• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kezbancım ohss ne demek bilmiyorum ama lutfen uzme kendini semra hanım muayene etmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dondurup 1 ay sonra baslarsınız rahminde dinlenmiş olur buralardan okudugum kadarı ile dondurulmuşlarla hamile kalan cok oluyor rahim dinlenmiş olunca tutma olasılıgı daha cok oluyor diyorlar inş herşey güzel olacak

medicalsecreter canım onemli olan kalite hatta kalite bile degil sana tutunmaları onemli inş az olsun öz olsun sana tutunsun moral bozmak yok sen moralini bozarsan onlarda üzülür annem bizden umudunu kesti derler oyuzden bol bol dua et hersey cok guzel olacak

tugcecim kızına masallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bayada buyumus nazar boncugu cevsen vs tak nazar degmesın guzel kızımıza Allah bizlerede nasip etsin hayırlısı ile

Rabbim mercana yardım etsin bebeklerini ona bağışlasın

arkadaslar hepinizi okudum ama unuttum Allah hepimize yardım etsin tedavide olanların güzel güzel yumurtaları gelişsin embriyoları olanların hayırlısı ile 5. gune ilerlesin hamilelere Allah hayırlı kolay dogum nasip etsin bebeişleri olanlarında Allah hayırlısı ile buyutmelerini nasip etsin aminnn

Canım çok fazla yumurtanın büyümesi durumunda kişi ohss olabiliyor. Yumurtalar baskı yaptığı için karın şişiyor, su toplayabiliyor.

Son düzenleme:
Nurme çatladık bacım :52:

canım kusura bakma canım ya vaktim olmadı pek yazamadım
12 taneden 9 yumoşmuş 8 tanesi döllemeye devam dedi iyi
dedim embriyolağa güzel dedi büyük ihtimal cumartesi
olur transferin dedi inşallah bir aksilik olmaz güzel güzel
gelişirler rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimizinkine

Maşallah nurmem. Sayı çok güzel, 5.güne gidecek olması da çok güzel :nazar:

ayyyy çok sevindim canım 8 tane süperrr..

bebğin çok tatlııııı ayaklarını ısırasım geldi, oturuyo ya maşallahhhhh

maşallah :nazar:

içim bi tuhaf oldu benım de :( allahın izni ile sağlıkla alsın inş kucağına...

canım benim nasılsın nerelerdesın sen?
saolun kizlar allah sizlerede nasip etsin
slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımm:nazar::nazar::nazar: numarasını istedim konuşırsam haber veririm yine
etmezmiyim hic ben en iyi anlarim onu.biz neler cektik.insallah tez zamanda iyi olurlar
kezbancım ohss ne demek bilmiyorum ama lutfen uzme kendini semra hanım muayene etmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dondurup 1 ay sonra baslarsınız rahminde dinlenmiş olur buralardan okudugum kadarı ile dondurulmuşlarla hamile kalan cok oluyor rahim dinlenmiş olunca tutma olasılıgı daha cok oluyor diyorlar inş herşey güzel olacak

medicalsecreter canım onemli olan kalite hatta kalite bile degil sana tutunmaları onemli inş az olsun öz olsun sana tutunsun moral bozmak yok sen moralini bozarsan onlarda üzülür annem bizden umudunu kesti derler oyuzden bol bol dua et hersey cok guzel olacak

tugcecim kızına masallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bayada buyumus nazar boncugu cevsen vs tak nazar degmesın guzel kızımıza Allah bizlerede nasip etsin hayırlısı ile

Rabbim mercana yardım etsin bebeklerini ona bağışlasın

arkadaslar hepinizi okudum ama unuttum Allah hepimize yardım etsin tedavide olanların güzel güzel yumurtaları gelişsin embriyoları olanların hayırlısı ile 5. gune ilerlesin hamilelere Allah hayırlı kolay dogum nasip etsin bebeişleri olanlarında Allah hayırlısı ile buyutmelerini nasip etsin aminnn

takiyorum canim ama yinede nazar degiyor.mavi gozlu sarisin dikkat cekiyor.

