Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet kılsın inş.
allah razı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet kılsın inş.
basın sagolsun dentur mekanı cennet olsun
yumurtalar salı gnü toplandı 16 tane yumurta toplanmış 13 ü döllenmiş şimdi 5. güne gitmesini bekliyoruz :))
Geldim kızlarSağolun merak etmişsiniz. Çok şükür sonuçlarda korkulacak bir şey yokmuş. Fazla konuşamadık, adet sonrası kontrole gel dedi doktor. Aşağı yukarı 20 gün var kontrole. İnş onda da her şey iyi çıkar da yavruma bir adım daha yaklaşırım.
Çok sevindim canım.İçin rahatlamıştır.İnşalllah kontroldede herşey yolunda gidecek.
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
Çok sevindim canım.İçin rahatlamıştır.İnşalllah kontroldede herşey yolunda gidecek.
henüz bilgisi verilmedi bugün2. günü embriyonun daha erken dedi doktorum 3. günü bir atlatalım kalitesine bakalım dedi bende süreci pek bilmiorum aslında ben ilk ikiz istiyordum şimdi vazgeçtim ne yapsam bilmiyom ki?
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
Geldim kızlarSağolun merak etmişsiniz. Çok şükür sonuçlarda korkulacak bir şey yokmuş. Fazla konuşamadık, adet sonrası kontrole gel dedi doktor. Aşağı yukarı 20 gün var kontrole. İnş onda da her şey iyi çıkar da yavruma bir adım daha yaklaşırım.
bende diğer topikte sordum cevap bekliyordum canım allaha şükür temiz çıkmış inş.kontroldede hiçbir sıkıntı çıkmaz.sen gönlünü ferah tut.rabbim iki kolunuda doldursun inş......
bende diğer topikte sordum cevap bekliyordum canım allaha şükür temiz çıkmış inş.kontroldede hiçbir sıkıntı çıkmaz.sen gönlünü ferah tut.rabbim iki kolunuda doldursun inş......
İnci merhaba,
canım sonuçların iyi çıkmış maşallah ne güzel
hayırlısıyla bebişli günleride konuşuruz yakında inşallah![]()
rabbim mekanını cennet etsin inş. canım sizlerede sabır versin
inş. bebişin sena sıkı sıkı tutunur da biraz acınızı hafifletir...
Başın sağolsun dentur... Mekanı cennet olsun![]()
Gözünaydın canım çok sevindimmmm![]()