• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

benim yumoşlar 12mm olmuşlar ortalama bugün dozu azalttık ama hala gonol-f diger igneye geçemedik.yavaS ilerlemesi yumuşların kalitesi in düşük olduğunumu gösteriyo korkuyorum ya

herkese slmlar arkadaşlarbi şey sorucam memorıal tedavi sürecinde sizi takip eden dr kim ?yazabilirmisiniz.biraz kafam karısık hidrosalpinks çıktı benim hsg de sonucum semra hanım agösterilecek ama bana bakan dr 1 haftadır gösteremedi.ister istemez merkezle ilgili tedirginliğim olusuyo.ilgisizlermi diye acaba.sizin dr öğrenirsem en azından tpü bebek için tedaviye başlıcak olursam ona göre dr seçicem bide dr memnınmusunuz....

Son düzenleme:
incim taşa falan basma Allah korusun üşütrsün,ada çayı iç canım spor yap mekik çek bol bol geliyo ozaman hopla zıpla yani:)

Mikrocum sabah 9 da senin kaçta canım inşallah karşılrşırız...Mustafa beyin methini duyduğum için hiç itraz etmedim.aynı şekilde betül hanımıda tavsiye etmişlerdi onada ses etmedim ama artık yeter:)Bugün eşim sperm örneği verdi bakalım onuda yarın alıcam.Buarada benim yumoşlar gelişiyo lar hiissediyorum kızlarr şişlik oluşmayada başladı..

canım benim 9:30 da randevum sen çıkana kadar ben gelirim inş....benimde şişlik oldu bayaaa

herkese slmlar arkadaşlarbi şey sorucam memorıal tedavi sürecinde sizi takip eden dr kim ?yazabilirmisiniz.biraz kafam karısık hidrosalpinks çıktı benim hsg de sonucum semra hanım agösterilecek ama bana bakan dr 1 haftadır gösteremedi.ister istemez merkezle ilgili tedirginliğim olusuyo.ilgisizlermi diye acaba.sizin dr öğrenirsem en azından tpü bebek için tedaviye başlıcak olursam ona göre dr seçicem bide dr memnınmusunuz....

burda çoğunun doktoru nur hanım .senin doktorun kim bilmiyorum ama sen ikisi ile ortak bir randevu alsan ikisiylede görüşebilirsin semra hanıma sormak istediklerin varsa birebir kendin sorabilirsin ilgisiz değiller kesinlikle didik didik araştırıyorlar ben doktorumdan kesinlikle memnunum

mikrom benim betül hanıma randevum inşallah yarın görüşürüz.rahim kalınlıgını hiç sormadım yarın bi soruyum merak ettim

senin randevun saat kaçta canım rahim kalınlığına her muaynede bakıyorlar zaten nur hanım yazdırırken ben duyuyorum sen nar suyunu sormuşsun ya yazamadım marketlerde dimesin nar suyu var ondan alıyorum ben

slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımm:nazar::nazar::nazar: numarasını istedim konuşırsam haber veririm yine

maşallah inş herşey yolunda giderde sağlıkla ikizlerini eve götürür :16:

beyzzmbk Allah şifa versın canım. inş hemen iyileş..

canan hosgeldin canım nasılsın bebişler nasıl?

beyazzambak arkadaslar soylemişler ballı limon cok iyi gelir 1 limonu sık 1 kasık bal koy karıstır iç

ya ben testlerimi yaptıramadım doktor burda bu testler yapılmıyor dedi bende birşey diyemedim ark yaptırmıs diyemedim cıktım okadar yolu bosuna gittim ama moralim cok bozuldu yolda gozyaslarımı tutamadım nefesim kesildi cok sukur kendime geldim sonra Rabbim bebek isteyip bizim gibi ugrasanların yardımcısı olsun anlayışlı insanlarla karsılastırsın doktor gıcıklıgına yapmamazlık yapmamıstır uni hastanesine git dedi ama işte insan coook kotu oluyor elleri boş donunce neyse boyle işte

canım benım biraz uğraşsaydın yaaa,arkadaşlar hep burda geldi yaptırdı deseydın ya. ama işte insana bi tutukluk geldi mi kalıyor öyle di mi? e ne yapacaksın şimdi?

Back
X