Merhaba arkadaşlar.... Bugün tedavimin 4. günübu benim memorial da 2. denemem 1.denemem maalesef negatif sonuçlandı.... İnşallah Allah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder... Ama cok korkuyorum cunku tedavim baslayacagı gün güle oynaya gittim ilk ignemi oldum akşama dogru bir üşüme titreme hali ateşim 39 dereceye yükseldi ve hiç düşmedi ertesi sabah doktora gittim yine memorial'a kulak burun bogaz ve dahiliye gördü yapılan tetkikler sonucunda vucudumda enfeksiyona rastlandı
buyuk ihtimallede bogaz enfeksiyonu atesim 30 40 derecelerinde oldugu için yatırmak istediler yatmadım acilde damardan ateş düşürücü antibiyotik ve serum verdiler şimdi antibiyotik tedavim devam ediyor...Doktorum Betül Görgen dahiliye doktorumla konustular bir sorun olmayacagını söyledi antibiyotik tedavisinin.... Ama ben cok endişeliyim arkadaşlar yuurta kalitini bozarmı herhangi bir aksilik olurmu diye bunu yasayan arkadaslar varmı aranızda bana yazarsanız cok sevinirim....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....