- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
canım hoşgeldin benim amh 0,02 idi çok takılma canım moralini yüksek tut bol dua et birde ben arı sütü bal polen karışımı yedim tedaviden önce faydası olmuşmudur bilmiyorum ama dene istersen allaha şükür pozitif sonuç aldım darısı başına
kezbancım hayırlısı olsun sen iyi ol da 1 ay bekleriz 1ay dediğin neki göz açıp kapayıncaya geçer inşallah çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunurlar sana
ne demek moralim düştü sakın bu şekilde düşünme gün doğmadan neler doğar canım ne güzel 2 tanesi döllenmiş sen pozitif olucaksın mutlu olmaya çalışacaksın vücudunu anneliğe hazırlıcaksınki onlarda sana sımsıkı tutunsun bol dua et içini ferahlat canım
bakarsın kalanlardan kardeşlerine yetişen olur lütfen güzel şeyler düşün rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
canım benimmm allahın izniyle inşallah son olur kuzum inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versin inşallah
maşallah allah nazarlardan saklasın tuğçecim nasılda büyümüş yerim ben seni ya prenses
mart ayına kadar sen elinden geleni yap gerisini bebişin halleder zaten
inşalah bu sefer olucak mikrocum rabbim tüm dularımızı kabul etsin hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım
yaaa gerçektenmi inci çok üzüldümm rabbim yardımcısı olsun inşalalh bebişlerde biran önce toparlanıp kavuşlurlar durumları nasılmış
sen gelde bana sor zor cocuk buyutmek..tedavıdeyken yeterkı olsu bakarım dıyordum yıne bakıyorum ama cok cok zor bırde tek degılım yanıı