maşallah maşallah inişallah son olur mikrom

inş.. canım :))

cansınız siz hepinize içten teşekkürler.iyiki varsınız.iyiki sizleri tanımışım.
mikrom çakırım inci tanem nurmem beyaz zambağım hilburum ismini sayamadığım arkadaşlarım iyiki sizleri tanımışım çok candansınız.inşallah hepimiz bigün anne oluruz hayırlısıyla

inş. canım inş.oluruz birgün dua edelim bol bol

geldi canım benide cuma aynı saatte çağırdılar senin bugün kaçıcı gündü??

canım dün giremedim akşam ama bugün adetin 9. iğnelerimin 7. günü

aminnnnnnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kara bulutlar üstümüzde dağılsın bizimde mutlu aile tablomuz tamamlansın inşllahh,evet yaşıtız 81 den aklımda hep.semra hanım yaşı genç dedi:) 32 olduk ama...bu bi avantaj az yumurtan olur 4-5 güne gitmeye çalışırız dedi

:)) evet ya banada aynısını dedi yaşı genç daha falan kendimi 20 lik gibi hissttim ilk tedaviye başladığım zamanlar gelmişti aklıma :)))

bütün gece diş ağrısından doğru dürüst uyuyamadım :( hamileleikde diş kayıpları çok oluyormuş yaa, bende kaybetmem inş.. bu arada uyuduğum zaman da rüyamda oğlumu gördüm :16: çok acemice davranıyordum ona. :1: halbuki bayağda deneyimliyimdir :) yatağıma yatırmışım emziriyordum.. çok tuhaftı gerçek gibi :)) hayır olsun inşallah :1:

rabbim şifa versin canım inş. bugün ağrıdan eser kalmamıştır o yeterki öyle güzel bakılır ki

slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımm:nazar::nazar::nazar: numarasını istedim konuşırsam haber veririm yine

rabbime şükür inş. en kısa zamanda evlerine dönerler rabbim yardımcıları olsun inş..

yani nurme ciddi çatladık hee:)))
maşallah çok güzel rabbim onları evlat olarak sonuna dek sizine eylesin inş...

simdi okmeydanindayim ins iyi bir doktora denk gelip testlerimi yaptirabilirim opüyorum sizi

inş.sıkıntısız bi şekilde yaptırırsın canım rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş...

Günaydın kızlar

nasılsınız

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın varmı ağrın sızın

günaydınlar bereketli güzel haberli gün olsun hepinize
nurmecim çok sevindim allah yüzünü güldürsün inşallah canım benim çok a kaldı meleğini almaya

maşallah maşallah inişallah son olur mikrom

inş.. canım :))

inş. canım inş.oluruz birgün dua edelim bol bol

canım dün giremedim akşam ama bugün adetin 9. iğnelerimin 7. günü

:)) evet ya banada aynısını dedi yaşı genç daha falan kendimi 20 lik gibi hissttim ilk tedaviye başladığım zamanlar gelmişti aklıma :)))

rabbim şifa versin canım inş. bugün ağrıdan eser kalmamıştır o yeterki öyle güzel bakılır ki

rabbime şükür inş. en kısa zamanda evlerine dönerler rabbim yardımcıları olsun inş..

yani nurme ciddi çatladık hee:)))
maşallah çok güzel rabbim onları evlat olarak sonuna dek sizine eylesin inş...

inş.sıkıntısız bi şekilde yaptırırsın canım rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş...

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın varmı ağrın sızın

bugn daha ıyıyım tatlım cok skur

mikrocum az kalmış senin haftaya transferin olur inşallah..canım sen iğneni işyerindemi yapıyorsun ben 17.30 da çıkıyorum bana 17 de yap dediler ama benimki 18.30 u buldu yapmam.işe getirsem iğneyi burda sıcaktan bozulur napıcam ben ya saatleri uyduramıyorum bir türlü

nurme sayı çok güzel maşallah dondurmayada kalabilir bence Allah sanada güç kuvvet versin..

Back
X