Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ilk denemem olduğu için haliyle hem tedirginim hemde stresli yarın alahın izniyle yumurta toplama işlemi yapılacak yaptıran arkadaşlar neler yapılıyor neler oluyor paylaşabilir msniz
arkadaşlar ilk denemem olduğu için haliyle hem tedirginim hemde stresli yarın alahın izniyle yumurta toplama işlemi yapılacak yaptıran arkadaşlar neler yapılıyor neler oluyor paylaşabilir msniz
kızlar yumurta rezervi az olupta tüp bebekte başarı elde eden varmı çok endişeleniyorum ben ya :![]()
kızlar yumurta kalitesini artırmak için bahçeci aynur hanım balık yağı kullanabilirsin demişti kullanan varmı ben solgarınkini aldım ama tereddut ediyorum şimdi çörek otu bal tarçında karıştırdım her sabah kullanıyorum nedersiniz balık yağıda kullansam mıki? aranızda kullanan varmı???
7.gün derken iğneleri kullanmaya başlayalı 7. günüm dün gece bitti bugün yok çok erken bitti benm
amin canım inş. hayırlısı ve olumlu sonuç olur canım benm adetin 3. günü başlandı 7.günüm
kızlar yumurta rezervi az olupta tüp bebekte başarı elde eden varmı çok endişeleniyorum ben ya :![]()
Ben varim..Semra hnm,Nur hnm,Mustafa bey ucu yapti.
ayy çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende arısütü bal polen kullandım eylülde ama hemen şekerlendi dibi tam olarak bişey anlamadım ,şekerlenince yenisinide almadım güven vermedi açıkçası demekki bal kullanmadılar içine(markası bilge aktar evlüceler diye yazıyo üstünde)bide günde bi tane sigara içiyorum bu aralar çok korkuyorum sonra ama içiceğim zaman kendime engel olamıyorum sonrda vicdan azabı duyuyorum ne kadar sorunluyuz ya offff...
doktorlar ilk günden beri yumurta durumum rezervim bakımından çok beğenmişlerdi her gittiğimdede olumlu sonuçlar aldık dediler ve yavaş yavaş iğnelerin dozunu düşürdüler bugün yine doktorumla konuştum erken bitti bu iyi bişeymi diye yarın yumurtalar toplanrken belli olucak dedi olumsuz bişi yok şimdilik dedi ama ben yinede endişeliyim yarın uzun uzun anlatmasını istiyorum bakalım yarın büyük gün