- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canim ayni seyleri yasamis olaraktan kiskanclik olmadigini biliyorum.hani sen oglumun resimlerini engelledim diye kizmistin ya.iste bundandi.esirgedigimden degil senin kiskanacagindan da degil.icindeki burukluk icindi.disariya topluma ciktigim zaman gorgusuzce demekte degilde olmayanlari kendi gecmisimi dusunerekten oglumu sapur supur sevmem annecim bebegim lafini kullanmam.kimse kimsenin icini durumunu bilemez.evime gelirim severim ama disarida mesafeli olurum.
sende sabirli ol.birak gozyaslarinsa aksin.ayip birsey icinmi.gonlunden ne geciyorsa onu yap sev kokla agla..cunku senin icinde cok uzak degil.
Pgt topiğinde bir arkadaş her seferinde şunu söyler, paylaşımlarımı yaparken çok dikkat ediyorum. Ama kızlar inanın bu topikte olsun diğer topikte olsun ya da evlat hasreti çekmiş herhangi birini göreyim çocuğunu sevmesi, onunla ilgili şeyler paylaşması beni inanılmaz mutlu ediyor. Biliyorum ki çok çekti, çok bekledi. Birinin tedavi olması şart değil bunları hissetmem için. Özlem çeken herkes için aynı şeyi düşünüyorum ve hep dua ediyorum evlat isteyen hiç kimse bu hasrete maruz kalmasın. Ama bazen öyleleri oluyor ki hasretin h'sini bilmemiş acının a'sını tatmamış işte böyle kişiler öyle paldır küldür konuşuyor ki o zaman inanılmaz sinirleniyorum. Tam anlatamamış olabilirim ama umarım anlamışılmışımdır az da olsa.