• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

lotus hoş geldin :16:
Tam çıkıyordum yakaladım seni :1: İyisiniz değil mi?

alemsin :1:radarim...:7:
mikroyu kacirmisim.transfere gitmis..hayirlisiyla alsin kuzucuklarini,birdaha hic ayrilmasinlar insallah..
iyiyiz canim,erdis i ancak uyutabildim.aksama da misafirim var.sen nasilsin?
gecmise bir gozatayim

kızlar benim yumurtalıklarım hala ağrıyo eğilip doğrulurken sanki yara varmış gibi bide küçük abdestimi yaparken çok acıyo daha önce bu kadar olmamıştı bu normalmi sizce 2 gün oldu ,acaba içerde kalanlarmı büyüyo[/QUOTE
canim kalan yumurtalar baskiliyor olabilir yumurtalarin buyudugu donemdeki gibi baski,agri yapar .yalniz ben idrar tahlili yaptir derim.tranfer oncesi enfeksiyon v.s...aman dikkat et kendine..bol su ic.

inci gidemedin sanırım mikronun yanına ama görüştünmü telde falan..şimdi bugün aramıyım iice stres yapmasın yarın ararım artık..

Kızlar mikromla konuştum şimdi. 2 tane transfer etmişler :nazar: Nur Hanım yapmış transferi espriler eşliğinde :1: 6 tane de frigo kardeşleri olmuş :1: (Akasyam sevdim ben bunu :1:)
Şimdi dua zamanı... İnş. tutunacak kuzular sıkıca.

Kızlar mikromla konuştum şimdi. 2 tane transfer etmişler :nazar: Nur Hanım yapmış transferi espriler eşliğinde :1: 6 tane de frigo kardeşleri olmuş :1: (Akasyam sevdim ben bunu :1:)

Çok sevindim İncim.. :46::46: Keşke bizim transferlerde de o olsa :31: Transfer olup olmayacağımı bilmiyorum ama :9:olursa Nur Hanımın yapmasını isterdim. Daha öncekini o yapmıştı ve tutmuştu. Sağolsun uğurlu elleri var. İnşallah Mikroma da uğurlu gelecek. İkizler yolda :32::32::21::21::24::24::16:

hayırlsı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine:49::49::49::49:
ben de dün nur hn bir konuda fikrini almak için aradım sesi iyi değil gibiydi hasta sanırım:26:

Çok sevindim İncim.. :46::46: Keşke bizim transferlerde de o olsa :31: Transfer olup olmayacağımı bilmiyorum ama :9:olursa Nur Hanımın yapmasını isterdim. Daha öncekini o yapmıştı ve tutmuştu. Sağolsun uğurlu elleri var. İnşallah Mikroma da uğurlu gelecek. İkizler yolda :32::32::21::21::24::24::16:

inşallah canım
senin dondurulmuş vardı sanırım yeniden ne zaman düşünüyorsun

Back
X