir durum gözukmuyor. yanı şikayet ettiğimden değil de, acaba bunun anlamı ilaç etkisini göstermiyor mu? ona kafam karıştı.zaten bu ilaçları 3ay dolunca bırakacağım değil mi?

birde bizim hesaplarımızla doktorun hesabı tutmuyor ya. mesela biz 8 hafta 1 gun diye gitmiştik, funda hanım 8 hafta 3 gun dedi. neye göre hesaplanıyorkı bu?

canım jelin regi çok değişiyor sen ona takılma yeşil olacak kırmızı gibi olacak içerde birikince rengi değişiyor
bebeğin ölçümlerine göre söylüyor canım onu yani senin bebeğin 2 gün önden gidiyor ama tabiyki bunlar tahmini ölçümler bazen önden gidermiş gelişimi bazen geriden gelebilirmiş
benimde hep bir hafta önde gidiyordu 1 ay önce ki kontrolde dr artık değiştirelim sat tarihini dedi 1 hafta geriye aldık bizde:16::16::16::16:

arkadaşlar benim adetimin 2.günü tedavi başlıcak ama çok yoğun olduğu için
1.30 a randevu verdiler tedavinin ilk gününde öğleden sonra olması sıkıntı olur mu
çünkü 12 de toplantı oluyor diye biliyorum ortak karar veriliyor ilaclara falan.
bu durumda nasıl olacak kafam karıştı. hemşire kan tahlili için aç olmanıza gerek yok
o yüzden 1.30 da verebilirsiniz dedi. ama bu toplantı olayını sormayı unuttum.

kızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır dendii...çokk heycan yapıyorumm..sağ rezervım bıraz yukarda oldugu ıcın bıraz akrobatık hareketlerle yumurtaların toplanacak ama sen uyuyor olacaksın dedılerr tırstımmm :18::18:

canım jelin regi çok değişiyor sen ona takılma yeşil olacak kırmızı gibi olacak içerde birikince rengi değişiyor
bebeğin ölçümlerine göre söylüyor canım onu yani senin bebeğin 2 gün önden gidiyor ama tabiyki bunlar tahmini ölçümler bazen önden gidermiş gelişimi bazen geriden gelebilirmiş
benimde hep bir hafta önde gidiyordu 1 ay önce ki kontrolde dr artık değiştirelim sat tarihini dedi 1 hafta geriye aldık bizde:16::16::16::16:

ben zaman çabuk geçsin die bakıyorum. benım doktor gel bunu 3-4 gun geri alalım derse pat diye düşer bayılırım :1: :1: :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim adetimin 2.günü tedavi başlıcak ama çok yoğun olduğu için
1.30 a randevu verdiler tedavinin ilk gününde öğleden sonra olması sıkıntı olur mu
çünkü 12 de toplantı oluyor diye biliyorum ortak karar veriliyor ilaclara falan.
bu durumda nasıl olacak kafam karıştı. hemşire kan tahlili için aç olmanıza gerek yok
o yüzden 1.30 da verebilirsiniz dedi. ama bu toplantı olayını sormayı unuttum.

Sorun olmaz Ceydacım.

kızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır dendii...çokk heycan yapıyorumm..sağ rezervım bıraz yukarda oldugu ıcın bıraz akrobatık hareketlerle yumurtaların toplanacak ama sen uyuyor olacaksın dedılerr tırstımmm :18::18:

Evet uyuyacağın için hiçbir şey duymayacaksın :)

bende bugün çatlama iğnemi olucam pazarteside nasip olursa toplanacak dua edin bize arkadaşalr

Hadi hayırlı olsun.

Canannnn nasıl geçti görüşmen?

Hülyacım sorma ilk defa kendımı guvende hıssettım yani gerçekten Nur hanm çok farklı biri tek kelime ile süper sizin sayenızde geç de olsa Nur hanım gibi tatlı bilgili bir doktorla tanıştım. Bakalım tüm ebriyolarımı çözecekler Semra hanım öyle dedi en iyisini transfer edelim dedi bende kabul ettim. Hayırlısı artık ya

Hülyacım sorma ilk defa kendımı guvende hıssettım yani gerçekten Nur hanm çok farklı biri tek kelime ile süper sizin sayenızde geç de olsa Nur hanım gibi tatlı bilgili bir doktorla tanıştım. Bakalım tüm ebriyolarımı çözecekler Semra hanım öyle dedi en iyisini transfer edelim dedi bende kabul ettim. Hayırlısı artık ya

canan tekrar tranfermi yapılıcak sana doğrumu anladım?

kızlar içinizde memorial nur hnda laparoskopi yaptıran var mı??

yaptırıpta hamiş kalanınız var mı acaba??

Canım çok sevindim :16: Nur Hanım'ı tanıyan vazgeçemiyor, bağımlılık yapıyor kendisi :1: İnşaallah güzel olur her şey. Ne zaman yapılacak transfer?

Back
X